saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 1.618 olayı doğrumu arkadaşlar gezerken rastladım,rica ediyorum dalga geçmeyin,ilgilenenler videoyu sonuna kadar bir izlesin rica ediyorum,kafam karıştı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 kabe virali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 altın oran kavramı doğru, geçerliliği de var, ama öyle bitkide karda cartta curtta var mı yok mu bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 fibonacci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 ahaha kafam karıştı diye çektiğin disguise süper olmuş http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/515713_700b.jpg hadi beyler bu videodan sonra hep beraber islama geçiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 videoyu güzel hazırlamışlar ama lan hakkını yememek lazım. 3d-kurgu falan iyi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 ilk giren müziği arrested development'tan almışlar. george bluthun kutsal günlerinden jdfjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 abicim asıl mesele şu islama geçin mevzusu değil tamammı,herşeyin bir düzen içinde işleyişini anlatıyor zaten hemen çamur atmaya ne kadar meraklısın yani zaten bu doğruysa o zaman kaos teorisi hede hödö off kafam iyice karıştı lan nese kapattım byee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 duzen icinde isliyo lan tabi, baska nolcakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 5 dakka sonra dünyayı kapatıp gidiyoruz beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Ötesi yalan videolardan biri. Geçen sene falan izleyip altına da "E bu videoya ve mantığınıza göre Miami ve Şili'de altın oranda, Palm Beach'e gidin altın oranı görün" comment'ini atma hatasını yapmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 magnets Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 http://chzmemebase.files.wordpress.com/2011/01/alienssquare.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 ibret alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 O altın oran Beethoven'da, Mozart'da da var. Batı'nın bazi mimarı eserlerinde de var. Tek gösterdiği Kabe'nin mimarının başarılı olduğu oranı kendi kendine bulan tüm antik mimarlar gibi. Bu sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Hülya Avşar'da da var. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 abi bi de benim anlamadığım şey, yuvarlak-ımsı- bişeyin altın oranını nasıl bulursun ki? seçtiğin başlangıç noktasına göre altın oran değişmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar