Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 http://1music.ro/wp-content/uploads/2011/10/paranormal-activity-3.jpg ilk ikiye gore cok bomba olmus. birrrr konuyuda aciklamislar. ilk ikide oyle aman aman olmamistim ama bunda tirstim fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 oha acılmamıs mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 valla aradim bulamadim. aksam tek izleyin ya da bir iki kisi daha. evde tek falan uzak durun derim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 ben tek izlemistim gece vaktinde uyumadım o gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 uyaran olmamis tabii tek izlemissin :D aksam tek izlemeyin :D 40 yasinda altima edecektim. isemeye gittim cikamadim esim korkutur diye ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 hahah ama tek izleyen izliyo yine ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 sanırım sinemada izlediğim en vasat film buydu. korkuyu geçtim gerilim dahi yaşamadım. "keşke entel köy'e gitseydim" dedim çıktıktan sonra o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 ortamda olacak tabii.. girgir samata da etkisi farkli olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 arkadaş gelmişti aydın a yanıma. sap arkadaş. neyse, biz gittik sinemaya. içeri bir girdik, 5 tane çift var, sevgili. bir biz sapız. utanç içerisinde izledik filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 tarkandakiahtapot said: sanırım sinemada izlediğim en vasat film buydu. korkuyu geçtim gerilim dahi yaşamadım. "keşke entel köy'e gitseydim" dedim çıktıktan sonra o derece sahsima cok uzundur boyle korkutmadigi icin tebrik ediyorum arkadaslari. sinemadaki etkisini bilemiyorum ama. evde iki kisi izleyince etkisi daha farkli oluyor hele senden daha fazla korkan biri varsa zaman icinde sende onun seviyesine gelip beraber korkuyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 ot içipte mi izlediniz filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluerain Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Ben tek izledim de filmi piç ede ede izledim :) Gerecek sahnelerin yaklaştığını anlayınca (ortama sessizlik bastı mı yani) yok maillerime bakayım, yok pati'ye bakayım.... Gerilim dağılıyor, film de tadından yenmiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 ne zamandır bi köşede duruyo, bi bakayım bende madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 oha, çok iyi yapmışlar kaç kez tüylerim diken diken oldu, kaç kez yerimden sıçradım bilmiyorum. bide tek izlemeyin :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 tarkandakiahtapot said: arkadaş gelmişti aydın a yanıma. sap arkadaş. neyse, biz gittik sinemaya. içeri bir girdik, 5 tane çift var, sevgili. bir biz sapız. utanç içerisinde izledik filmi. pauahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 dün akşam filmi izledikten sonra gece ışıkları açmadan banyoya girip kapıyı kilitledim ve aynaya bakarak sabahladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 tarkandakiahtapot said: arkadaş gelmişti aydın a yanıma. sap arkadaş. neyse, biz gittik sinemaya. içeri bir girdik, 5 tane çift var, sevgili. bir biz sapız. utanç içerisinde izledik filmi. Siz filme değil gülücüğe odaklanmışsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Saeros said: dün akşam filmi izledikten sonra gece ışıkları açmadan banyoya girip kapıyı kilitledim ve aynaya bakarak sabahladım canım benim ya <3 fgsdfgsdfgdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar