Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 mahmud_mahmudov said: said: 89'dan sonra insan doğmayacaktı. bütün problem bu. 89da doğanlara şuan abi diyor lan liseliler bi de öyle düşünün öf
aente Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 üniversitede ayrılacaklar, çocuk başkasını bafilemek isteyecek, öyle 500 nüfuslu liseye benzemez, görünce kampüsün çimlerinde binlerce kızı aklı duracak çocuğun. gg
senko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 izmir ekonomiye gelsin lise aşklarının son bulduğu yegane yer. hele bi de gsf, iibf, mimarlık düşerse vay haline.
Llama Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 ah o ekonomi yok mu arada gediyorum bazı işler için.. hani girmem ve çıkmam o kadar uzun oluyor ki yavaş yavaş sindire sindire
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 "Ağzını yidiğim" harbi demiş mi diye aradım, harbi demiş. Helal olsun +rep verdim paylaşıma...
calimero Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 aente said: üniversitede ayrılacaklar, çocuk başkasını bafilemek isteyecek, öyle 500 nüfuslu liseye benzemez, görünce kampüsün çimlerinde binlerce kızı aklı duracak çocuğun. gg (tu)
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 şöyle bi kızım olmasın ALLAHIM NOLUR DUY SESİMİ.
yav Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 ben liseden mezun olduğumda 1,5 yıl devirmiştik o liseden mezun olduğunda 3,5 yıl devirmiş olduk şimdi 5'e koşturuyoruz ters giden bişeyler var lan tavsiye etmiyorum böyle ilişkileri geçen kişisele wot döşedim sonra sildim yazdıklarımı açmadım konuyu şimdi gene geldiler anasını satayım biz böyle olmadık hiç ama biz çok akıllı idik
Novichok Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 araya mesaj girmiş lahn. calimero said: aente said: üniversitede ayrılacaklar, çocuk başkasını bafilemek isteyecek, öyle 500 nüfuslu liseye benzemez, görünce kampüsün çimlerinde binlerce kızı aklı duracak çocuğun. gg (tu) ......sonra o kızlardan biri(leri)yle yakınlaşmaya çalışacak, aylar geçicek sömestır biticek hala birşey olmuyor NASI YA diye kalıcak, herkesin üniversitede birbirini şaaptığı yabancı filmlerle büyümüş bünyesi ne olduğunu anlayamayacak, sonra en "bu tamam artık" dediği kızın peşinden gidicek, sonunda "evet ben çükütayla öyle birşey yaşadım ama seninle ilişkimiz öyle olmasın aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum" cevabını alıcak. Sonra erasmus falan kasmaya çalışacak, önceki yıl ortalamanın içine ettiğinden olmayacak, şakirtliğe falan saracak belki, takılacak öyle 4 sene. oğlanın bilimum bir anadolu üniversitesine gitmesi esas alınmıştır.
cambazct Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 yannız ordaki kız bebesi fena sevimliymiş azını burnunu ısırırım onun, videonun tek pozitif tarafı.
Öne çıkan mesajlar