Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HALKI ASKERLİKTEN SOĞUTMA BAŞLIĞI (goldbären-akit ortak yazı dizisi)


goldbären

Öne çıkan mesajlar

HALKI ASKERLİKTEN SOĞUTMA SUÇUNU ÖNCE ASKERLİK İŞLİYOR. 5 gündür 4-5 saat uyuyorum o da kesik kesik. habire gece nöbetleri yazıyolar, aynı zamanda KARAKOL ASKERİ olarak devriyelerde elimde g3le duruyorum komutanın yanında. merkez karakolu, merkeze bağlı ilçelerdeki vukuatlara bakıyor. bitane ihbar geliyor MUHAFIIIZ NERDE MUHAFIZ diye bağırıyolar, beni kaldırıyolar, gidiyoruz olaya, köylünün toros arabası çalınmış, ben işte yanda duruyorum, kapı aç gel git ışık tut vs. emirlere falan bakıyorum. araba kara saplanınca arkasında durup itiyorum, arkasına asılıp zıplıyoruz köylülerle beraber. ONDAN SONRA DÖNÜP NİZAMİYE NÖBETİ TUTUYORUM 12-2 ARASI. SONRA ALTIDA KALKIYORUZ GENE. bide komutanlar çok gaddar. hepsi kendi derdinde. en baştan karakol komutanıyla geçinemiyorlar herhalde, beş tane timin beşi de tayin istemiş lol. 114 gün nası geçecek böyle ya. aranızda askerliği bir ben yapıyorum herhalde.(bu geyik eksik olmasın) 7-19 arası devriye görevim var ama 6da çıkılan devriye 9da bitiyor. sonra geceye 12-2, 4-6 gibi nöbetler yazıyorlar. vallahi çıldıracam amk.

internet dediğimiz de iki haftada bir çarşı izni 12-5 (EVET YANLIŞ OKUMADINIZ) ve ben 11'de adliyeye tutuklu götürdüğüm için 13.30da döndüm. koşa koşa nete geldim. 7 gündür yıkanmıyorum çarşıda da yıkanamadık mk.

üf 2 saat sonra giricem yine oraya ya 30 tane kakalakla yemek yiyoruz hergün. ben zaten her gün yiyemiyorum. devriyeye çıkıyoruz diyolar kahvaltı falan filan kayıyor 24 saat yemek yiyemediğim oldu. 4 saat sonra nöbete kalkacağın için uyku daha önce geliyor uyuyosun. zaten yesen ne yicen, kantin yok, yemek saati geçince atıyolar kalanı. şu 3 saat çarşıda ne yapacağımı şaşırdım. 2 saat kaldı diye stresleniyorum sadece. MEKE
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

geçen yine bi köye arama kararı olan adama gittik. lan ben o adamı nasıl tutacaksam. tüfeği benden alır götüme sokarlar anadolu çakalı adamlar var.


köylerde de soyadlar aynı oluyor genelde, köyün yarısı atıyorum YILMAZ. neyse işte. ahmet YILMAZ ararken mehmet yılmazın evine gittik. bide komutan yanlış hatırlayıp MEHMET YILMAZ dedi. kadının da çukurcada asker oğlu varmış ÖLDÜ demeye geldik sandı öldürüyoduk garibi.

sonra x köyünde çalınan arabanın y köyünde bulunması olayına gittik falan. orada göz göre göre transiti çamura sapladık. (asker çıkarır nasılsa, işi ne ake)

bigün başıma bişey gelecek diye tırsıyorum. lan nizamiye kapısında nöbet yazıyolar. bi komutan herkesi aynayla ara bizden de olsa diye kızıyor. öbürü beni ne arıyosun lan diye kızıyor.

adamlar askeri o kadar sallamıyor ki bana aynı saatlerde hem devriye hem nöbet yazıyolar. sonra nöbete gitmiyorum diye nöbetler kayıyor olay oluyor falan. ooof of.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok cezaevi askeri değilim ama adliyeye gidiyoruz, hani oradan da cezaevine falan götürülecekse gidebilirim, onlar ayrı olmuyosa.

utku sorun şu, karakol komutanının sevdiği astsb yok gibi bişey, orada kopukluk var zaten. krallık falan hak getire daha uzun dönem barzoları çözmeye çalışıyoruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...