Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Danimarka - Türkiye

Mave

Öne çıkan mesajlar

Eğer ki Kazakistan maçındaki aynı takım çıkarsa 4-0 gibi biter diye düşünüyorum.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

BaşLığı yanLış açtığım için skor tahminimde Türkiye gaLip geLecek gibi oLmuş. Oysa ki tam tersini düşünüyorum[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

Bende ikinizin tam tersini düşünüyorum,biz san marino değiliz 4 tane yiyelim,sanırım bu maçı kazanırsak kapak olacak herkese,benim anlamadığım ne bu küçümsemek milli takımı?
Danimarka kimki bize 4 atacak? Tamam defans aksıyor olabilir ama unutmayalım ki her maçta aynı hatalar olacak değil.

Perşembe günüde kimse çıkıp şansına yendik demesin,bu takımda potansiyel var,yeni bir takım oluşuyor 2006 için,biraz mantıklı ve sabırlı olalım küçümsemek yerine![signature][hline]click here online now though under contruction
Sosyal ağlarda paylaş

BazıLarı nasıL ki biriLerinin başarısı için " ŞANS " diyebiLiyorsa bende bazıLarının eLde edebiLeceği başarıLar için " ŞANS " diyebiLirim , başarsızLıkLarını ise gayet " NORMAL " oLarak değerLendirebiLirim.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

said:
chagy, 12 Ekim 2004 12:29 tarihinde demiş ki:
Bende ikinizin tam tersini düşünüyorum,biz san marino değiliz 4 tane yiyelim,sanırım bu maçı kazanırsak kapak olacak herkese,benim anlamadığım ne bu küçümsemek milli takımı?
Danimarka kimki bize 4 atacak? Tamam defans aksıyor olabilir ama unutmayalım ki her maçta aynı hatalar olacak değil.

Perşembe günüde kimse çıkıp şansına yendik demesin,bu takımda potansiyel var,yeni bir takım oluşuyor 2006 için,biraz mantıklı ve sabırlı olalım küçümsemek yerine!

danimarka ile oynadığımız son maçı adanada 1-0 kaybettik ondan önce 1996 avrupa şampiyonasındada 3-0 yenildik.. milli takımımız yeni olduğu için henüz oturmadı tam her türlü sonucu alabiliriz bence..
Sosyal ağlarda paylaş

ya bana göre bu maçın hakkı beraberlik olur ama gönlümüzden 1-0 olsun bizim olsun da geçmez değil hani
Türkiye oley oley oley oley[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

Danimarka 3-2 Türkiye
Goller : Ebbe Sand(2),Tomasson,Nihat,Fatih Tekke[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm

[Bu mesaj Holyman tarafından 12 Ekim 2004 17:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Deplasmana giden takımların "yenemezsen yenilme" stratejisiyle oynadıklarını gözönünde bulundurursak 4 yememiz imkansız diyebilirim.
Eğer yenilirsek 1 farkla yeniliriz diyorum.

Fakat yarı uykulu dinlediğim haberde danimarkanın eksiği var gibi bişey duydum. Çokda karamsar değilim açıkçası yenebiliriz onları orada.[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Sosyal ağlarda paylaş

Yarın A milli maç ; bugün Ümit maç olacaktı hatta Show yayınlayacaktı ama gidip şu dingil Tükürükçü Fatma ile Meltem Jumbul un dizisini yayınlıyorlar ?!?!?[signature][hline]Lil'Alur for Shar

[Bu mesaj screamer tarafından 12 Ekim 2004 21:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...