huun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 kodumun bücürü ermenistan'da anıta gidip söz verdiğinde belliydi zaten geçeceği. ön sevişme yetersizdi demesin şimdi kimse geçtikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 ekonomi gelişiyo dediğimizde işte, şimdi yabancılara toprak satın alma hakkı geldi ordan biraz sıcak para gelir, sonra onların üstüne inşaattan gelirse biraz para gelir. o kadar onun dısında paraya ceviricek bişey kalmadı memlekette. o noktadan sonra zaten kendi ülkemizde, hizmet sektörünce calısmaya mahkum ikinci sınıf vatandas olucaz. velkamtu hong kong. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 olucaz derken olmadık mı zaten cebince parası olmayanın bile parasına göz diktiler lan canımızı alacaklar heralde. tüm fakirler olarak birleşek artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 2040 türkiye dendi mi ? sakin olun beyler nasılsa dünyaya hükmedicez yine.o zaman fransız bi temizlikçi tutarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 şaka mısınız olm? seagle'a tur düzenleteyim ben, alsın bursa sanayisini gezdirsin size. türkiye sadece satıp satıp mı yiyor, ne yiyor göstersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 DoruK said: moonfall said: türkiye abilerine atarlanmaya başladı hem politik hem ekonomik anlamda. o yüzden bastırmak ya da karıştırabilmek için onlarda giderek agresif ve hırçın olacaklar. türkiye rakamsal ekonomik büyümeyi sürdürürse 10 20 sene daha hic bi şey ifade etmez bu tasarılar falan filan. benim görüşüm bu. neticede parayı veren düdüğü çalıyo.şakaysa çok banal ciddiyse pathetic okuduğunu anlamayanlar için sayfa başında yönerge hazırladım oraya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nivea Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 bence tamamının geçmesi daha iyi oldu. düşünsenize yarısı veya çeyreği geçseydi nasıl itiraz edebilirdik? - biz sizin çıkardığınız yasaya itiraz ediyoruz - e tamam işte bizde hepsini geçirmedik - ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 valla huun inanayım istiyorum ama inanılcak gibi değil pek burdan bakınca. hanı bi ara sen gel ben buraları gezdiriyim, yabancılara acılan arazıleri binaları yatırım imkanları şıkır şıkır gentrification'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 moonfall said: rakamsal ekonomik büyüme: türkiyenin ekonomisi büyümüyor şişiyor sadece rakamlarda büyüyoruz gelişiyoruz gibi gözüküyor. her ne kadar durumun aslı bu olsada rakamsal olarak büyümeye devam edersek sesimiz daha gür çıkar. ben yaşasın ekonomimiz cok iyiye gidiyor daha gücleniyoruz demedim. ama en nihayetinde genel seyir bunu gösteriyor. güçlü gözükenin sesi daha çok çıkar hepsi bu e iyi de yurtdışındaki adamlar da farkında bunun. bir kaç yabancı kaynaklı makale görmüştüm bu konuya değinen bu şişmenin bir patlaması olabilir temalı (detaylı okumadım nasıl olsa anlamayacağım için sdf). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 huun said: şaka mısınız olm? seagle'a tur düzenleteyim ben, alsın bursa sanayisini gezdirsin size. türkiye sadece satıp satıp mı yiyor, ne yiyor göstersin. bursa sanayi iyi güzel büyüyorda insanların aldığı para aynı daha bile az hatta..patronlara yarıyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Ardeth said: moonfall said: rakamsal ekonomik büyüme: türkiyenin ekonomisi büyümüyor şişiyor sadece rakamlarda büyüyoruz gelişiyoruz gibi gözüküyor. her ne kadar durumun aslı bu olsada rakamsal olarak büyümeye devam edersek sesimiz daha gür çıkar. ben yaşasın ekonomimiz cok iyiye gidiyor daha gücleniyoruz demedim. ama en nihayetinde genel seyir bunu gösteriyor. güçlü gözükenin sesi daha çok çıkar hepsi bu e iyi de yurtdışındaki adamlar da farkında bunun. bir kaç yabancı kaynaklı makale görmüştüm bu konuya değinen bu şişmenin bir patlaması olabilir temalı (detaylı okumadım nasıl olsa anlamayacağım için sdf). hmm anladım farkındalar her halükarda sallamıycaklar bizi diyorsun. önümüzdeki 5 ya da 10 yılda daha net görürüz şu anki durumun gerçekte ne olduğunu. avrupa'daki durgunluk ne kadar devam eder, bunun ülke politikalarına etkileri neler olur, türkiye'nin yeri ve konumu ne olur daha iyi anlarız sanırım. içindeyken fark edemesekte enteresan bir dönemden geçiyor dünya her anlamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 saplashaman said: hitler yahudileri temizleyeceğine şu fransızları temizleseydide,en azından ne boka yaradığı belli olmayan gururlu zannedilen bir millet yok olurdu şimdi helal agam aynı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 http://video.ntvmsnbc.com/soykirim-mi-yok-oyle-bir-sey.html asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 soykırım mı? soykırım ne arar la bazarda? ben bir yıldır burdayım soykırım moykırım görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 sabah radyoda haberlerde dinledim . fransa (guya) ' biz göstermelik yaptık onu kansey geri çevirecek yasayı' gibisinden tiyo vermiş. peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 fransa anayasa mahkemesi iptal etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Konuyu görünce yine milletçene ne kadar boş olduğumuz aklıma geldi sdf. Milliyetçilerin küçük gördüğü Ermenilerin bile neler yapabildiği tokat gibi çarpsın artık şu içi boş türk milliyetçilerinin. Etrafta rörörö diye dolaşıp fıkıhçılar gibi Atatürke tapmayan, ermenileri, kürtleri düşman bellemeyen insanlara rage yapan, kuru gürültüden başka bişey üretmeyen bu insanlar bi halt yapamazken ermeniler lobi faliyeti ile ülkeye tasarı kabul ettirecek seviyeye getirmiş olayı lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 gerçi mahkeme iptal etmiş ama meclisi bile tasarıyı geçirecek kadar etkileyebilmek başlı başına bir olay. bizimkiler ise anca bıçak kemiğe dayanınca bi yürüyüş yapıp rahatlıyolar sinir stres atıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 tarih boyunca ezildigini hissetmis olan halkin sinirine, hirsina bisey yapamazsin abi, onun caresi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Sufi said: fransa anayasa mahkemesi iptal etti Eder abi tabi. Bence böyle, sence şöyle diye konuşulacak şeylere ceza verilebilir mi medeni bir ülkede? Yani tamam ülkecek biz böyle bir olay olduğunu düşünüyoruz, bizce böyle falan diyebilirler ama bu konuların konuşulmasını, aksi düşünce belirtene fikir yüzünden ceza verilmesini yapamazlar yani. Türk halkına yıllardır yaptıkları gibi fransız vekillerde seçimlere oynuyor herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 bence meclis win wine oynadı heheh tasarıyı geçirdikleri için ermeni lobisi yine destek verecek ama anayasa mahkemesi iptal ettiği için kendi halkının bazı kesimleri olayı daha çabuk unutacak ve türkiye ile ilişkiler daha az bozulacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 ne şiş yansın ne kebap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 sonuçta sarkozy sözünü tutmuş oldu. "biz çıkardık ama mahkeme iptal etti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 yanlış yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar