Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wow IMAC bilgi

vimpir

Öne çıkan mesajlar

Yeni bir konu açmadan şuraya sorayım, ayrı bir konuda bahsettiğim üzere wow oynarken laptop un monitörüne yumruk atmak suretiyle paneli parçalamıştım.
Şu an türkiyede olmamam ve bulunduğum yerde gereken paneli bulamadığım için türkiyeye bir arkadaşa gönderdim, o da istanbula bir servise. Serviste bu modele konulan panelin aynısının olmadığını, fakat aynı özelliklerde başka bir panel olduğunu söylediler, mecbur kabul ettim.
Lakin dün farkettim ki panel full hd değil, halbuki benimki full hd idi.. Maximum 1600x900 oluyor çönzünürlük !! Bu 1600x900 nedir hd full hd arası bir şey mi ? Geri göndereyim mi laptopu tekrar ?
Sosyal ağlarda paylaş

Bu çok rahat oynatır da ram'i artık tam sınırda, hiç gerek yok 4 almaya, 8 almak lazım. Aynı şekilde ekran kartının ram'i de az, onu 1GB yapmak lazım.

Yok eğer hakikaten bokunu çıkarmak istiyorum dersen 1TB hard disk yerine 256GB SSD + 1TB (ya da 2 sen bilrisn) hdd alırsın.

8GB ram
256GB SSD + 1TB HDD
1GB 6970M

Bunları da alırsan 2800$ oluyo ama değmez de diyemiyorum ya. Sırf ekranı zaten bunun bi 800-900$'ına denk geliyodur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...