Invulon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Her aksam 15-20 kisi online, keyifle pvp mizi yapiyoruz premade olarak, pve mizi yapiyoruz baya mesgul tutuyor arada alt falan yeni content de gelicek tekrardan, yakin bir zamanda birakma ihtimalimiz yok guild war 2 de nasil yalan olucak ciktiginda gorucez :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 sub parasi almadiklari icin bisey farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Yapacak çok iş var daha. Devam. Devam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 gw2 efsane olacak eminim de asıl benım wh40k hayallerimi süslüyor çocuğla beraber oynayacak yaşda çıkmasın bana yeter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Zaten toplu halde :P ama oynama orası ayrı :P Wolas said: dünyadaki tüm oyunlardaki sevdiğim özellikleri wow altında toplasınlar gene başlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 starcraft in mmo su gelse ne olur acaba lol o oynanır bak işte :) gw2 den çok bişey beklemiyorum ben açıkçası videoları gördükten sonra şu anda swtora devam tam gaz gayet eğleniyoruz guildçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 benim sevdiğim özellikler şunlar warhammer gibi rvr sistemi olucak, uo gibi item değil yetenek ön planda olacak, knightonline gibi oyunun en baba boss ları ortak zone da çıkacak, guild wars gibi 1001 tane skill kombinasyonu olacak :) yanında birde oyuna başlayınca son nokta pc versinler tamam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 gw2 kesin patlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 move on. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 patlattım bile ben gw2 yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 raad olun gw2 patlamaz. adamlar gw1 ile wowun altın zamanı wowa rakip oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Hiç bir oyun için önyargılı konuşmak istemiyorum ama, GW 2, uzun zamandır beklenen kurtarıcı olacak gibi bir his var içimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 5 yildir her yani cikacak oyuna kurtarici gozuyle bakiliyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 patlar dersem patlar. swtor icinde dedik oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 GW2 nin patlama gibi bir derdi yok çünkü f2p Her türlü gideri var. Her karakteri 80 yapmak için bile alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 +1. kesinlikle katılıyorum. ikincisi, swtor'un patlayacağı zaten belliydi. ama gw 2 için kimse patlar yorumunu yapmıyor. ha swtor için yine de "acaba" diyerek umutlanmış mıydık? evet umutlanmıştık. ama olmadı. hocanın mayası yine tutmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 bizim liseliler de böyle geziyor ortada "patladı patlar patladı patlar" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Ancalagan said: adında meymelet yok bi kere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 amerika el atsın su mmo işine. İşleri güçleri oraya buraya saldırmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Kanuni said: ebonlore guildi icinde 10 kadar turk devam bizde. guild icinde mafya gibiyiz sadece biz vs seklinde. Paşam kimler var Türklerden orda,transfer fln acılırsa bi yere sürcem charı ortaklaşa bişiler yaparız belki, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 biz şu an her akşam en az 20 online devam ediyoruz guildde komple türk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Bizde devam ediyoruz .. 10 a yakın Türk toplamda 65 civarı aktif oyuncu Red Guard ta devam ediyoruz .. ooley :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Bizde yaklaşık 13-14 kişi Ahto City - Empire tarafında devam ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 lvl 30 valor rank 30 oldum devam edicem gibi hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Her aksam 25-35 arası online kisi ile oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar