benjani Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 ankaralı patiler yardımlarınızı bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Yürüsen 30 dakika sürer, taksiye bin. Ya da Kızılay'a git, ODTÜ dolmuşuna bin, Söğütözü'nde in, yine yürü. Ankaray'a kadar da yürüyeceksin. Taksi en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 bahçeli evler metrodan (ya da emek metrodan) geçen mavi otobüse binebilirsin direk aştinin içinde geçip yürüyerek gidebilirsin milli kütüphaden taksiyle gidebilirsin 10 lira filan tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Yabancısı isen Ankaranın taksi ile git bu seferlik. Bundan sonrası için öğrenirsin toplu taşımayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
osmandumrul Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 milli kütüphaneden herhangi bir araca binip armada'da inip , ordan yürüyebilirsin. yok ben yürüyemem dersen taksiye binersin .yine milli kütüphaneden geçen emsan ego'suna binersin, okulun kapısında indirir. ya da beşevler metrosunun oradaki ankara ünv. durağından geçen 339 lar var, ona binersin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Kızılay, Odtü arabası, Armadada in, yürü en kolayı olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 sabah,öğlen,akşam milli kütüphaneden her saat başıda bahçelievler ve emek metrsonunun önünden servisi geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 7 nin neresinde olduguna bagli olarak bahceli, emek yada asti metro duragina yruyup otobuse bin. 7 8 dk da bir otobus gecerdi oradan tobb etu'ye. Yada taksiye ben bahceli metro tarafindan goturt taksiciyi 12 lira fln tutar en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 eskişehir yolundan geçen, 7. caddeye en yakın milli kütüphanenin önünde durağı olan, 129 numaralı (emsan sitesi) EGO otobüsü ile tobb etü'nün tam kapısının önünde inebilirsiniz efenim..Bu otobüs her saat x:05'te kızılaydan kalkıp, x:12 civarında milli kütüphanenin önünden geçmektedir. ya da GERGE'nin dediği gibi, eskişehir yolundan geçen herhangi bir vasıtaya binerek(balgata dönenlere değil tabii) Armada'nın önünde inip oradan 15 dakika yürüyerek de ulaşabilirsiniz. öyle şeylere gelemem diyorsanız, taksi ile 8 lira civarı bir fiyata gidebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 beyler konuyu açtığım zaman gitcektim, şu an gerek kalmadı.teşekkürler yardımlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 nabtın ki tobb etü de. allah kimseyi düşürmesin oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 voleybol maçı vardı spor salonunda, hastaneden sonuçlar çıkana kadar maç izliyim dedim.geç oldu diye vazgeçtim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 tobb iyi ama ya.kuzen orda dekan yardımcısı, öss'ye hazırlanırken giderdim yanına matematik çalıştırırdı.okul güzele benziyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar