Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Absolut said: Annanene söylemekten çekinme onlar ölüm mevzuna çok daha alışık ve muhtemelen senden çok daha sakin karşılar. Başınız saolsun. Tansiyon var anneannemde ondan akşam söylemek istemedik ilacını sabahları alıyo.Sabah öğrendi ağlıyo ama o da kurtuldu diye düşünüyo. Çok daralmış evde onu gezdiricem zaten kötü oldu bayaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Benimde vardı 5 6 yaşında 8 yıl önce arkası şişmişti veterinere götürdük yumurta kırılmış keser cıkarırım ama yaşama ihtimali az kendi çıkarırsa daha iyi dedi bir ay öyle durdu sonunda iyice hareket etmez oldu solup gitmişti, arkadaşa kafasını koparıp bir yere gömdürdüm, canım sıkıldı da öyle ağlama felan olmadı, postları okuyunca eşkillendim bendemi gaddarlık var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 kafa koparmak nedir ya, kediye falan ataydın bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Senin o kadar değil ama arkadaşın pek bi gaddarmış. Ne olursa olsun yapamazdım ben onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Qualance said: Benimde vardı 5 6 yaşında 8 yıl önce arkası şişmişti veterinere götürdük yumurta kırılmış keser cıkarırım ama yaşama ihtimali az kendi çıkarırsa daha iyi dedi bir ay öyle durdu sonunda iyice hareket etmez oldu solup gitmişti, arkadaşa kafasını koparıp bir yere gömdürdüm, canım sıkıldı da öyle ağlama felan olmadı, postları okuyunca eşkillendim bendemi gaddarlık var? Küfredicem, olan accounta olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Qualance said: arkadaşa kafasını koparıp bir yere gömdürdüm ONELAN SDFGDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 kediye vermekte ayri bir olay mis. afrikami burasi. yasam zinciri felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 xunn said: Qualance said: Benimde vardı 5 6 yaşında 8 yıl önce arkası şişmişti veterinere götürdük yumurta kırılmış keser cıkarırım ama yaşama ihtimali az kendi çıkarırsa daha iyi dedi bir ay öyle durdu sonunda iyice hareket etmez oldu solup gitmişti, arkadaşa kafasını koparıp bir yere gömdürdüm, canım sıkıldı da öyle ağlama felan olmadı, postları okuyunca eşkillendim bendemi gaddarlık var? Küfredicem, olan accounta olacak. Kaale alıp cevap versemmi diye düşünmekteyim..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 neye küfredekse, ötenazi yapmış işte adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Götürürsün veterinere uyutursun, dekapitasyon nedir, 800lerde mi yaşıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Sen öyle yaparsın, yediğin hayvanları balıklar da dahil uyutturup ondan sonra kestirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 xunn said: Küfredicem, olan accounta olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Qualance said: Sen öyle yaparsın, yediğin hayvanları balıklar da dahil uyutturup ondan sonra kestirirsin. Logic 101 patladı galiba. Yesen kuşu saçmalamış olmuyorsun ki. Sentimental değer exchange'i yaptıgın şeyin kafasını koparmışsın hala bık bık cevap veriyorsun, insan egosu gerçekten inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Yazdığım mesajları iyi oku. ondan sonra gel logic ve egodan bahset bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Hala bık bık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 dartanian son anina kadar yanindan ayrilma yalniz kalirsa hayvan için çok kötü olur.zor tabi ama öyle veterinerde decaputasyon yapcakti kusa masraftan kurtulmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 kusun kafasını koparmak ne ya, o an param az olsa bile yemeyi içmeyi bırakıp götürürdüm veterinere uyutur bişey yapardı. Hayvan aile bireyi gibi oluyor alışınca, başın sagolsun ben bile üzüldüm okuyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 walla sizinkileri okuyunca benim intahar etmem lazım :D 20 çift muhabbet kuşu ve abidik gubidik bi sürü kanatlının arasında.. haftada 1-2 cenaze cıkıyor üretim haneden en aşşa.. bi zaman sonra canlı değilde nesne gözüyle bakmaya başladım galiba cenazelere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 senin dediğin gibi olunca insana koymuyor 10 sene 15sene boyunca hergün 3-4 saat vakit geçiriyorsun seninle iletişime geçiyor haliyle kişiliği var hayvanında bağlanınca insana koyuyor tabi sen sandalyeye nasıl bakıyorsan öyle bakıyorsun o zaman normal tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 başın sağolsun dostum benimde var ve çok alıştım ona ölürse nasıl alışırım bilemiyorum zor gerçekten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 walla sabahları 7-8 arası 1 saat ilgileniyorum yemleri-suları falan. 2 günde bir sabah mama seansı var. akşam 6-8 aarasıda temizlikti gözle kontroldü falandı fıstıktı böyle gidiyor.. hafta sonralı 5-6 saat yine üretimhanedeyim. sevgi olmasa çekilmez zaten o kadar kuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Üzüldüm ya.. bizde de vardı, 7-8 sene besliyorsun aileden bi fert gibi oluyor keratalar, ama sonra :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar