Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

zagada paticik reklamı yapalım!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
boyle gidecek biri olursa eger karton paticik 1 numara felan gibisinden bişey yazarsa ne guzel di mi?[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
Mesaj tarihi:
onun yerine paticik olarak gitsek ya. :)[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift?
A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
Mesaj tarihi:
yok mu paticigi temsil edecek bir pehlivan :p

ya beyler backspace e bastıgımda butun metin silinoyr benden mi kaynaklanıyor patiden mi bilemedim.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
Mesaj tarihi:
heaue orda pankart açanada ne karizma olur title falanda atılır :)[signature][hline]XaeroFarb, 25 Ocak 2003 18:51 tarihinde demiş ki:
Benim hatunun simsteki erkek arkadaşını katletmiştim havuza soktum sonra havuzun merdivenini sattım eleman boğuldu öldü Sonrada bide saveledim manyak oldu...
Mesaj tarihi:
boyle arkasını cevirince pankartın you talked so much yazsın ahah sufer olur :)[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
Mesaj tarihi:
çıkıp beyaz da yapalım diyen olmamı$ hayret :-p[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Mesaj tarihi:
Üniyle zaten gidilir, ama tek kişi öyle bi işe girersen, içine eder gecenin takıla takıla ehehe, Cem Yılmaz a geç gelip de ön sıraya oturmuş gibi olursun valla.

Hep beraber gitsek ya?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Mesaj tarihi:
unidekilerle ve patidekilerle gidin dalga gecerse de artık cıkısta doversiniz :)[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
Mesaj tarihi:

ben geçen haftaki programına gittim hiç tavsiye etmem..tamam süper eğleniliyo komik ama yerde 4 saat oturmaktan bacaklar kilitleniyo,kıramp giriyo o acıyı 15dk çekiyonuz sonra kıçınız ağrıyo yani tam bir işkence öle oturmak:D ankaradan gittik bide eve döndüm 16 saat uyudum:-P[tabi o gün bütün istanbulu dolaşmıştım:D][signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...

• Yeni Oluştur...