Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ekran kartımdan ayı gibi ses çıkıyor.

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

bir anda başladı bu.
böyle HOÜRRRRR diye ses çıkarıyor fanları. elimle bastırıyorum mesela böyle altından fln susuyor o zaman. kablolar falan var tonla bazılarını ittiriyorum böyle alttan falan o zaman da susuyor. bir de en önemlisi bilgisayarı yeni açtığım o ilk 10 dakika oluyor sadece sonra kademe kademe düşüyor sesi en son susuyor. bu durum da beni korkutuyor nedense.

sizce neden olur bu?

hayır bütün kasaya deli gibi hava üfleyiciyle temizledim falan bana mısın demedi. kirden değil sanki.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
ben 5850 ile vatanı bırak, kadiköyü dolaştım heryer trolledi, bozuk kart alıp onun fanını takıcaksın, garantisi geçtiği için mal ithalatcı parça bulundurmuyor, arayıp sıkıştırıp dava açarım diyip getirtmen gerekiyor, tüketici haklarını incele parça bulundurmak zorunda ama bulundurmuyor.

bozuk kart alıp fanını takmak dışında şansın yok türkiyede.
Sosyal ağlarda paylaş

tabi senin packaging nasıl bilmiyorum, bazı fanları diğer kartlarda falan da kullandıkları için bulması kolay oluyor.

ama yapmaman gereken şeyler şunlar
elin tornavida tutuyorsa kendin tak internetten bakıp 40 lira mı ne alıcaktı adam benden takmak için fanı, eve gittim lol diye taktım.
tamir edeyim agbie diyenleri pek dinleme, makina okuyorum o fan nasıl parçalarına ayrılıyor bilemiyorum, hepsi sıkı geçme.
Sosyal ağlarda paylaş

Chemical said:

ben 5850 ile vatanı bırak, kadiköyü dolaştım heryer trolledi, bozuk kart alıp onun fanını takıcaksın, garantisi geçtiği için mal ithalatcı parça bulundurmuyor, arayıp sıkıştırıp dava açarım diyip getirtmen gerekiyor, tüketici haklarını incele parça bulundurmak zorunda ama bulundurmuyor.

bozuk kart alıp fanını takmak dışında şansın yok türkiyede.

ben hiç ellemiyim o zman bunu diyorum sakatlık çıkar mı diye korkuyorum. yani ses kesiliyo sonuçta bilgisayar açıldıktan 1 dakka sonra falan. ama bazen ara ara böyle ince tiz bi tırrrt sesi çıkarabiliyor işte :S
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...