EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 selam arkadaşlar ben geçen yaz mezun olmustum iibf iktisattan şu an özel sektörde çalışıyorum ancak kafamda hep yurtdışına gidip mba ya da finans üzerine master yapmak istiyorum. birincisi 27 yaş bu yaş için geç mi? ikincisi dandik bir iibf fakültesinden 2,35 ile mezun birisiyim. beni kabul etmeme gibi durum olur mu? ingilizce sorunum yok yurtdışında okumuştum ilkokulu toefl falan alırım yüksek ama mezuniyet ortalamam ve okulum kötü. üçüncüsü amerika mı ingiltere mi? bu iş için 50-60 bin lira ayırabilirim hangisi daha mantıklı sizce? amerikada finans üzerine master okulları kaç para? ya da abd pahalı ise canada olabilir mi? biraz fikiri ihtiyacım var kısaca abd canada ingiltere ve finans ya business adminstration yaş 27 bütçem 50-60 bin arası siz ne yapardınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 EmenikeNiangSow said: birincisi 27 yaş bu yaş için geç mi? 27 yaş 2 senelik master için geç diyorsun? ben sana 30 küsür yaşındayken yapmayı planladıklarımı anlatsam üzerime toprak atarsın. :D EmenikeNiangSow said: ikincisi dandik bir iibf fakültesinden 2,35 ile mezun birisiyim. beni kabul etmeme gibi durum olur mu? ingilizce sorunum yok yurtdışında okumuştum ilkokulu toefl falan alırım yüksek ama mezuniyet ortalamam ve okulum kötü. ortalaman biraz düşük keşke 3.00 falan olsaydı en az. gpa başvurunun sadece bir parçası ama belki diğer şeyler bakımından (toefl, gmat, iş deneyimi, referanslar, research, ECs vs..) parlak biriysen ortalamayı sorun etmeyebilirler. belki önce master yapmayı planladığın ülkede ortalamanı yükseltmek için bir kaç ders alırsın sonra mastera başvurabilirsin? ya da 3-5 safety school yazıp şansını denersin. masterdan programından ne beklediğine bağlı tabi. EmenikeNiangSow said: üçüncüsü amerika mı ingiltere mi? bu iş için 50-60 bin lira ayırabilirim hangisi daha mantıklı sizce? amerikada finans üzerine master okulları kaç para? ya da abd pahalı ise canada olabilir mi? biraz fikiri ihtiyacım var kısaca abd canada ingiltere ve finans ya business adminstration yaş 27 bütçem 50-60 bin arası siz ne yapardınız? bunlardan emin değilim hiç mba yapma gibi bir hevesim olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 is deneyimi varmis, ortalaman dusuk diyorsun adama. Iyi bir firmada calisiyorsa cok rahat istedigi yere girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 MBA için iş deneyimi lazım değil mi zaten? Geçen enerji üzerine bir MBA programına baktım, katılımcılar genel olarak 35-40 yaş arasıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 iyide ortalaması gerçekten düşük, iş deneyimi vs. filan varsa hadi bi ihtimal kotarır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 nick güzelmiş hojgeldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 adam gibi mba yapmak için zaten en az 3 , ortalama 7 yıl tecrübe lazım. hiçbişey için geç değil hiç bir konuda yapmayın böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 hiç mantıklı değil. bence 52 yaşında gitmelisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 amerikayı bilmiorum da ingilterede 2.35 ortalama ile, ortalama unilere girersin gayet iş deneyiminde var tabi ki çok ii unilere kabul etmezler de, yine de decent unilere girebilirsin 1 sene oluyor genelde uniler , o seviyedeki unilerin fiyatları ortalama 10-12K pound oluyor. yaşam için de hadi 8K pound desen 9-10 ay için, edio sana 50K TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 arkana bakma derim hayata 1 kere geliyosun ve tamamını türkiye gibi bir ülkede geçirmek pek makul gelmiyor akla imkanlar dahilinde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 30 yaşından önce abd'de mba yapanlarla dalga geçiyorlarmış fdsgdgsf. bu arada cover letter'ı iyi yaz, ortalamanın neden düşük olduğundan da bahset ama bunu bir excuse olarak kullanma sakın. gmat'i de 770+ falan getir, iş deneyimi ile beraber bir şans olur belki. en azından ben böyle yapmayı planlıyorum, olursa olur olmazsa olmaz ama. gidersem de 100-150k lık okullara (1-2 ivy league, birkaç tane target) ile lbs, insead/esade falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 bu arada roket adam, enerji ile ilgili bulduğun mba hangi okulda? imperial falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 gmati 770 getirirse başka bişey yazmasına gerek olmaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 fede said: hiç mantıklı değil. bence 52 yaşında gitmelisin djkashfaksd 27 gayet genç ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 yasi yok bu islerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Lan tam bunu dicektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 ahah, sen desen daha mantikli olurmus aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 ulan benim oda arkadaşım 90'lı adam mba yapıyor o da bi garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 sonuçta o da senin bi arkadaşım. hor görme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 buda da arkadaşım ama hiç konuşmuyor allahsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 arkadasin nasil oda ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 oda mı arkadaşın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 yoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 arkadaşım dota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 velhasılı kelam arkadaşlarınızı iyi seçin. 2 oda 1 salon iyi bir arkadaş mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar