di Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Selam, Hatun ayda bir kere TR'ye gidip gelicek. Haliyle boyle yaninda macbook, telefon tarzi seyler goturebilir yalniz sorun su ki buranin fiyatlarinin TR'den cok bi farki yok. Boyle alinip ese dosta uygun fiyatla goturulebilecek neler vardir acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Kıyafet olabilir mi? Amerikaya giden yakınlarımdan genelde kıyafet talep ediyorum, ayakkabı, converse vs, jean, saat hepsi çok uygun orda. ama tabi oranın markaları olduğu için.. aynı şekilde, saat vs olabilir .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Onlar sikintili seyler abi. Olur, olmaz. Bir iki kisi deneyince bir baskasi denemez. Elektronik olsa daha rahat olur sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Kindle Fire filan gibi burada satılmayan şeyler ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 aston martin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Avrupa'nın Türkiye'den tek farkı çeşit fazlası olması ve indirimlerde falan çok hesaplı şeyler bulunabilmesi. Ben sürekli amazon.de'yi takip ediyorum, amazon.co.uk .de'den de iyi. Elektronik indirimleri falan bayağı iyi amazonun. Onun dışında tekstil hayatta alınmaz Avrupa'dan, Türkiye'de 120 liraya aldığım mavi jeans pantolon geçen hafta burada mağazada 80 euroydu. Şimdiye kadar Türkiye'den daha hesaplı olarak, 560 euro'ya Canon 550d (400 lira falan ucuzdu TR'den) ve 188 euro'ya 24" monitör aldım. (o da 670 lira mı neydi vatanda işte.) Iphone'lar falan pek değmiyor çünkü 300 lira falan oynuyor TR fiyatlarıyla (gerçi UK'i bilmiyorum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 kıyafet ve kozmetik harici gereksiz hepsi burda daha ucuza var tek farkı oranın çeşit çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 simlocksiz ayfon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 evet simlocksiz afyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 İngiltereden hiç bir şey alınmaz abicim. Bacon, salt and vinegar cips, domuz sosis falan getirilir anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 psp vita Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Plak olur bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 mentollü tuvalet kağıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 hizlial.com'da var, fiyatida ucuk degil. GERGE said: Kindle Fire filan gibi burada satılmayan şeyler ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 sanki en ucuz mac ingilterede diye hatırlıyorum, yükte çok büyük olmayıp, para da iyi de kar bırakabilir sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 fıçı fıçı skotch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Sleeep said: sanki en ucuz mac ingilterede diye hatırlıyorum, yükte çok büyük olmayıp, para da iyi de kar bırakabilir sanki Abi oyle olsa kendime alirim once. =) Olay genel olarak soyle isliyor fiyat konusunda. USA'da 999 dolarsa, burda 999 pound, Avrupa genelinde 999 euro. TR'de + %20 kadar bir vergi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 ingiltereye gittim temali kacinci konun lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 3-5. Hadi olsun olsun 22. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 ingilterede ucuz bisey yok ki. bi tek bildigim benim arkadasimin yillik kotali bi kredi karti var, onda da indirim sektorunu seciyosun (mesela teknoloji, giyim, kozmetik) o sektore ait bi aylik ya da yillik kota veriyolar. o kadar harcama sozune karsilik %40 falan indirimle aliyosun her seyi (tabii o sektorden yalnizca) oyle bisey yapabilirsin. onu yap ya da kontratli ayfon alip sim lock mu ne yapiliyosa onu yap getir satsin yenge burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 di said: Selam, Hatun ayda bir kere TR'ye gidip gelicek. Haliyle boyle yaninda macbook, telefon tarzi seyler goturebilir yalniz sorun su ki buranin fiyatlarinin TR'den cok bi farki yok. Boyle alinip ese dosta uygun fiyatla goturulebilecek neler vardir acep ? sorulur mu http://she12.com/uploads/2011/12/booze.jpg şimdiden sipariş verebilirim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 samsung galaxy nexus fiyatını bana söyle baba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 bana da söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 yaz hatta buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Amazon'da 470 pound. 1350 TL'ye denk geliyor Sim Free olarak. http://www.amazon.co.uk/Galaxy-Nexus-16GB-Free-Smartphone/dp/B005XYU45E/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1327523557&sr=1-1 Gecenlerde bi site bulmustum, orda kesin daha ucuzdur ama tekrar bulamadim simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar