yav Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 kalkıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 mantıklı. darısı din dersinin başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Bütün dersleri kaldırsınlar.Zaten günümüz ergenleri herşeyi biliyolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 kaldırsınlar sonra millet sargerasa tapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Myshkin said: mantıklı. darısı din dersinin başına din dersi kalksın da kafir mi olsun çocuklarımız? %99'u müslüman olan bi ülke burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 iyi olmuş, geç bile kalınmıştı. hamaset eebiyatından, ırkçılıktan başka bir şey öğretmiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Daha çok vatandaşlık bilgisi, trafik kuralları ve görgü üzerine dersler konulsun, liseler ergen öküz yuvası olmaktan çıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 http://www.loregy.com/wp-content/uploads/sargeras.jpg - en anlamsız "ders"ti heralde lisede aldığımız :p 2. sıraya da almancayı koyabilirim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 lady okullarına gitsinler o zaman fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 müzik dersleri adam akıllı olsun. apaçilerin soyu kurutulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 askeri vesayetin artıklarının birer birer tarihe karıştıklarını görmek güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 genç apaçiler rahatsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 işte şimdi laiklik gitti. damnit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 rütbeleri öğrnemke açısından faydalıydı binbaşıya 1000 tane er in başı ne özelliği var ki diye konuşmuştum baya bişey varmış adamın altında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 bizim bu dersimize emekli bir albay giriyodu,sınıf başkanı kapıda bekleyip tekmil veriyordu.adam içeri girdiğinde herkes asker selamı veriyordu.adam kumaş pantolonu kırışmasın diye oturmuyordu.CİDDİYİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 din dersi ile müzik dersi de kaldırılsın. o flüt gençliğimi mahvetti benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 bence kimya kalksın, heh.. milli güvenlik dersi, güzel bir derstir. zamanında öğretmeniniz nasıldı bilmiyorum ama, bizim dersimizi veren albay dünya tatlısı, aydın görüşlü ve zeki bir adamdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 böyle dersler iyidir ya. bunları kaldırıp yerine matematik mi koysunlar din müzik milli güvenlik vs bunlar dinlenme uyuma dersleri karnelerde de şık dururlar 5 ise falan. ayrıca haftada 1 ne din dersiyse şakirt nede mg dersiyle darbeci olunmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Ben din kültürü dersinin müfredattan kalkmasını kesinlikle desteklemiyorum ; Bana göre din dersi ve milli güvenlik dersi seçmeli bir ders olmalı , örneğin ben çocuğumun islamın gereklerini felsefesini yap dediklerini ve yapma dediklerini bilmesini isterim , kuranı kerimi okumasını anlamasını isterim... Milli Güvenlik dersinde de ordumuzu milli duygularımızı askeriyenin yapısını bilmesini isterim Ha bu benim duygu ve düşüncelerim... Ülkemizde her dine mensup birçok insan var bu kişiler ister bizim dinimizi öğrenirler isterseler öğrenmezler bir zorunluluk olmamalı aynı şekilde milli güvenlik dersi de Ama kesinlikle kalkmamalı tercihe göre okutulmalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 askerlik de seçmeli olsa keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 her dönem takdir getireni muaf tutsalar mesela dfgsdf okullarda başarı son 1000 yılın tavanını yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Katibim said: Ben din kültürü dersinin müfredattan kalkmasını kesinlikle desteklemiyorum ; Bana göre din dersi ve milli güvenlik dersi seçmeli bir ders olmalı , örneğin ben çocuğumun islamın gereklerini felsefesini yap dediklerini ve yapma dediklerini bilmesini isterim , kuranı kerimi okumasını anlamasını isterim... Milli Güvenlik dersinde de ordumuzu milli duygularımızı askeriyenin yapısını bilmesini isterim Ha bu benim duygu ve düşüncelerim... Ülkemizde her dine mensup birçok insan var bu kişiler ister bizim dinimizi öğrenirler isterseler öğrenmezler bir zorunluluk olmamalı aynı şekilde milli güvenlik dersi de Ama kesinlikle kalkmamalı tercihe göre okutulmalı... tercihi falan olmaz bunun. %99'u müslüman bu ülkenin. herkes okuyacak. okumak istemeyene kapı orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Simdi hatirladimda benim din dersim ya 1 di yada 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Bone said: din dersi ile müzik dersi de kaldırılsın. o flüt gençliğimi mahvetti benim. Hala flüt gördükçe içimden küfrederim, hayatımın en berbat sözlüleriydi onlar :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Red said: bunları kaldırıp yerine matematik mi koysunlar koysunlar. matematik iyidir, zevklidir. bi de fizik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar