Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

milli güvenlik dersi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.loregy.com/wp-content/uploads/sargeras.jpg
-
en anlamsız "ders"ti heralde lisede aldığımız :p 2. sıraya da almancayı koyabilirim sanırım.
Mesaj tarihi:
rütbeleri öğrnemke açısından faydalıydı
binbaşıya 1000 tane er in başı ne özelliği var ki diye konuşmuştum
baya bişey varmış adamın altında
Mesaj tarihi:
bizim bu dersimize emekli bir albay giriyodu,sınıf başkanı kapıda bekleyip tekmil veriyordu.adam içeri girdiğinde herkes asker selamı veriyordu.adam kumaş pantolonu kırışmasın diye oturmuyordu.CİDDİYİM.
Mesaj tarihi:
bence kimya kalksın, heh..

milli güvenlik dersi, güzel bir derstir. zamanında öğretmeniniz nasıldı bilmiyorum ama, bizim dersimizi veren albay dünya tatlısı, aydın görüşlü ve zeki bir adamdı.
Mesaj tarihi:
böyle dersler iyidir ya.

bunları kaldırıp yerine matematik mi koysunlar

din müzik milli güvenlik vs bunlar dinlenme uyuma dersleri

karnelerde de şık dururlar 5 ise falan.

ayrıca haftada 1 ne din dersiyse şakirt nede mg dersiyle darbeci olunmuyor.
Mesaj tarihi:
Ben din kültürü dersinin müfredattan kalkmasını kesinlikle desteklemiyorum ;

Bana göre din dersi ve milli güvenlik dersi seçmeli bir ders olmalı , örneğin ben çocuğumun islamın gereklerini felsefesini yap dediklerini ve yapma dediklerini bilmesini isterim , kuranı kerimi okumasını anlamasını isterim...

Milli Güvenlik dersinde de ordumuzu milli duygularımızı askeriyenin yapısını bilmesini isterim

Ha bu benim duygu ve düşüncelerim...

Ülkemizde her dine mensup birçok insan var bu kişiler ister bizim dinimizi öğrenirler isterseler öğrenmezler bir zorunluluk olmamalı aynı şekilde milli güvenlik dersi de

Ama kesinlikle kalkmamalı tercihe göre okutulmalı...
Mesaj tarihi:
Katibim said:

Ben din kültürü dersinin müfredattan kalkmasını kesinlikle desteklemiyorum ;

Bana göre din dersi ve milli güvenlik dersi seçmeli bir ders olmalı , örneğin ben çocuğumun islamın gereklerini felsefesini yap dediklerini ve yapma dediklerini bilmesini isterim , kuranı kerimi okumasını anlamasını isterim...

Milli Güvenlik dersinde de ordumuzu milli duygularımızı askeriyenin yapısını bilmesini isterim

Ha bu benim duygu ve düşüncelerim...

Ülkemizde her dine mensup birçok insan var bu kişiler ister bizim dinimizi öğrenirler isterseler öğrenmezler bir zorunluluk olmamalı aynı şekilde milli güvenlik dersi de

Ama kesinlikle kalkmamalı tercihe göre okutulmalı...

tercihi falan olmaz bunun. %99'u müslüman bu ülkenin. herkes okuyacak. okumak istemeyene kapı orda
Mesaj tarihi:
Bone said:

din dersi ile müzik dersi de kaldırılsın. o flüt gençliğimi mahvetti benim.

Hala flüt gördükçe içimden küfrederim, hayatımın en berbat sözlüleriydi onlar :S
  • Yeni Oluştur...