Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Muhabbet Kuşum

Dartanian

Öne çıkan mesajlar

Absolut said:

Annanene söylemekten çekinme onlar ölüm mevzuna çok daha alışık ve muhtemelen senden çok daha sakin karşılar. Başınız saolsun.

Tansiyon var anneannemde ondan akşam söylemek istemedik ilacını sabahları alıyo.Sabah öğrendi ağlıyo ama o da kurtuldu diye düşünüyo.

Çok daralmış evde onu gezdiricem zaten kötü oldu bayaa..
Sosyal ağlarda paylaş

Benimde vardı 5 6 yaşında 8 yıl önce arkası şişmişti veterinere götürdük yumurta kırılmış keser cıkarırım ama yaşama ihtimali az kendi çıkarırsa daha iyi dedi bir ay öyle durdu sonunda iyice hareket etmez oldu solup gitmişti, arkadaşa kafasını koparıp bir yere gömdürdüm, canım sıkıldı da öyle ağlama felan olmadı, postları okuyunca eşkillendim bendemi gaddarlık var?
Sosyal ağlarda paylaş

Qualance said:

Benimde vardı 5 6 yaşında 8 yıl önce arkası şişmişti veterinere götürdük yumurta kırılmış keser cıkarırım ama yaşama ihtimali az kendi çıkarırsa daha iyi dedi bir ay öyle durdu sonunda iyice hareket etmez oldu solup gitmişti, arkadaşa kafasını koparıp bir yere gömdürdüm, canım sıkıldı da öyle ağlama felan olmadı, postları okuyunca eşkillendim bendemi gaddarlık var?

Küfredicem, olan accounta olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

xunn said:

Qualance said:

Küfredicem, olan accounta olacak.

Kaale alıp cevap versemmi diye düşünmekteyim.....
Sosyal ağlarda paylaş

Qualance said:

Sen öyle yaparsın, yediğin hayvanları balıklar da dahil uyutturup ondan sonra kestirirsin.

Logic 101 patladı galiba.

Yesen kuşu saçmalamış olmuyorsun ki. Sentimental değer exchange'i yaptıgın şeyin kafasını koparmışsın hala bık bık cevap veriyorsun, insan egosu gerçekten inanılmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...