tinu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 nscorp said: nscorp said: Carsi olmus AVM. Herseye dik duran, ses cikaran, aklanin diyen Carsi 58 degismesin diye kosturan demirorene ses cikaramiyor, ne yapiyorsunuz diyemiyor. Biliyorlar ki 58 degismesse BJK da riskte ama dillerini yutmuslar, sanki ortada hic sike sureci yok. Maskeler dustu gorduk gercekleri. Carsi icin yerde yatan adam sikecilerden daha rezil. Bundan sonra da kimse Carsi soyle iyi taraftar demesin. Sahibinin sesi AVM artik onlar. Ayrica 3 haftadir hakemler ile zorla kazanan BJKdan cacik bile olmaz. Kutu alin diyen demirorene kiyak olarak playoff hediye edilmis galiba ama yine de 2. Bile olamaz bu bjk. Hakkimiz yendi dersiniz Siz yine beceremeyince sezon sonu serefli 2. ler sizi. Dipte kalmis. Avmciler biraz utanir dicem de sanmam. lakfjklşajfkajfakljdaklfja hangı takım taraftarısın sen merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 titanguard said: Şu an GS'lilerin durumu bundan ibaret.Hayır anlamıyorum zaten ipi göğüsleyip gidiyorsunuz,çatır çuturda topunuzu oynuyorsunuz.Puan farkı bu hafta büyük ihtimal 5 olur BJK ile gene.Korku selanik mi sardı anlamıyorum ki ya sen bakma, puan farkı 10-15 olsa bunlar yine ağlar. galibiyeti bile çekemiyorlar. ibb - bjk finalinde ev arkadaşım gs'liydi. ibb gol kaçırıyor, adam üzüntüden perişan oluyor. böyle bir güruh bunlar. ben ise gs maçlarını seyrettiğinde o hiç onun yaptığı şaklabanlıkları yapmıyorum. aramızdaki fark bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 arkadaşınla bütün gs taraftarını özdeşleştirmen de mükemmelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Fikstur kasitli BJK aleyhine yapiliyor, evet kasitli. - Carvalhal Hahahahaahahaah havasinda suyunda var bjknin. Lan stajyer, 2 haftadir hakemler ittiriyor, sen agliyosun hala yuh be hahaa. Git sor demiroren babana neden boyle bu Fikstur nerden cikti playoff de o bilir cevabini. Kabare besiktas yeminle. Tam sirk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 CARVALHAL: Son maçın ardından bazı mansup mensupları beni iyi anlamamış. Bugün Salı günü, bir önümüzdeki Kayserispor maçı Cumartesi yada Pazar oynanabilirdi. Bu maçı P.tesi oynatacaklar. P.Tesi günkü maçı her hangi bir takımda oynayabilirdi. Nedense Beşiktaş'tan başka bir takım oynamıyor. Pazartesi Kayseri'de maçımız var. Zor bir maç. Salı sabahı İstanbul'a varacağız. Perşembe günü diğer zor bir m...aç olan Mersin maçımız olacak. Bunun yorumunu insanlara bırakıyorum. Bu iki maçın ardından Fenerbahçe maçına yorgun çıkaran her kimse bunları düşünerek yapıyor. Ancak Beşiktaş taraftarı bizlere desteğini esirgemesin. Bizim nasıl mücadele ettiğimizi onlar biliyor ve görüyorlar. Biri bana bu fikstürün açıklamasını yapsın. Sadece bunu merak ediyorum." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 tinu said: nscorp said: nscorp said: Carsi olmus AVM. Herseye dik duran, ses cikaran, aklanin diyen Carsi 58 degismesin diye kosturan demirorene ses cikaramiyor, ne yapiyorsunuz diyemiyor. Biliyorlar ki 58 degismesse BJK da riskte ama dillerini yutmuslar, sanki ortada hic sike sureci yok. Maskeler dustu gorduk gercekleri. Carsi icin yerde yatan adam sikecilerden daha rezil. Bundan sonra da kimse Carsi soyle iyi taraftar demesin. Sahibinin sesi AVM artik onlar. Ayrica 3 haftadir hakemler ile zorla kazanan BJKdan cacik bile olmaz. Kutu alin diyen demirorene kiyak olarak playoff hediye edilmis galiba ama yine de 2. Bile olamaz bu bjk. Hakkimiz yendi dersiniz Siz yine beceremeyince sezon sonu serefli 2. ler sizi. Dipte kalmis. Avmciler biraz utanir dicem de sanmam. lakfjklşajfkajfakljdaklfja hangı takım taraftarısın sen merak ettim :) Dhdhdgdhdjfhdjdjfj demekle olmuyor AVMci. Olur da -12 alip Af sayesinde kumede kalirsaniz da gobek atarsiniz utanacaginiza siz. Aman dusmeyelim de affedin plz. Fbliyim ama begenmediginiz aziz bile 58 uygulansin derken korkak tupcu Af icin taklalar atiyor siz de cok sukur diyonuz. Yakisir sozde serefli Bjkya. Not: fbye - verip de eyyam yapilir ve bizim yonetim takimi cekmezse futbol fb hayatimdan cikar benim icin lanet ederim alayina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Red said: beşiktaş deplasmanında puan almak için bir anadolu takımının böyle şeyler yapması normal her takım yapıyor ama bu haksız galibiyet için yeterli sebep değil :) aahahaha ben demiştim gs aynısı yaptı, g.antepin yapması tabi ki daha normal sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 fb gibi dansöz gibi kıvırmıyoruz biz.. anladılar düşüceklerini şimdi delikanlılık yapıyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Tanju pek sırıtmadı.Sağ ayaklı adamdan sol bek olur mu o tartışılır.Ekremin yerinde oynasa daha etkili olabilir.Hasan şaş'tan nasıl oluyorsa sol açık bundan da sol bek olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Yine mi hakkımız yenmiş? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 nscorp said: tinu said: nscorp said: nscorp said: Carsi olmus AVM. Herseye dik duran, ses cikaran, aklanin diyen Carsi 58 degismesin diye kosturan demirorene ses cikaramiyor, ne yapiyorsunuz diyemiyor. Biliyorlar ki 58 degismesse BJK da riskte ama dillerini yutmuslar, sanki ortada hic sike sureci yok. Maskeler dustu gorduk gercekleri. Carsi icin yerde yatan adam sikecilerden daha rezil. Bundan sonra da kimse Carsi soyle iyi taraftar demesin. Sahibinin sesi AVM artik onlar. Ayrica 3 haftadir hakemler ile zorla kazanan BJKdan cacik bile olmaz. Kutu alin diyen demirorene kiyak olarak playoff hediye edilmis galiba ama yine de 2. Bile olamaz bu bjk. Hakkimiz yendi dersiniz Siz yine beceremeyince sezon sonu serefli 2. ler sizi. Dipte kalmis. Avmciler biraz utanir dicem de sanmam. lakfjklşajfkajfakljdaklfja hangı takım taraftarısın sen merak ettim :) Dhdhdgdhdjfhdjdjfj demekle olmuyor AVMci. Olur da -12 alip Af sayesinde kumede kalirsaniz da gobek atarsiniz utanacaginiza siz. Aman dusmeyelim de affedin plz. Fbliyim ama begenmediginiz aziz bile 58 uygulansin derken korkak tupcu Af icin taklalar atiyor siz de cok sukur diyonuz. Yakisir sozde serefli Bjkya. Not: fbye - verip de eyyam yapilir ve bizim yonetim takimi cekmezse futbol fb hayatimdan cikar benim icin lanet ederim alayina. f.bahcelisin ve hala beşiktaş ile ilgimi konusuyorsun? beşiktaşın ceza alacağını felan nerden çıkartıyorsun???? he bizim tüpçü beşiktaşı değil feneri kurtarmaya çalışıyor , sen beşiktaş için mi uğraşıyor sanıyorsun??? fenere verilecek - puan cezasına eyyam diyorsun! ama beşiktaş aleyhine tek bir delil yok beşiktaş -12 puan ceza alacak diyorsun, hadi geçtim fenerbahçe ile ilgili delilleri felan , aziz yıldırımın federasyon baskanı ile yaptığı telefon konusmalarını ,yaptığı tehtitleri, fikstür den tut hakem atamalarına kadar her bir halta nasıl tehtitlerle küfürlerle müdahale ettiğini net gösteren ses kayıtlarına rağmen hala aziz diyebiliyorsun. aziz yıldırımın hala fener baskanı olmasının sebebi azizin içerden 58 değişmesin diye bağırmalarının sebebi, suclu olduğunu biliyor, yediği haltların farkında ve biliyorki fenerbahce baskanlığından istifa ederse cok rahat ceza alacak, ama fenerbahce baskanı olduğu sürece, böyle atıp tutan mektuplarla fenerbahce taraftarınıda kullanarak minimum ceza ile yırtmaya calısıyor, bılıyorki bu ülkede aziz yıldırıma ceza vermek kolay ama fenerbahceye ceza vermek kolay değil, bizi dusurmezsenız biz duseriz diyor fenerbahce kendi mali ya ! kendi kendine kararlar verebiliyor, sen ve senın gibiler senin yediğin haltlardan dolayı neden fenerbahce kume dusuyormus diyeceğine kalkmış hala burda beşiktaşla ugrasıyorsun, yaşın kaç bilmiyorum ama fenerbahce aziz yıldırımla fenerbahce olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 http://i.imgur.com/Ey8Pl.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Llama said: http://i.imgur.com/Ey8Pl.png afasdafsfdas.Adam çok içten,seviyoruz seni Carvalhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Abi gole sevinemedim gülmekten. :D Adam çok iyi ya hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Llama said: fb gibi dansöz gibi kıvırmıyoruz biz.. anladılar düşüceklerini şimdi delikanlılık yapıyorlar :D fener başta dansözlük yaptı,bjk'de sonda.hiç fark yok aralarında. ayrıca hakemler genel olarak berbat kasıtlı yapıldığını sanmıyorum.üst üste denk geldi diye altında bişey aramaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 la bizim başkanın oy hakkı bile yok birlik başkanı olduğu için.. adam birlik adına konuşma yaptı dönek oldu : ) olsun varsın beşiktaş adına konuşmasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Yaw boş beleş kırmızı kartlarla iki tane maçı koparttınız, hala gelip burda ofsayttan gol attınız diye bık bık ediyosunuz. Hayır amaç trollemekse bunu iyi başarıyorsunuz, yok ciddiyseniz Allah beyin dağıtırken neredeydiniz diye sorarlar adama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 ^^^^ ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 vay anasını sayın seyirciler helal ölümayı keşke arada maçları da seyretsenizde cahil cahil konuşmasanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Abi topicde cok fatal hatalar var yazıp kacicam siz burda birbirnzi yiyin.. 1-) 3 hafta diye aglanmista.. bursanin golu gol degil 3-1i de koyduk mis gibi.. 2-) Lig tv ölçtu 19 santim ofsayt olan gole aglayanlar sevetin 4 sene önce antepte 3 metre ofsayttan gol atıpta sampiyon oldgunu nasl unuttular ? 3-) Besiktas fener gibi dansözluk yapti diyenelre cok gulmek istiyorum ama bir yandan da uzuluyorum hallerine.. Demirören cıkıp da 1 tane acıklama yapmadi BESİKTAS ADİNA !!! klupler birligi baskani sifatiyla alınan kararlari anlatti adam dönek oldu lol.. akıl fikir beyin fln filan please.. 4-)Etik kurulu raporunda hakkında bişey cıkmayan besiktasi 10 kusur macta boka batmis fenerle kıyaslamak priceless.. 5-)Sözde futbol konusan arkadaslar (hani bide bunlar maci izledklerni iddia ediyorlar ya..) neden almeida'nin sari kart gördgu pozisyona bakıp da ''Abi böyle faul calınırsa macta 90dk'nin 80i faul kullanmakla gecer'' diyemiyorlar ? at gözluklerni bırakn ondan sonra gelin yorum yapın baroşun elle duzeltmelerne,kalecinin elindeki toplara vurularak atılan gollere alışık bir takımın taraftarndan böyle 1 macta hönekeejeh besiktasi hakemler koruyor moduna girmesi de ilginc tabi.. neyse napıyorm ben ya futbol bölumne ciddi msj atiyorum :S haa unutmadan K O Y D U K M U ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 nscorp said: Fikstur kasitli BJK aleyhine yapiliyor, evet kasitli. - Carvalhal Hahahahaahahaah havasinda suyunda var bjknin. Lan stajyer, 2 haftadir hakemler ittiriyor, sen agliyosun hala yuh be hahaa. Git sor demiroren babana neden boyle bu Fikstur nerden cikti playoff de o bilir cevabini. Kabare besiktas yeminle. Tam sirk. bunu söyledi mi hakkaten. yav senin uefa kupan var zaten ne olursa olsun oynıcaksın bi gün ve sıkışık olcak. he federasyon aptal zaten o ayrı. istense daha iyisi yapılabilir. fenerin hiç avrupa maçı yokken ilk haftalarda 10 günde 4 maçı vardı. haftaiçi maç sayılarına bakınca da totalde (cuma,p.tesi olunca ne düzgün izleniyo ne de gidiliyo ki yinede en çok giden taraftar bizde) Fenerbahçe 15 maçını hafta içinde oynamış,Beşiktaş 10, Trabzonspor ve Galatasaray ise 8'er kez oynamış. fenerin 21 de 15.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 abi olay hafta içi degilki.. smdi beşiktas maca sali gunu cıktı.. bunun ardından p.tesi oynucaz yani arada tam 5 gun bos var. ondan sonra perşembe oynucaz. sonra pazar fener derbisi.. adam diyorki babos bizi p.tesi degil c.tesi oynatin,perşembe macini da carsambaya alın.. bir yerden 5 gun verip diger taraftan 2 gun veriyorsun hemde fener derbisi öncesi.. yoksa gs fln bizden sonra oynucak ama maci c.tesi yada pazar sanrm.. bizim maci öne koyabilrlerdi.. art niyet aramak diil olay ama bok gibi fikstur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 nscorp said: üslubundan yazılarinin içerigne cok bos bir adamsin.. agzindaki salyalari saçarak insanlari sınıflandrmak hakaret etmek yerine mantıklı argumanlar üreterek bişeyler söyliceksen söyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Carvalhal fikstur konusunda hakli, federasyon her seyi yayinci kurulusun eline birakmak yerine, daha iyisini yapabilirdi. Yakin zamanda Alex Ferguson un tv yayin haklari ilgili bir lafi vardi: "Seytanla anlasma yaparsaniz, bedelini odemek zorundasiniz" seklinde. Bizde de olan olaylar 3 asagi 5 yukari bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 applev0dka said: Abi topicde cok fatal hatalar var yazıp kacicam siz burda birbirnzi yiyin.. 1-) 3 hafta diye aglanmista.. bursanin golu gol degil 3-1i de koyduk mis gibi.. 2-) Lig tv ölçtu 19 santim ofsayt olan gole aglayanlar sevetin 4 sene önce antepte 3 metre ofsayttan gol atıpta sampiyon oldgunu nasl unuttular ? 3-) Besiktas fener gibi dansözluk yapti diyenelre cok gulmek istiyorum ama bir yandan da uzuluyorum hallerine.. Demirören cıkıp da 1 tane acıklama yapmadi BESİKTAS ADİNA !!! klupler birligi baskani sifatiyla alınan kararlari anlatti adam dönek oldu lol.. akıl fikir beyin fln filan please.. 4-)Etik kurulu raporunda hakkında bişey cıkmayan besiktasi 10 kusur macta boka batmis fenerle kıyaslamak priceless.. 5-)Sözde futbol konusan arkadaslar (hani bide bunlar maci izledklerni iddia ediyorlar ya..) neden almeida'nin sari kart gördgu pozisyona bakıp da ''Abi böyle faul calınırsa macta 90dk'nin 80i faul kullanmakla gecer'' diyemiyorlar ? at gözluklerni bırakn ondan sonra gelin yorum yapın baroşun elle duzeltmelerne,kalecinin elindeki toplara vurularak atılan gollere alışık bir takımın taraftarndan böyle 1 macta hönekeejeh besiktasi hakemler koruyor moduna girmesi de ilginc tabi.. adamsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar