paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 olay esnasında kucağına almış çocuğu. kadın said: Sağ ve sol baldır ve sol başparmağımdan yaralandım. Kucağımdaki 11 aylık çocuğumu yere bıraktım. onun dışında da şu olayda da çocuğu olaya meze yapıyor. Koca said: Sonra bana dışarı gitmemi, canının tatlı ve börek çektiğini söyledi. Ben de geç olduğunu söyleyerek gitmedim. Sonra çocuğa muz almamı istedi. Yetmiyor Tokmakspor said: Ben henüz 11 aylık olan kızlarını kucağıma alarak biraz sevdim. Severken üzerime kustu. Ben yaş bir bezle tişörtümü temizledim 11 aylık kızın ağzı var dili yok,resmen çocuğun üstünden oynamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 http://i.imgur.com/UuchN.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 kadının işi yarım kalınca tamamlayıp öle bıçaklanayım bare demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 hem bicaklamis, hem sikayetci, neden olmedi lan bunlar diye sikayet ediyo heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 kadın da salakmış biraz git çocuğa muz al ne lan iş arkadaşı da salakmış onlar orda o kadar sevişirken çıkmamış mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Kadının adamı dışarı çekmek yerine itmesi tamamen IQ eksikliğinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 mama issues. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 lan bare yatak odasina gidin, adam da o ara kacsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 yav said: çok acı bir hikaye esasında Aynı fikirdeyim dfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar