mani Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 http://www.aksam.com.tr/images/news/35237.jpg said: Jet Fadıl yeniden otomobile el attı Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Siirtspor'un kulüp başkanı M. Fadıl Akgündüz, Siirt'te otomobil fabrikası kuracağını söyledi. Başkan Akgündüz gazetecilere yaptığı açıklamada, eskiden Siirt'e yatırım yapması çalışmalarında engellemelerle karşılaştığını ancak, şimdi durumun değiştiğini ve yetkililerin her türlü desteği verdiğini belirtti. Bunun Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın tutumundan kaynaklandığını ve bu nedenle yatırımcı olarak teşekkür ettiğini kaydeden Akgündüz, şöyle konuştu: ''Siirt'e üç alanda yatırım yapmayı planladık. Birincisi spor alanındaki yatırımdır. 'Amacımız öncelikle bu yıl şampiyon olmak ve ileride Avrupa liglerinde top koşturacak bir takım oluşturmaktır. 15 yıl önce aldığım 150 dönümlük bir arsam var. Bu arsamı daha önceki yıllarda spor tesisi kurmak için almıştım. Ancak burası şimdi il merkezinde kalmış. Bu alana Capris Gold ayarında büyük 7 yıldızlı bir otel yapacağım. Bu otelle birlikte konut ve alışveriş merkezi de içerisinde yer alacak. Bu sitede en az on bin kişi yaşayacak. Bunun projesini Capris Gold ve diğer yatırımların projesini çizen İngiliz mimarlık firması yapacak. Firma sahibi ile gelip burada incelemeler yapacağız ve bir kaç aya kadar projeyi tamamlayacağız.'' Akgündüz, geçmiş yıllarda kurma girişiminde bulunduğu ancak gerçekleştirmediği Siirt'e otomobil fabrikası ile ilgili olarak ise, ''Batman ve diğer çevre illere de yayılacak olan bu fabrikada 4 bin kişi çalışacak. Bu fabrikaya İstanbul'daki Capris Gold otelinin tamamlanmasının ardından başlayacağım. Daha önce dünyanın 7 ülkesinden İmza otomobili için bir araya getirdiğim uzmanları tekrar topladım, çalışmalara başladılar. Sanırım 2012 yılının sonlarında fabrikada çalışmalara başlayacağız. 2015 yılında da ilk otomobili üreteceğiz. Daha önce ürettiğimiz İmza prototipini Cenevre Otomobil Fuarında sergiledik. Bunu Mercedes başta olmak üzere büyük otomobil firmaları kopyaladılar. Bu nedenle yeni modeller üreteceğiz'' dedi. Akgündüz, kendisi hakkında açılan bütün davaların beraatla sonuçlandığını da sözlerine ekledi. AA http://www.aksam.com.tr/jet-fadil-yeniden-otomobile-el-atti--66726h.html ahaha bakalım Alamancılardan ne kadarlık vurgun yapacak bu sefer. http://3.bp.blogspot.com/-Ay_Ar72_jFI/TjPSfS0o72I/AAAAAAAABBE/b7Ew79fRJ4o/s400/1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Fadil Incoming! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 imza yerine jet koyaymış keşke arabanın adını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 sayesinde millet vekili yapmışlardı tayyipciğimi, bi otomobil fabrikasını az görmesinler tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Abi allah aşkına tipe gel ya... Rüzgar nereden eserse... Hay bin kunduz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 adam götü dayadı tabi ismailağa cemaatine. Bunlara dokunan yanıyor, dokunmayan köşe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Kaçtı diyorlar ama gördüğünüz gibi karşınızdayım ehiehiehi diye röportaj verirdi zamanında. Tavırları o kadar itici insan azdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 said: Bu alana Capris Gold ayarında büyük 7 yıldızlı bir otel yapacağım Ahhahahaah ulan Siirt'te kim gelip kalacak o otelde, Siirt'te turist çekecek hiç bişi yok ki, nasıl sıkıyor nasıl sıkıyor herif öyle böyle değil asdsadasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Yemin ediyorum Şener Şen filmlerindeki dolandırıcı tiplerden en ufak farkı yok bu adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 abi onların bile film içinde bi inandırıcılıkları vardı, bu adamda o da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 tamam yaptım yaptım, ama sor bakalım niye yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 adamım yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 adamın nur gibi bir yüzü var. hemen bütün paramı ve birikimlerine önüne seresim geldi ya allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Birileri bu arkadaşımız güvenilirdir diyecek sonra o Fadıl'a akan paranın haddi hesabı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 aracın adı menzil olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar