goldbären Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 56 gün kalmış. anlat anlat bitmez. iki uç örnek anlatayım. 12 + 14 yaşında iki çocuk bilgisayar oynatma karşılığında 7 yaşındaki çocuğu (hepsi erkek) kucağa oturtuyolar. yetmiyo soyup ittiriyolar. neyseki becerememişler (@seagle: lubrikasyon mekaniklerine hakim değiller henüz) düğünde kavga çıktı diye gidiyoruz adamlar biz gidene kadar barışmış. laf dinlemez adamlar arabanın önüne davulcu çıkarıyor GOMTANM HOŞGEDİĞİZ diyip dambada dambada vuruyor eleman falan. anadolu insanı iyi mi kötü mü çözemedim ansınısatim. çay çorba misafirperverlik eksik olmuyor ama öyle olaylara gidiyoruz ki cahillik var kuralsızlık var pure evil var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 chaotic neutral adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 bizde çok sakat var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 goldbären said: 56 gün kalmış. anlat anlat bitmez. iki uç örnek anlatayım. 12 + 14 yaşında iki çocuk bilgisayar oynatma karşılığında 7 yaşındaki çocuğu (hepsi erkek) kucağa oturtuyolar. yetmiyo soyup ittiriyolar. neyseki becerememişler (@seagle: lubrikasyon mekaniklerine hakim değiller henüz) düğünde kavga çıktı diye gidiyoruz adamlar biz gidene kadar barışmış. laf dinlemez adamlar arabanın önüne davulcu çıkarıyor GOMTANM HOŞGEDİĞİZ diyip dambada dambada vuruyor eleman falan. anadolu insanı iyi mi kötü mü çözemedim ansınısatim. çay çorba misafirperverlik eksik olmuyor ama öyle olaylara gidiyoruz ki cahillik var kuralsızlık var pure evil var. cesed görmeden atlatırsın umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 goldbären said: 56 gün kalmış. anlat anlat bitmez. iki uç örnek anlatayım. 12 + 14 yaşında iki çocuk bilgisayar oynatma karşılığında 7 yaşındaki çocuğu (hepsi erkek) kucağa oturtuyolar. yetmiyo soyup ittiriyolar. neyseki becerememişler (@seagle: lubrikasyon mekaniklerine hakim değiller henüz) düğünde kavga çıktı diye gidiyoruz adamlar biz gidene kadar barışmış. laf dinlemez adamlar arabanın önüne davulcu çıkarıyor GOMTANM HOŞGEDİĞİZ diyip dambada dambada vuruyor eleman falan. anadolu insanı iyi mi kötü mü çözemedim ansınısatim. çay çorba misafirperverlik eksik olmuyor ama öyle olaylara gidiyoruz ki cahillik var kuralsızlık var pure evil var. Sen askerliği bursa'da mı yapıyosun lan, şüphelendim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 zayıfladın mı sen ondan haber ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 gereksiz insanlarınki hariç tüm postları okudum nerdeyse. uzun yapan daha rahat oluyo sanki. bi de arkadaş var bitane mıhaha uzun yapıcam araba parası cıkıcak diye falan dolanıyo. ne kadar ki o maaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 +2k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 2.5 galiba. Ama ilk 3 ay vermiyorlar, kalan aylarda veriyorlar. Ayrıca para verdiği için %95 it gibi hizmet ettirecekleri yerlere gidiyosun sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Laorx said: cesed görmeden atlatırsın umarım. abi hahah... sen bunu yazdıktan yarım saat sonra saat 5 gibi BULUNTU CESET VAR olayına gittik. öldürülüp dağ başına atıldıktan sonra hayvanların yarısını yediği cesedi bize taşıttırdılar. kusarım veya şoka girerim falan sanıyodum (daha önce normal ölü-dede-nine bile görmemiştim) ama kafama takılmadı fazla. siigılcım türkiyenin her yeri küçük birer bursa adeta, evci çıktım şimdi kahvaltıya iniyorum gelince anlatırım bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Ölüden değil diriden korkacaksın olm, nolcak cesetten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 O adamı kimin öldürdüğü nasıl bulunacak acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 abi belden yukarısı yok. bi omurga var. biraz da sırt böyle pirzolası kalmış adamın. cebindeki telefondan kimlik falan tespit edildi, dna ile teyit edilecek. sabıkalının önde gideniymiş, en sonunda bela dönmüş kendisni bulmuş zaten. DAHA FAZLA BİLGİ VERMİYİM DOSYANIN GİZLİLİĞİ AÇISINDAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Aluriel said: zayıfladın mı sen ondan haber ver zayıfladım tabi milliyetçi duygularım da zayıfladı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 bu saatte nası dışarıdasın la sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 evci izni. iki üç satır yukarıdaki mesajımı okusaydın anlardın aluriel ama hiç değişmemişsin yetersizsin..,,i, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 milliyetçi duygularını zayıflattıysa askerlik, demek ki askerlik sistemini de ampülcüler istedikleri rotaya sokmuşlar. sıkma canını, hayırlı tezkereler olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 goldbären said: evci izni. iki üç satır yukarıdaki mesajımı okusaydın anlardın aluriel ama hiç değişmemişsin yetersizsin..,,i, la okudum mesajı da evci izni ney onu bilmiyordum ben asdfasd her hafta var mı o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Askerlik sistemi babamın zamanından beri hep aynı sanırım, sıkmayın boşa. Babamın bahsettiklerini dayım falan anlatıyordu, sonra abim aynılarını yaşamış. Sonra kuzenler de direk aynı saçmalıklardan bahsetti en son. E goldbären de bizzat gördüğüne göre, demek ki ampülcülerle ilgili bi olay değil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Askerlikte dönen saçmalıklar, insanların direk askerlik sonrası görüşlerinin değişmesi fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Habire askerlik başlıklarını uplamayın arkadaşım. çektiğimiz çileler gelio aklımıza. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 seagle hangi kafadasın lan ampülcülere bağdaştıran kim ahah aluriel de evci izni her hafta var mı diye soruyor. askere gitmeyenle askerlik konuşulmazmış, hıh!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar