Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

milli güvenlik dersi

yav

Öne çıkan mesajlar

böyle dersler iyidir ya.

bunları kaldırıp yerine matematik mi koysunlar

din müzik milli güvenlik vs bunlar dinlenme uyuma dersleri

karnelerde de şık dururlar 5 ise falan.

ayrıca haftada 1 ne din dersiyse şakirt nede mg dersiyle darbeci olunmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben din kültürü dersinin müfredattan kalkmasını kesinlikle desteklemiyorum ;

Bana göre din dersi ve milli güvenlik dersi seçmeli bir ders olmalı , örneğin ben çocuğumun islamın gereklerini felsefesini yap dediklerini ve yapma dediklerini bilmesini isterim , kuranı kerimi okumasını anlamasını isterim...

Milli Güvenlik dersinde de ordumuzu milli duygularımızı askeriyenin yapısını bilmesini isterim

Ha bu benim duygu ve düşüncelerim...

Ülkemizde her dine mensup birçok insan var bu kişiler ister bizim dinimizi öğrenirler isterseler öğrenmezler bir zorunluluk olmamalı aynı şekilde milli güvenlik dersi de

Ama kesinlikle kalkmamalı tercihe göre okutulmalı...
Sosyal ağlarda paylaş

Katibim said:

Ben din kültürü dersinin müfredattan kalkmasını kesinlikle desteklemiyorum ;

Bana göre din dersi ve milli güvenlik dersi seçmeli bir ders olmalı , örneğin ben çocuğumun islamın gereklerini felsefesini yap dediklerini ve yapma dediklerini bilmesini isterim , kuranı kerimi okumasını anlamasını isterim...

Milli Güvenlik dersinde de ordumuzu milli duygularımızı askeriyenin yapısını bilmesini isterim

Ha bu benim duygu ve düşüncelerim...

Ülkemizde her dine mensup birçok insan var bu kişiler ister bizim dinimizi öğrenirler isterseler öğrenmezler bir zorunluluk olmamalı aynı şekilde milli güvenlik dersi de

Ama kesinlikle kalkmamalı tercihe göre okutulmalı...

tercihi falan olmaz bunun. %99'u müslüman bu ülkenin. herkes okuyacak. okumak istemeyene kapı orda
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...