Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İKK Rövanş | Barcelona - Real Madrid @25.01.12 - 23:00 »

Dartanian

Öne çıkan mesajlar

maç içinde hatalı karar verirsin falan

ama hakkaten o son yaptıgı resmen hainlikti

en azından o ataktan sonra bitirmeliydi

3 dakak uzayan maç.ztn 1.5 dakkası barceloanın kullandıgı faule gitti

birde barcelonalı futbolcular kız gibi her topta nasıl atlıyorlar gerçekten şaşırıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

92:50'de faul çaldı real kullanacak diye ki hali hazırda uzatmanın 1:30 dakikası barçalılar tarafından faul davasına yenmişti. düdük çaldıktan sonra 10 saniye geçti vuruş kullanılmadan tam 93:00'te maçı bitirdi.

hani resmen real gol atar matar (ki gidişata göre olası bir ihtimaldi) bitireyim gideyim abi evime hadin eyvallah çekti hakem, şerefsizlik. benim takımıma olsa kafayı yerdim heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

Sixoms said:

kirmizi kart ve uzatma olayi komikti cidden. real'de barca kadar hak etti bence turu. boyle bitmesi guzel oldu. hala bir rekabet oldugunu gorduk en azindan.

bence hakem bu rekabeti bitirdi... bundan sonra real'li futbolcular simpaş yozgat spor ile bile oynasalar, bu macin kasetini izletir moriunho reyiz. enrage mode dalarlar sahaya..

2. yaridaki el classico da saglam hezimet bekliyorum barca acisindan.. anteremana fln gerek yok, gunde 2 kez su macin son 20 dakikasndaki hakemi izlet, dumduz ederler 2. yari
Sosyal ağlarda paylaş

real madrid kendi oyununu oynadığı için barca'yı bu kadar baskı altına aldı. Çok mu zordu yani önceki maçlarda da istikrarı yakaladığın şekilde oynatmak Mourinho?

Şu takımlara ders olsun artık, Barca yenilmeyecek takım değil. Rakipler kendi korkuları yüzünden sürekli maçları kaybediyor ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...