Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Baya uzun zaman önceden bahsediyor muhtemelen, 90larda falan bütün dünyayı 3 boyutlu görüntülemişti NASA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 throine said: Ardeth said: paparnoz said: benim yakından bildiğim bir adam ki California Üniversitesinde prof geliyor Türkiye'ye arkeolojik kazı yapacağım bahanesi ile (ki yapıyor) tüm bölgenin haritasını çıkartıyor,detaylı bir şekilde,üstüne Irak'a geçip orada da aynı metodolojiyi uyguluyor,bizimkiler sonra olaya uyanıyorlar ve Türkiye'ye giriş yasağı koyuyorlar. Bütün bunları sen biliyorsan demek ki o kadar da iyi çalışmıyormuş CIA mantık yok ki? yıl kaç abi 1910 mu? uydular, remote sensing ne güne duruyor. lol Bunları benim bilmemle alakası yok ki,kara liste'ye girdiği için biliyorum mit'te amcaoğlu yok yani,kgb ajanlarının ortaya çıkması kgb'yi kötü bir istihbarat teşkilatı yapmıyor mesela. He adam görevi yerine getiremeden yakalanırsa,beceremezse eline yüzüne bulaştırırsa işte o zaman komedi bir durum ortaya çıkıyor Misal rus ajan anna örneği http://www.ntvmsnbc.com/id/25111082/ Onun dışında mantık yok ki değil,tüm bunlar afganistan'dan önce olan biten mevzular 1987 yılında belki daha önce faaliyet başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 ne basarısızı, hatun foto model oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Cuce said: acıkcası kestiremiyorum, günümüzün savas anlayısı, ikinci dunyas avası gibi, m1 grand basın la Sherman basın la! diye halledilcek bir durum değil pek. zaten hali hazırda amerikanın askeri gücünü dünyaya yaymak için kullandığı yöntem (ucak gemileri ve nükleer filollar) korkunc masraflı. hanı hadı kadınlar fabrıkaya, WE CAN! kafasıyla yürütülcek bir savas mantığı yok artık amerikanın.aga ne olacaktı ya? savaş dediğin bugün de hala aynı şekilde yapılıyor tabii ki. ha belki 30 senedir adam gibi savaş görmedik, ondan unutuluyor herhalde bazı şeyler. yarın savaş çıksa belki çin abd'den 10 tane fazla uçak gemisi üretir; ama abd'nin teknolojisiyle arada dağlar var be kardeşim. hala dünyada başvurulan patentlerin yarıdan fazlası abd'nin, yüksek teknloji patentlerde daha da açıyorlar farkı. çin de 5 sene önce ukrayna'dan aldığı hurda savaş gemisinin deneme sürüşlerini yapıyor hala lulz şu tartışmayı yapıyor olduğumuza inanamıyorum şu anda. topyekün savaş ortamında abd yanında kaç ülkeyi götürür diye tartışacağımıza çin ile mukayese ediyoruz. afganistan falan filan denmiş de, onların hepsi işgal. işgal başka, adamın gelip evini kafana geçirip gitmesi bambaşka. kurt kocayınca diye tabir var ya o hesap biraz, yoksa abd hala en iyi olm. he 30-40 sene sonra ne olur bilinmez. çin iyi güzel, küçük gördüğüm falan da yok; ama sanki çin'de herşey güllük gülistanlık gibi de anlatmayın. zombie ordusu gibi şehirlere yürümeyi bekleyen yüzmilyonlarca fakir var, doğa iflas bayrağını çekmiş durumda, yankeelerin finansçılığına laf ediyoruz; ama çin'de çok ciddi sektörel balonlar var, devlet yönetiminde çok ciddi sorunlar var, rüşvet vs. özellikle kırsal bölgelerde ayda bir yöneticisi değişen şehirler, kasabalar var. ayrıca çin mi abd mi diye sorsanız ben abd derim. çin herşekilde doğası itibariyle emperyal olmak zorunda. abd belki bir gün akıllanır, kapanır kendi içine; ama çin'in böyle bir şansı yok. bildiğin su yok lan ülkede, yetmiyor adamların akarsuları. (sanayide çok su harcanır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 dünya savaşı çıksa 1 hafta sonra çin teslim olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 paparnoz said: Bunları benim bilmemle alakası yok ki,kara liste'ye girdiği için biliyorum mit'te amcaoğlu yok yani,kgb ajanlarının ortaya çıkması kgb'yi kötü bir istihbarat teşkilatı yapmıyor mesela. He adam görevi yerine getiremeden yakalanırsa,beceremezse eline yüzüne bulaştırırsa işte o zaman komedi bir durum ortaya çıkıyor Misal rus ajan anna örneği http://www.ntvmsnbc.com/id/25111082/ Onun dışında mantık yok ki değil,tüm bunlar afganistan'dan önce olan biten mevzular 1987 yılında belki daha önce faaliyet başlıyor. Ajanın ortaya çıkması ayrı ne yaptığının paticik forumunda bile biliniyor olması ayrı sdf Yakalanmamış bir ajanın neler yaptığı ortalık malı olduysa ya o ajanı fark eden örgüt kötü bir istihbarat örgütüdür ya da ajanı görevlendiren bence hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 onlar açık casusluk elemanları. adam gerçekten iş için gelir ama bir yandan da sorar, soruşturur vs. çok bilinen şeyler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 ama sonuçta ortada ağzını kapalı tutamayan birileri var ya gelen kişinin kendisi of abi CIA için ajanlık yaptım diye anlatıyor sdf ya da olayı gözlemleyen ve anlayan (ki bu kişinin de bir istihbarat örgütü ile ilişkili olması lazım olayı çakması için) kişi bunu sağa sola anlatıyor. her şekilde kötü ajanlık örnekleri bence sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 o paparnoz'un olayı anlatış şeklinden ortaya çıkan bir anomali hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Ardeth said: of abi CIA için ajanlık yaptım diye anlatıyor liseli ajan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 fede said: dünya savaşı çıksa 1 hafta sonra çin teslim olur evet çünkü 1 hafta sonra yiyecek birşey bulamadıklarından birbirlerini yemeye başlarlar %90 ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 pirinç tarlalarını kurutun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 111111500,000,000 kişi lan çarpı günde yarım kg pirinçle beslenseler 750milyon kg eder oda 750bin ton eder günlük öyle böyle 1 milyon ton pirinç lazım bunlara lan harbi yecücle mecüc çin heralde çözdüm ben işi hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 günde yarım kilo pirinç iyiymiş 20 tabak falan ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 hiç pilav yapmadın di mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 daha demin risotto yaptım 175 gram 2 tabak ama içinde ahtapotlar falan da vardı ondan düşürdüm biraz. 120 gramdır dedim. Gerçi şimdi bakıyorum bir kiloya göre hesaplamışım. yaklaşık 10 tabak olacak pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 yarım kilo princ iki kişiyi 1 günlüğüne geniş geniş besler. 2 cocuklu cekirdek aileyide besler. princ üretim kapasitesi besin değeri olarak cılgın bir ekin. ha tarım arazilerinin içine etmiş ve kücük tarımcının azını kırmış cin savas ekonomisinde kendini besliyebilirmi? kimbilir en fazla kac ay besler allah bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 fede said: hiç pilav yapmadın di mi lan ahahah, makarna terk adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Viktor said: turkiyenin rekabet avantaji kisitli, essek gibi calismak istemeyen bir halkimiz var, cin dururken iste buraya bi avrupa pazarian yakinzi diye fabrika kuruyorlar, oda montaj agirlikli oluyor pek bi yarari olmiyor, know-how filan birakmiyor bu kadar potansiyelin ortasinda cok basarisiz bir ulkeyiz aslinda, turkiye kafasini kullansa sirf ortadogu pazarini somurerek hayvan gibi kalkinirda isguzarlik yapip bizi ilgilendirmeyen meselelerle ugrasiyoruz iste sifir sorun diye yola ciktik iranla resmen soguk savas var suriye ile sicak savas ha cikti ha cikicak ermenistanla tam iliskielr duzelicekken bok oldu azerbeycanla ikili iliskilerin en kotu donemi kibris meselesi tam dugumlendi, gaz arama filan derken gg oldu surec israille kanli bicakliyiz yunanistan kendi poposunun derdine dusmese kesin onlarlada papazdik AB iliskileri her zamankinden berbat meh ki ne meh çin'in olayı adamlar sadece fdi'a prim veriyor, türkiye'deki gibi hem fdi olsun hem portfolio investment yok, haberlerde "sıcak para gelio eheiheieh" falan diyorlar da tamamen spekülatif yatırımlar yani. kredi notunun düşük olmasının da dedigin gibi politik sebeplerden ötürü, adam gelip fabrika kurmak istemiyor burada çünkü ne olup olmayacağı belli değil, venezuela gibiyiz resmen. çin'i hindistanı örnek alacağımıza kriz öncesi irlanda modelini alsak bu memleket belki biraz daha ileriye gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Cin, Hindistan, Irlanda modeli diyince Yilmaz Ozdil in model ulke(bkz.) yazisi aklima geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Bokunuuuu yiyen deli sizden akıllı lan bide ben pirinci kendime göre hesapllamisim sdsddssdsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 pirinc baldo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Yok sadrazam ttarağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Cuce said: yarım kilo princ iki kişiyi 1 günlüğüne geniş geniş besler. 2 cocuklu cekirdek aileyide besler. princ üretim kapasitesi besin değeri olarak cılgın bir ekin. ha tarım arazilerinin içine etmiş ve kücük tarımcının azını kırmış cin savas ekonomisinde kendini besliyebilirmi? kimbilir en fazla kac ay besler allah bilir. kendini besleme gibi bir dusuncesi olabilirmi? NOPE herkes basinin caresine baksin der, o kadar insan var yarisi aclikan olse umursamazlar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 demir-çelik üretimi patlasın diye milletin elindeki çaydanlıkları toplayıp eriten, kıtlık varken tahıl ambarlarından zırnık vermeyen ülke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar