Cuce Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Valla anlatılmaz yasanır bır oyun. Hayatımda oynadıgım en komık oyunlardan bırı olmakla beraber en cok sevdıgım oyunlardan bırı olan dunegon keeperın oyun sıstemıne yakın bır sıstem kurup bunu olagan ustu gondermelerle bezeyıp, her kose basını cok kalıtelı esprılerle donatıp. Acımayıp oyuna ve ortama uygun cok guzel grafıkler yapıp, soguk savas zamanını daha dogrusu soguk savas zamanında cekılen ajan fılmlerını konu alan bır oyun ypıtıklarında ıcıne aptal aptal techno rock muzıklerı koymaktansa konu aldıgı fılmlerın muzıklerıne cok yakın muzıkler koyup, Onumede surunce adamlar boyle oyunu sabahtan berı oynuyorum bıkmadım daha uyumadan once bı patıye bakıyım bakmıskende bı yazıyımd dedım. Kesınlıkle tavsıye edıyorum oyunu. Konuyu kısaca toparlarsak: Bız Dunyayı elegecırmek ıstıyen COOOOOOk kotu megolamanyak bırıyız bu ıs ıcın okyanusun ortasında bır ada satın alıyoruz ve bu ada ustudekı daga gızlı ustumuzu kurmaya baslıyoruz, Tabı dunyayı korumaya and ıcmıs 4 gızlı ajan orgutu dunyayı bolgelere ayırıp korumaya baslamıskı bız her orya buraya dakndıgımızda para caldıgımızda evıl deed ler yaptıkca onlarda bıze ajan majan gonderıyor, Bu ajanlar bız azdıkca dahada kalıtelısıyor falan fılan. Ama oyunda james bond fıllerınde herseyı gorebılırsınız bazen ajanları ıkı duvar arasında sıkıstırıp cok sevıneceksınız bazense elınızden sonra anda zar zor ele gecırdıgınız bır tarıhı eserle tam etrafını sardıgınızda planöre bınıp kacan ajanları yuzunden sınır olucaksınız. En guzelı bır sure sonra gercekten kotuluk yapmak ıcın kotuluk yaptıgınızı fark edıceksınzı bu oyunu oynarken.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Uzaktan 10 yakından 11 verdım bu oyuna[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 görev 2: - ajanı yakala(=bu adamın da süper bir adı var çinli mi japon mu ne?) - git yanına "Ha! Ha!" yap.. euheHeee... çok güzel ki sadece demosunu oynadım.. bir öncekinde ajana "işkence et" "şifreyi söylet!" görevinde adam karşısına geçip m.jackson dansları yapıyor, geri geri falan .. euhE, Ankaraya gelmez sanırım o oyun.. ha Ha ![signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Gorevlerden birinden dunya capındakı mafya lıderlerını toparlıyoruz yer altı dunyasının kralı olmak ıcın bolemasanın etrafına toparlıyoruz falan. Amerikarı yonetem adamın ısmı "Don Luca" Lucas ailesinden yasak oldugu zamanlarda icki satarak zengin olmus (bu biraz zor ama The greart gatsby adlı romana gonderme) ve onu bulup red edemiyecegı bir teklifde bulunuyoruz[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 nerden dl edicez peki?[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Dl edebılcegın ortam varmıdır bılmıyorum, ben dl etmeden edındım oyunu[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 daha önce fileplanettan demosunu indirip oynamıştım, gerçekten güzel bir oyun tavsiye ederim[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 inanılmaz bir oyun, kesinlikle tavsiye ederim. espriler, tipler, her şeyi süper oyunun. detay içermesine rağmen çok kolay bir oynanışı var. hastası oldum oyunun resmen bir grim fandango kadar sevdim (o derece sevdim yani öyle böyle değil) bu oyun daha ilk ön incelemesini okuduğumda yer etmişti kafamda, deli gibin bekler olmuştum. demosonu çektim sonra boşa çıkarmadı beklentilerimi. kendi de çıkarmadı. hastasıyız ailecek...[signature][hline]öss nubisi izinsiz gösteri MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 "en cok sevdıgım oyunlardan bırı olan dunegon keeperın oyun sıstemıne yakın bır sıstem kurup" Bu cümle oyunu oynamama yeterli[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 bu oyunu oynayan kimse yokmu yaa gunlerdir kimse bisi demiyo oyunla ilgili ben aldim oynuyorum ikinci adama yerlestim bu arada eger oyanayan varsa speacial agentlari nasil olduruyoruz veya oldurmek icin gerekli bilgileri nerden buluyoruz?[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Bende demosunu oynadım birçok şey kullanılamaz olmasına ramen çok hoşuma gitti. Hemen alıcam çok manyak bişey herkese tavsiye ederim.[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Oyun hakikaten güzelde kontroller biraz zormu banami öyle geliyor. Evil genious u bi odaya götürecem diye 10 dakika ugrastim.[signature][hline]The future isn't sacred, but its speaker is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 ben henüz çok ilerleyemedim ama ikinci hencman'imi yeni yaptım şimdi adaya sürekli paraşütle inenleri indirmekle uğraşıyorum çok eğlenceli, çok şirin bir oyun, böyle çerez niyetine oynanır bence çok matrak bir gidişatı var[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 2. henchmen olarak SAKIN red ivan almayim adam ii guzel bazukayla ates ediyoda eger ussun icinde savasiyosaniz her taraf patliyo hersey zarar goruyo adam ya bazuka ya el bombasi calisiyo ben aldim bin pisman oldum lord kane alabilirsiniz baya saglam[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 oyun güzel gibi. oyunun demosunu oynadım. ilk başta dungeon keeper oynarmış gibi hissettim. ki dungeon keeper'ın ben de hastasıyım. ama aynı zamanda sıradan bir tycoon oyunu (misal school tycoon) oynarmış gibi hissettim. Tycoon oyunlarını sevmem. Ancak Dungeon Keeper ve Theme Hospital benim için özel yeri vardır. Bu oyunda ayrıca Austin Powers tarzı geyikler farkettim. Misal oynattığımız kötü karakter. Ayrıca dummyde eğiten askerin haraketleri çok hoş, hani başparmakla "çok iyi" olduğunu felan kastettiği kısımlar.. Neyse, tam sürümünü bulabilirsem, bu oyunu sırf Dungeon Keeper hatırına oynamayı istiyorum.[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: Xechelon, 15 Ekim 2004 18:49 tarihinde demiş ki: 2. henchmen olarak SAKIN red ivan almayim adam ii guzel bazukayla ates ediyoda eger ussun icinde savasiyosaniz her taraf patliyo hersey zarar goruyo adam ya bazuka ya el bombasi calisiyo ben aldim bin pisman oldum lord kane alabilirsiniz baya saglam aman hiç bahsetme:-) adam üssün yarısını yaktı baştan başladım:) bide adamın şnav çekmesi çok komik:) amuda kalkım tek elle çekiyor lol[signature][hline]öss nubisi hiç bitmeyen efsaneler MSN:[email protected] [Bu mesaj Heffer tarafından 15 Ekim 2004 22:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 ewt o hareketleri komik gercekten sesleride manyak ben yeniden baslamadim onun yerine ivani dunyaya saldim para calsin die nasilsa zor oluyo olse bile direk geli geliyo hic usse geri cagirmiyorum ole para caliyo takiliyo[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar