goldbären Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 HALKI ASKERLİKTEN SOĞUTMA SUÇUNU ÖNCE ASKERLİK İŞLİYOR. 5 gündür 4-5 saat uyuyorum o da kesik kesik. habire gece nöbetleri yazıyolar, aynı zamanda KARAKOL ASKERİ olarak devriyelerde elimde g3le duruyorum komutanın yanında. merkez karakolu, merkeze bağlı ilçelerdeki vukuatlara bakıyor. bitane ihbar geliyor MUHAFIIIZ NERDE MUHAFIZ diye bağırıyolar, beni kaldırıyolar, gidiyoruz olaya, köylünün toros arabası çalınmış, ben işte yanda duruyorum, kapı aç gel git ışık tut vs. emirlere falan bakıyorum. araba kara saplanınca arkasında durup itiyorum, arkasına asılıp zıplıyoruz köylülerle beraber. ONDAN SONRA DÖNÜP NİZAMİYE NÖBETİ TUTUYORUM 12-2 ARASI. SONRA ALTIDA KALKIYORUZ GENE. bide komutanlar çok gaddar. hepsi kendi derdinde. en baştan karakol komutanıyla geçinemiyorlar herhalde, beş tane timin beşi de tayin istemiş lol. 114 gün nası geçecek böyle ya. aranızda askerliği bir ben yapıyorum herhalde.(bu geyik eksik olmasın) 7-19 arası devriye görevim var ama 6da çıkılan devriye 9da bitiyor. sonra geceye 12-2, 4-6 gibi nöbetler yazıyorlar. vallahi çıldıracam amk. internet dediğimiz de iki haftada bir çarşı izni 12-5 (EVET YANLIŞ OKUMADINIZ) ve ben 11'de adliyeye tutuklu götürdüğüm için 13.30da döndüm. koşa koşa nete geldim. 7 gündür yıkanmıyorum çarşıda da yıkanamadık mk. üf 2 saat sonra giricem yine oraya ya 30 tane kakalakla yemek yiyoruz hergün. ben zaten her gün yiyemiyorum. devriyeye çıkıyoruz diyolar kahvaltı falan filan kayıyor 24 saat yemek yiyemediğim oldu. 4 saat sonra nöbete kalkacağın için uyku daha önce geliyor uyuyosun. zaten yesen ne yicen, kantin yok, yemek saati geçince atıyolar kalanı. şu 3 saat çarşıda ne yapacağımı şaşırdım. 2 saat kaldı diye stresleniyorum sadece. MEKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 dedik size o kadar gitmeyin askere diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 ağlama melis demek tercih edilen bir elemansın ahahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 param yetse yaşım yetmedi kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 cv ne yaz bunları işte sdlfksl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 askerliğe hoşgeldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 off lan dalga geçiyorum da kesin benim başıma da gelir bu. askerliği bitek sen yapıyosun lan galiba ayrıca. ben de kimle konuşsam abi benim askerlik çok kebaptı, sürekli içiyoduk, komtana bi verdim ayarı diye atıp tutuyo 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 beyler adam 100 kilo.ondan yorucu gelmiştir.zayıflar biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Allahıma kitabıma bana demediniz deseydiniz gitmezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 fede said: ..ben de kimle konuşsam abi benim askerlik çok kebaptı, sürekli içiyoduk, komtana bi verdim ayarı diye atıp tutuyo http://www.imbecile.me/wp-content/uploads/2010/11/before-prison-after-prison.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 geçen yine bi köye arama kararı olan adama gittik. lan ben o adamı nasıl tutacaksam. tüfeği benden alır götüme sokarlar anadolu çakalı adamlar var. köylerde de soyadlar aynı oluyor genelde, köyün yarısı atıyorum YILMAZ. neyse işte. ahmet YILMAZ ararken mehmet yılmazın evine gittik. bide komutan yanlış hatırlayıp MEHMET YILMAZ dedi. kadının da çukurcada asker oğlu varmış ÖLDÜ demeye geldik sandı öldürüyoduk garibi. sonra x köyünde çalınan arabanın y köyünde bulunması olayına gittik falan. orada göz göre göre transiti çamura sapladık. (asker çıkarır nasılsa, işi ne ake) bigün başıma bişey gelecek diye tırsıyorum. lan nizamiye kapısında nöbet yazıyolar. bi komutan herkesi aynayla ara bizden de olsa diye kızıyor. öbürü beni ne arıyosun lan diye kızıyor. adamlar askeri o kadar sallamıyor ki bana aynı saatlerde hem devriye hem nöbet yazıyolar. sonra nöbete gitmiyorum diye nöbetler kayıyor olay oluyor falan. ooof of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 zayıfladım lan merak etmeyin. bu tempoyla dönüşte 80 olurum gibime geliyor. her gün en az bir öğün atlıyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 asdşlkas yazı dizini merakla takip ediyor olacağım dostum, kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 anlattıkça streslendim lan yine, başka topiklere gidiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 oo adam cezaevi askri lan galiba. ben de öyle yaptım. ilk başta çok zordu, sonra kendi krallığımı kurdum. işi bilcen goçum. en riskli ama getirisi en yüksek hareket: karakol komutanının sevdiği uzmanları kafalamak, BATNA'larını azaltmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 deli taklidi yap yaada fake den kriz gecir ya da cift görüyom de onu de bunu de olmadı forgery kas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 yemezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 yok cezaevi askeri değilim ama adliyeye gidiyoruz, hani oradan da cezaevine falan götürülecekse gidebilirim, onlar ayrı olmuyosa. utku sorun şu, karakol komutanının sevdiği astsb yok gibi bişey, orada kopukluk var zaten. krallık falan hak getire daha uzun dönem barzoları çözmeye çalışıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Ne diyeyim abi allah kolaylık versin. Çok zormuş hakkatten. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 ya kazasız belasız bitirebilirsem gene sivilin kıymetini falan bilicem, zayıflayacam baya falan. ama sakat iş yapıyoruz kısmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 curuk olmasa da bir iki hafta rahat eder revir faln kazara bir hastalıgı falan varsa belki o bulunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 basur var 30 gün kala parmaklatmayı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 işten kacmayı bilmiyon heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 işini bilmeyen çavuşlar döner kıçını avuçlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar