Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kopya çekerken yakalanmak

Valeron

Öne çıkan mesajlar

forgiver said:

GERGE said:

Eğer soruları çalmış, cevapları yazmışsa tamam ama kağıda formül yazan liseli modundaysa şuç filan değil. Cebinden formül çıktı, uzaklaştırma olmaz.

Cebinden çıkarmaya çalışırken yakanaldıysa zaten kopya çekmiş gibi olur ama öyle anlamadım ben olayı.

vize de kopya ile yakanalana arkadaş 6 ay uzaklaştırma aldı
hoca bütün dönem boyunca rage açtı
ertesi yıl yine nasıl kopya çekiyorlar hırsızlık, şerefsizlik nutukla yıla başladı
true story

Hocaya bağlı ama işte
Bizde de dönem ortasında bazı hocalar birden yoklama listesinden isim okuyup ismi olup da kendi olmayanları ayıklıyorlar.

Uzaklaştırma vermiyorlar ama bi dönem testis oğlanı yapıyorlar. Her yoklama sonrası dolandırıcılık kişiliksizliktir fln diye laf atıyorlar vs.
Sosyal ağlarda paylaş

kopya çeken öğrencinin başına ne geleceği belli olmayan üniversitede neden tutanak tutuluyor? o tutanağı tutsan ne olacak? tutanağı tutuyor ama adamın ne ceza alacağı belli değil. her kafadan bir ses çıkıyor konuyla ilgili. kopya çeken öğrenciyi o günkü ruh halleri nasılsa ona göre mi işleme tabi tutuyorlar?

bizde üç ay uzaklaştırılıyor mesela. gayet net. hiç gözünün yaşına falan bakmazlar. haklı olduğunu düşündüğün durumdaysan okula dava açar geri gelirsin. yok hoca ne derse oymuş yok asistanmış yok doçentmiş yok profmuş dinlemezler.
Sosyal ağlarda paylaş

Dersin hocası bırak dedikten sonra gözetmene asistanlara ne oluyormuş, ne hınçları varmış veya neye yetememişler çözemedim. Benim lisansı okuduğum okulda sınava gelen gözetmen genellikle o dersin hocasının yanında çalışan biri olurdu. Böyle bir durumda tutunak tuttuktan sonra o kağıdı dersin hocasına verirlerdi. O kendi karar verirdi ne yapacağına. Sizde saçma bir olay olmuş bayağı.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Dersin hocası el koymak isteseydi çok rahat koyardı.

Kaldı ki organize bi durum olmadıktan sonra basit bir iki kopya girişimine 6 ay uzaklaştırma vermek insafsızlığın allahı.

Eğitim sisteminde sorunları çözmek için birşeyler yapıcaksanız önce yaz okulu gelirleriyle yeni model araba alma planları kuran hocaları temizleyeceksiniz.

bu ne demek ya, basit bir iki kopya girişimi lol. ha 6 ay uzaklastırma yerine o dersi fail olur daha iyi olur da. kopya cekmeyi de boyle basit ve masum bişeymiş gibi göstermeye çalışmayın bari.
Sosyal ağlarda paylaş

Valeron said:

dersin hocası yarı zamanlı öğretim üyesi ve prof kendisi,ama işleyişi bilmediği için biraz gözetmen yönlendirmesinde gibi bi hava var.

açıkcası herhangi bi açıklayıcı durumda göremedim mevzuatta

ee hocayla konuşmayıp asistanlarla mı konuştunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

okul istanbulda bi vakıf üniversitesi,ankara üniversitesi değil,nitekim hoca yarı zamanlı olarak okulda çalışıyor ve kendisiyle görüştüğümüzde disipline gitmesini istemediğini söyledi ama asistanlar(gözetmenler) ve dekan hocanın insiyatifinde olmadığını söylüyolar.

saçma sapan salak bi durum
Sosyal ağlarda paylaş

Asistanlarin bazilari bisi kanitlamaya merakli oluyor, unideyken bir tanesi her sinav oncesi eline toplu igne alip hesap makinelerini resetliyordu, icinde formul filan vardir diye.
Muhendislik formul ezberlemek degil formulu ne zaman ve nasil kullanacagini bilmektir derdi bizim dinamik hocasi. Onun derslerinde sinava arkali onlu 1 adet A4 kagidi ile girmek serbestti. O A4 e istedigini yazabilirsin, formul, ornek soru, vs. vs. Yinede sinif ortalamasi 35-50 arasinda gezerdi, cunku onemli olan problemi cozebilmekti. Iyi haber bu hocamiz biz mezun olduktan sonra once profesor, daha sonra anabilimdali baskani oldu. Simdide fakultemizin dekanligi yapmakta :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...