Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Ps kafecilik yapacaksan niye okuyorsun, evdekilere zarar olsun diye mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 doğru aslında. bu planın ne kadar vizyon yoksunu olduğunu farkettim şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Oyle çok buyuk vizyona gerek yok git mısır standı aç bir avmde bunu yapabilecek bu işe girişebilecek vakit+sermayen varsa kazanırsın hani bu bir sır degil. Tabii bu ne kadar devam eder ne kadar daha gider onun yerine eli yüzü düzgün bir işe girsen kariyer yapsan falan diye sorarlar adama. 40 sene ps kafe mi işleticen? 40 sene bir firmada çalışırsan o firmada nerelere gelirsini düşündün mü? Bir çok soru var tabii ama bunlar önemli degil önemli olan sen internet kafe ps kafe ve oyun siteleri karışımı bir mekan aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 avatürk vardı eskiden!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Kesmeyin genç girişimcilerin önünü. Zincir haline getirirsin cafeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 nur pastanesi açarak 3 sene içinde altına mercedes araba çeken abi geldi şimdi aklıma. ve bir bilgisayarcı açıp ev, araba ve arsa alan bir başka abi. hatta bu abinin yanında çalışan arkadaşım var ve günlük kazancının bin lira olduğunu söylüyor. kötü para mı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 "..ve bir bilgisayarcı açıp ev, araba ve arsa alan bir başka abi. hatta bu abinin yanında çalışan arkadaşım var ve günlük kazancının bin lira olduğunu söylüyor." napıyor da günlük bin lira kazanıyor sorması ayıp değil? bence gerçek patron o ve patron da onun çalışanı, kamufule olmak için böyle davranıyor, gizli kimliği sayesinde geceleri de şehri koruyan süper kahraman olduğunu açık etmiyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 günlük bin lira ahahah nası yemişler seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 vallahi 12 yıllık arkadaşım beni kafalamak için böyle bir şey söylemez. 8-10 bin nüfuslu bir ilçede 3-4 pc teknik servisinden biri siz olursanız, emin olun bir şekilde kazanıyorsunuz. ve batan görmedim daha, ne zaman bir pc dükkanı açılsa 2-3 sene içinde adam köşe oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 5 senede toplam 3 kere teknik servise gittim. Şimdi 10 bin diye nufusu alıyorum ki normalde bu 10.000 kişi ailedir bir kısmı. Bunların 8000 tane bilgisayarı var. Her biri benim gibi degilde yılda bir gelse. Yılda 8000 teknik servis için gelen eder. Bu mekanda 4 tane dükkan olsa ve eşit dagılsa. Bir dukkana yılda 2000 bilgisayar gelıyor demek. Şununla bile 'günde bin lira' kazanamazsın. Bu hesaplama ilkokul 3 hesaplaması bir de mali tablo hesaplamasını çıkartsam ortaya dükkanı açmadan kaparsın. 12 yıllık arkadaşa yalan söylenmez diye bir olay yok bu arada onu belirtmeliyim. Ayda bin lira rahat rahat kazanıyordur tabii o ayrı daha fazla bile olur dükkanın sahibi 3-4 kazanabilir 3-4 kazanan muazzam bir başarı degil çok sık var fakat günde bin liradan ayda 30bin lira kazanan pc teknik servisi olmaz kolay kolay . Oturun sayıları bir hesaplayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 ayda bir defa format attıran insanlar var. prono sitelere hucum eden ergen çocukları yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 bu arada mahalle arası bilgisayarcıları asıl parayı 200 liralık kart taktık deyip 50 liralık takarak götürüyor çoğunlukla. ve devlet kurumlarına şirketlere vs toplu bilgisayar satarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 10k nüfuslu yerde pc teknik servisi açıp köşe olmak nedir abi ahah günü kurtarabiliyorsa şanslı saysın kendini. birileri seni fena kekliyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Bir dönem ps3 kırıp hatta hazır kırılmış ps3leri daha yeni kırılabildiginde jailbreakli haliyle ps3 cafelere satan küçücük acıbademde ki minik dükkan şimdi legal satıyoruz bizde illegal şeyler yok kafasında zenginleşti. Yani elbette bunların hepsinin bir dönemi var ama uzun vadeden bahsedıyorum ortalama. Bunun yerine dedigim gibi benim yapmayı planladıgımı yapın eger kalifiye bir eleman degilseniz pazarlama departmanına bütün tırtları topluyorlar girin oraya aynı şirkette çalışın başarılı olursanız ki olmazsınız başarılı bir adam olsan pazarlamada ne işin var ama olursanız çok harika yerlere gidersiniz CEO olmaya kadar gider ama benim gibi tembelseniz 40 sene sonra 2-3 basamak maksimum yükselmiş gayet düzgün para almış güzel bir emeklilik sizi bekliyor olur. Ne kadar basit ve temkinli. Memur olucak adamım aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 aslında iyi para getirisi var gibi arkadaşım ve abisinin vardı küçükparkta ufak bi dükkanları böyle korsan cd mp3 + ufak çapta teknik servis gibi bişiydiler günlük formattan kazandıkalrı bile yetiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 throine said: 10k nüfuslu yerde pc teknik servisi açıp köşe olmak nedir abi ahah günü kurtarabiliyorsa şanslı saysın kendini. birileri seni fena kekliyor bence.lan yürü git. bir boktan çaktığın yok, paso trollemeye geliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 AHAHAHA off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 elde ettiğin hazza anlam veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 tarkandakiahtapot said: hatta bu abinin yanında çalışan arkadaşım var ve günlük kazancının bin lira olduğunu söylüyor. kötü para mı... lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 oyun sat oyun yükle ps3 kır xbox kır format at eylemleri minumum maliyetle güzel şeyler psp kırıyorsun mesela 30 tl içine de oyun yüklüyorsun tanesi 3-5 tl den masraf 0 tl kazanç 30 tl, fiş de kesmiyorsun toplam uğraştığın 5 dk ps3 kırmak 50-60 tl uğraştığın 10 dk maliyet 0 tl <3 ama onu 10.000 nüfuslu yerde nasıl yaparsın bilemem ama sadece teknik servisle günde 1000 tl kazanacak kadar iş alamazsın bile yani, yetişemezsin zaten onca işe aynı anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 abi zaten adam tüm sene öyle olduğunu söylemiyordu, yazın günlük geliri bin liraymış. format atmayı geçtim, eve servise gidiyor ve ufacık bir problemden bile 20 kağıt alıp çıkıyor. ayrıca telefon falan da satıyor. telefon servisliği de yapıyor o dükkan. bana da inanması zor geldi ama yazın günlük gelir bin lira diyor arkadaş. adam dükkanı açalı 3 sene oldu, geldiğinde hiçbir şeyi yoktu, şu an altında 2010 opel astra var. antalya merkezden ev aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 arkadaş 2 yıldır orada çalışıyor. bu ay altına 0 apache motor aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 aente said: "..ve bir bilgisayarcı açıp ev, araba ve arsa alan bir başka abi. hatta bu abinin yanında çalışan arkadaşım var ve günlük kazancının bin lira olduğunu söylüyor." Kasaların içinde eroin ticareti yapıyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Ben mi yanlış biliyorum bilmiyorum ama 3-5 milyarlık bir aletten bahsediyorsun. Onun dışında dedigimiz gibi günlük bin lira etmez bahsettigimiz iş hadi olsun olsun 3-5 tane oyle mekan olsun koca türkiyede ki olmaz bile dedigimiz gibi formattı oydu buydu bin liralık işi sıgdıramazsın bile bir güne kolay kolay bırak ki bunu hergün yapsın. En güzeli dedigim gibi bir kariyerin adımını atmak zira bu bahsettigin girişimcilikler kücük girişimcilik dükkan özellikle büyümeyecek bir yere gitmeyecek yerinde sayacak işler onun yerine bir şirkette işe girsen 20-30 sene sonra dükkanı cebinden çıkartıcak halde olursun ama dükkan yerinde sayar. Yok diyorsan büyüyecek gelişecek ben çalıştıkça oturdukça gelişecek bir yer açarım ofis açarım büyürüm o zaman lafım yok o bambaşka tabii. Küçük başlayıp büyürsün limiti olmaz onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 haklısın mithat. ben en iyisi borsacı olmaya kasayım yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar