benjani Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 http://i.imgur.com/Vaxad.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 uefa kupasımı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 adsfgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Aykut alex i forvet yapmakta diretmez ise gol atabilir fener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 nobrenın golu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Alex forvet değil normal mevkisinde oynuyor. 9-0 alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 #Fenerahce İlk 11: Volkan, Gökhan Gönül, Yobo, Serdar, Caner Erkin, Baroni, Özer Hurmacı, Mehmet Topuz, Stoch, Alex de Souza, Bienvenu #MersinIdmanYurdu İlk 11: Sehiç, Erhan Güven, Boum, Çağdaş, Mustafa Keçeli, Hakan Bayraktar, Zurita, Petrolli, Moritz, Erdal, Delev nobre yok, şike var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 of yıl 2012 hala özer. neyse çilemiz bu. özgür çek arkada caner önde olaydı bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 sezer'i niye aldı aykut onu merak ediyorum ben, sadece diğer takımlardan kaçırmak için mi yoksa ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Moritz ve Stoch'un golü var, Fener 2-1 alır. Diğer golü tahmin edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 sezer'in ayağı kırık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 henriii bienvenuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 GOOOOOOOOOOOOOOOOOL ofsayt mı değil m? ofsayt diyen var twitterda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 ofsayt gibi.özer kalecinin önünde duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Pasif ofsayt olma soz konusu degl..kalecinin gorus acisini kapatiyor..bariz pfsayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 olur öyle ya maksat puan farkı azalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 bu adam atıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL STOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Olm mersin idman yurdu ile oynuyosunuz sakin olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 saka maka henri baya iyi oynuyor, enteresan stochun golu de muazzam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 bi adamın butun golleri jeneriklik olurmu yaw, stoch fena acıldı nazar degmesin. sonunda aykut yararlanabilmeyi basardı stochtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 SeaGle said: Olm mersin idman yurdu ile oynuyosunuz sakin olun. Napalım sevinmeyelim mi atılan gole ? kimle oynayıp gol atınca sevinsin taraftar Real Madrid falan Barcelona veya ? Beyler gol attık diyip dagılalım mı..Bank asya takımıyız abicim seviniyoruz işte süper lig takımına gol atınca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 erucalavera said: saka maka henri baya iyi oynuyor, enteresan stochun golu de muazzam ya sow geldi ya, ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 stoch benim yüzümden böyle oldu ya geçen sezon son haftalara kadar tamamen tırttı stoch geldim buraya stoch ne kötü patladı yazdım ondna sonra şampiyonlugu getiren galibiyetlerde önemli goller attı sonra durduramadık ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 gol geliyorum dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar