HocaEfendi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 @gallant bakayım bi çeşitlerine.. @seagle 2 tane yaparak hem aşşa yukarı maliyet çıkaracağım hemde kullanımı , kullandıkca çıkan problemleri gözlemleyeceğim. sacı kıvırmak için caka araştırıyorum şuan manuel. caka ile kıvrılamayacak bi materyal bulursam sanayiye yaptırırım artık tarif ede eder. teşekkürler herkeze yardımları için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Dediğim galvaniz sacı kıvıracak caka var mıdır bilmiyorum, büyük caka hiç kullanmadım. Biz o sacdan balıkçılara kazan yapıyoruz. Hani şu balık sezonu açılırken böyle bi kazandan boru çıkıyo o borudan balık akıyo onu gösteriyo ya kameralar, o tertibatı üretiyoruz işte o sacdan. Parçaları pres ile büktürüyoruz. Caka sanmıyorum bulunsun onun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 düzeni oturtayım yeri falan ayarlıyayım danışırım sana tekrar teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Seagle atölye kurmuş valla, helal olsun meslektaşım benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Bunu yap bunu seagle hadi bunu yap bunu bunu http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/2520280_460s.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 bunu yapsa burda işi ne lan adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 elleşmeyin seagleı ben kitlicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Abi ben bunu gördüm de torna freze lazım buna sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Bu topic "Bir banka kasası açma hikayesi..." olarak devam eder. Söyliyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 beleşe catia'da çizer abaquste analizini bile yapardım ama ölçü yok sınıfta kaldın:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Biz Seagle'a güvenirik gardaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Deathblade said: Bunu yap bunu seagle hadi bunu yap bunu bunu http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/2520280_460s.jpg gavur yapıyo. bizim mühendizler imza atsın anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Halbuki ben komiklik olsun diye spoiler içine almamıştım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 uzun resim mımmph Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paletleri nasıl yapmış onu açıklasa keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paletleri bulmuştur tahminen. Kanal görüntüleme cihazları var böyle paletli, ya onun hurdalarından bulmuştur, ya da daha büyük bi paletli cihazın paletlerinden kesmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 seagle a title gelsin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Selam, Gıda işleme makinaları genelde paslanmaz paletler kullanıyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar