DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 resmen trolledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 neyse bu korku barcelonaya yeter sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 son yılların en fiyasko hakemi olabilir bu tr'de olsa topuğuna sıkmışlardı 30 saniye önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Hakkimiz yendi...!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 real yeneydi süper olcaktı da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Abi koy 15yaşında çocuğu ver eline kurallar kitabını okut ve sahaya hakem olarak çıkar yemin ediyorum daha iyi maç yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 yalnız bu xabi real topcusu değil ya resmen zayıf halka takımda. ronaldo yine guiza gibi vuramadı topa.vursa 3-2 olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Hakem bir bardak altlığından biraz daha kötü yönetim gösterdi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Kadrosunda dunya yıldızı,dunyanin en iyi oyuncusu denen insanlari barındıran bir takım, böyle şampiyon olcaksa eger.. her sene sampiyon olsun FORZA REAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 şu hakem fener - bjk maçında olsa ve bjk lehine şu hareketi yapsa 50k kişi sahaya girip hakemin üstünde timsah yürüyüşü yapardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 hakem taraflı dicem ama taraflı da değil bildiğin kötü ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 maç içinde hatalı karar verirsin falan ama hakkaten o son yaptıgı resmen hainlikti en azından o ataktan sonra bitirmeliydi 3 dakak uzayan maç.ztn 1.5 dakkası barceloanın kullandıgı faule gitti birde barcelonalı futbolcular kız gibi her topta nasıl atlıyorlar gerçekten şaşırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 bi gün el clasico'yu kuddusi müftüoğlu'ndan daha kötü bi hakem yönetecek deseler ne tarafımla güleceğimi şaşırırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Hakem taraflı yönetim gösterebilcek kadar bile yönetim gösteremedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 yine mi yendik arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 kirmizi kart ve uzatma olayi komikti cidden. real'de barca kadar hak etti bence turu. boyle bitmesi guzel oldu. hala bir rekabet oldugunu gorduk en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 http://24.media.tumblr.com/tumblr_lydkcrerpE1r2uh6go1_400.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Hehehehe hakem rezaletti. Her iki tarafa da inanılmaz hatalar yaptı. Pepe ve D ile başlayan siyahi defans nasıl oyunda kaldı inanılır gibi değil. Messi de yerdi kırmızıyı... Ama Pepe sonda çıkardı maskesini :D sdfsdfsdfsdfsdf Ne maçtı be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 92:50'de faul çaldı real kullanacak diye ki hali hazırda uzatmanın 1:30 dakikası barçalılar tarafından faul davasına yenmişti. düdük çaldıktan sonra 10 saniye geçti vuruş kullanılmadan tam 93:00'te maçı bitirdi. hani resmen real gol atar matar (ki gidişata göre olası bir ihtimaldi) bitireyim gideyim abi evime hadin eyvallah çekti hakem, şerefsizlik. benim takımıma olsa kafayı yerdim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Sixoms said: kirmizi kart ve uzatma olayi komikti cidden. real'de barca kadar hak etti bence turu. boyle bitmesi guzel oldu. hala bir rekabet oldugunu gorduk en azindan. bence hakem bu rekabeti bitirdi... bundan sonra real'li futbolcular simpaş yozgat spor ile bile oynasalar, bu macin kasetini izletir moriunho reyiz. enrage mode dalarlar sahaya.. 2. yaridaki el classico da saglam hezimet bekliyorum barca acisindan.. anteremana fln gerek yok, gunde 2 kez su macin son 20 dakikasndaki hakemi izlet, dumduz ederler 2. yari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 şu hakem fb-gs maçında yapsaydı bunu türkiye'de iç savaş çıkardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 yalnız real madrid şu 2. yarı yaptıgı pressi başka takıma yapsa 8 tane atardı herhalde kötü yani cidden bu xavi falan çok hile.top bırakmıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 real madrid kendi oyununu oynadığı için barca'yı bu kadar baskı altına aldı. Çok mu zordu yani önceki maçlarda da istikrarı yakaladığın şekilde oynatmak Mourinho? Şu takımlara ders olsun artık, Barca yenilmeyecek takım değil. Rakipler kendi korkuları yüzünden sürekli maçları kaybediyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Benzemayla başlayacaktın morinho, kaka hiç olmayacaktı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 hakem tarafından bu kadar katledilen baska el classico varmıdır merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar