Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Selamlar, eve almayı düşünüyorumda şu tip birşey yeterli olurmu? http://urun.gittigidiyor.com/ev-dekorasyon-bahce/vip-cantali-mini-nargile-set-cam-islemeli-023-46964460 Bursada bir iki yere sordumda ev için bu ufakları önerdiler,birde çakmakla yakılan kömürü ne varmış galiba öle nargile manyağı değilimdir ama haftada 2-3 evde iyi gider bazen üşeniyorum nargile içmek için çıkmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 resimdekini alma öyle çakmakla falan yanandan hayır gelmez nargile içiceksen büyük olanını alacaksın.ve köz işkencesini bizzat yaşaman gerekiyor arkadaşımda vardı bundan.yuvarlak kömürü falan vardı böyle o kadar kötü ki nargile içiyorum diyemiyorsun.dumanda gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 köz olayı elektrikli ocakta olurmu bilmiyorum sdfg büyüklerde 100lira falan galiba bide köz möz sıkıntı ya onu bkelicen falan. zaten büyük ihtimalle ocakta falan unuturum ben közü sürekli sfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 oluyor ocakta.uğraşmasını sevmiyorsan benim gibide nargilekolik falan değilsen hiç alma git dışarda iç sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 o küçükten var bende nargile kömürünü alıcan 15-20 dakkada önceden ocakta yakıcan her yarafını güzelce kül rengine dönücek o o sırada nargileyi ayarlican. bi büyük kadar olmasada yapmasını bilince oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 nesquik içerim onla ben ya ne tütünü nargile dediğin büyük olur.bi üfledinmi oda dumanaltı olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 işte o küçükle öyle yoğun dumanlı oluyor ama tadı bi boka benzemiyor pek. bi alex değil tabi dumanlı oluyor derken bi büyük değil ama tatminkar oluyo ama aroma tad yoğunluk bakımından tatmin etmiyor pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Adam gibi marpuçlu, lüleli takım almazsan hiç bir halta yaramaz o fotodaki nargileye benzer bi arkadaşıma hediye geldi denemek için yaktık dahada içmedik evde süs olarak duruyor. evde nargile için mundar edilecek teflon tava ev müsaitse piknik tüpü sıkıştırılmış köz deri marpuçlu, kiremit lüleli orta boy nargile seti kaliteli tütün bu ortamı yakalayabiliyorsan evde nargile içilir yoksa tadını alamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 bunlar dert değil.tek dert üşengeçlik ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 bu da böyle ilginç bir nargile tasarımı olsun: http://www.kleinbottle.com/images/Klein%20Bottle.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 1. Bence nargile evde içilmez bütün eş leş gibi kokar. 2. Nargile meşe köürüyle içilir ole hazır yada sıkıstırılmıs kömür tadı bozar baş ağrısı yapar. 3. O gösterdiğin sey nargişle deil. Süs o aksesuar. Onla nargile felan içilmez. İçiceksen doğru düzgün bişi alcaksın 150 lira civarı. Efendi gibi şişesi marpucu lülesi oılan bisi. Gidip ufak lülede alma keyif için iççeksen 15 dakkada biten tütünle keyif olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Anelor said: o küçükten var bende nargile kömürünü alıcan 15-20 dakkada önceden ocakta yakıcan her yarafını güzelce kül rengine dönücek o o sırada nargileyi ayarlican. bi büyük kadar olmasada yapmasını bilince oluyor. Kömür aslında ocaktada olmaz. Doğrusu ille evd eyapcaksan mangalda yapmak olmadı 3 5 tanesini ocakta yakıp üstüne köür eklemek. Yoksa her 10 dakkada bir ocağın anasını bellersin. 1 saat iççeksen işte 10 12 parça köz gerekcek önceden 2 3 koy üstüne kalanları yak at balkona ordan al yavas yavas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 uzun zaman önce çok büyük hobimdi. nargilesi tütünü hazırlanışı vs oluyo zamanla fakat kömüre çözüm bulamadım evde. olay kömür yani başka bişey değil. yanmış sönmüş kor içinde bekleyen has kömürden başkası zevk vermiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 bursa'dan sonrasını okumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 sıkıştırılmış hakkaten çok baş ağrısı yapıyor ya meşe candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 satan dükkanlara git arkadasim nargileyi bile internetten siparis ediyorsun ordada en pahalisi gene 60-70 bisey olur birkeresinde aksamdan kalmayken su yerine votka-sarap-viski karisimi koymustuk bok gibi olmustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Çok coolmuşsunuz gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 dukkandan almak yerine tanıdık bi nargilecin varsa ona ısmarlat o tanıdık bi yerden alsın gidip dukkandan 20 liralık nargileye 60 lira verip sonr auzulme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 ice bong rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 nargile ev yapımı olunca, çok iyi oluyor ama evin içinde biraz sıkıntı. hem koku, hem de halı koltuk felan gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Wolas said: ice bong rulz. şu çok güzel olay da temizlemesi inanılmaz sıkıntı lan. nası temizliyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 ginaly said: nargile ev yapımı olunca, çok iyi oluyor ama evin içinde biraz sıkıntı. hem koku, hem de halı koltuk felan gg. ev yapımı nargile berbat oluyo dısarda kotu nargile içiyosunuz diye evdekişni iyi sanmayın bi defa köz işkencesi war paşa paşa oturup cayını yudumlayıp tavla oynarken içmek war bide 10 dakkada bir köz almaya kalkıp içmek war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 abi benim arkadaşta içiyorum ben, o hazırlıyor evde, gayet güzel oluyor. benim kriterim yumuşak içim, net aroma, bol duman. bunlar var diye ben iyi diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nivea Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 hipimisiniz evde nargile içiyosunuz gidin kafesinde için adam akıllı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar