Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Muhabbet Kuşum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Absolut said:

Annanene söylemekten çekinme onlar ölüm mevzuna çok daha alışık ve muhtemelen senden çok daha sakin karşılar. Başınız saolsun.

Tansiyon var anneannemde ondan akşam söylemek istemedik ilacını sabahları alıyo.Sabah öğrendi ağlıyo ama o da kurtuldu diye düşünüyo.

Çok daralmış evde onu gezdiricem zaten kötü oldu bayaa..
Mesaj tarihi:
Benimde vardı 5 6 yaşında 8 yıl önce arkası şişmişti veterinere götürdük yumurta kırılmış keser cıkarırım ama yaşama ihtimali az kendi çıkarırsa daha iyi dedi bir ay öyle durdu sonunda iyice hareket etmez oldu solup gitmişti, arkadaşa kafasını koparıp bir yere gömdürdüm, canım sıkıldı da öyle ağlama felan olmadı, postları okuyunca eşkillendim bendemi gaddarlık var?
Mesaj tarihi:
Qualance said:

Benimde vardı 5 6 yaşında 8 yıl önce arkası şişmişti veterinere götürdük yumurta kırılmış keser cıkarırım ama yaşama ihtimali az kendi çıkarırsa daha iyi dedi bir ay öyle durdu sonunda iyice hareket etmez oldu solup gitmişti, arkadaşa kafasını koparıp bir yere gömdürdüm, canım sıkıldı da öyle ağlama felan olmadı, postları okuyunca eşkillendim bendemi gaddarlık var?

Küfredicem, olan accounta olacak.
Mesaj tarihi:
xunn said:

Qualance said:

Küfredicem, olan accounta olacak.

Kaale alıp cevap versemmi diye düşünmekteyim.....
Mesaj tarihi:
Qualance said:

Sen öyle yaparsın, yediğin hayvanları balıklar da dahil uyutturup ondan sonra kestirirsin.

Logic 101 patladı galiba.

Yesen kuşu saçmalamış olmuyorsun ki. Sentimental değer exchange'i yaptıgın şeyin kafasını koparmışsın hala bık bık cevap veriyorsun, insan egosu gerçekten inanılmaz.
Mesaj tarihi:
dartanian son anina kadar yanindan ayrilma yalniz kalirsa hayvan için çok kötü olur.zor tabi ama öyle

veterinerde decaputasyon yapcakti kusa masraftan kurtulmus
Mesaj tarihi:
walla sizinkileri okuyunca benim intahar etmem lazım :D

20 çift muhabbet kuşu ve abidik gubidik bi sürü kanatlının arasında..

haftada 1-2 cenaze cıkıyor üretim haneden en aşşa..

bi zaman sonra canlı değilde nesne gözüyle bakmaya başladım galiba cenazelere.
Mesaj tarihi:
senin dediğin gibi olunca insana koymuyor 10 sene 15sene boyunca hergün 3-4 saat vakit geçiriyorsun seninle iletişime geçiyor haliyle kişiliği var hayvanında bağlanınca insana koyuyor tabi sen sandalyeye nasıl bakıyorsan öyle bakıyorsun o zaman normal tabi
Mesaj tarihi:
walla sabahları 7-8 arası 1 saat ilgileniyorum yemleri-suları falan.
2 günde bir sabah mama seansı var.
akşam 6-8 aarasıda temizlikti gözle kontroldü falandı fıstıktı böyle gidiyor..

hafta sonralı 5-6 saat yine üretimhanedeyim.

sevgi olmasa çekilmez zaten o kadar kuş.
  • Yeni Oluştur...