Cocostar Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 merhaba beyler , Aslında işin teknik kısmıyla ilgili pek fikrim yok bir tane laptopum var samsung marka oyun oynamak istiyorum bu aralar hon dayım ama single kasabilceğim tarz bişiyler bakınıyordum ta ki dün skyrim i görene kadar ki sanrım benım sistemim bu oyunu kaldırmaz gibi bana önerebilceğiniz alternatif oyunlar varmı ? ikinci olarakta bu laptopun ekran kartı vs vs gibi özelliklerine mudahale edebiliyormuyuz? intel core 2 duo t6400@2 ghz 3.00 gbytes nvidia geforce 9200m gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Skyrim olmaz. Oblivion oyna. Morrowind daha iyi gerçi. Dark Messiah of Might & Magic bence bu türün en iyi oyunlarından çok linear olsa da, onu kesin oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 hemen göz atıyorum peki bu sisteme müdahale etme şansım varmı? sanırım ekran kartı çok iyi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 müdahele derken neyi kastettin anlamadım. anakartı felan komple değiştirmek istiyorsan o konuda deneyimliysen yapabilirsin belki, millet usb pc üretiyor... ama "desktop pc'ler gibi modüler mi" diye soruyorsan, hayır. gog'daki her oyunu steam'deki çoğu oyunu oynayabilirsin. hl2 gibi 8-10 senelik oyunları oynatır o alet. hatta l4d2, portal 2 gibi güncel oyunları oynama imkanın var. dx11 ile yapılmış bf3, arkham city, witcher 2 gibi oyunlar dışında oynayabileceğin çok oyun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 hmm şimdi laptopumdanda hiçbir şikayetim yok oyun oynayamıyorum diye yenisini almak saçma olucak sanırım. en mantıklısı bir masaüstü toplamak olucak bf3 falan sanmıyorum yani çalışabileceğini :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Teknik olarak Unreal 3'ün ilk oyunlarını oynatabilirsin, daha öteye gitme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 sürekli şehir değiştiren, laptopu yanında götürüp getirmen gereken biri değilsen desktop al zaten. 9200 ile 2005'e kadar çıkan FEAR, HL2, CS: Source ayarında oyunları med-high oynayabilirsin. 2005-2010 arasındaki bazı oyunları da low'da oynayabilirsin. http://forum.paticik.com/read.php?35,6097983 şurdaki listeye bak, 2005'e kadar olanlardan seç istediğini oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Cocostar said: intel core 2 duo t6400@2 ghz 3.00 gbytes nvidia geforce 9200m gs benim laptop core2duo p7450 2.13ghz 4gb ram geforce gt 220m skyrm takılmadan oynuyorum rahat. grafik ayarlarını kısınca tabi. ekran kartlarından pek anlamıyorum ama bence sende de çalışır. ayrıca ekran kartını değiştirebiliyosun laptopın, desktop almana gerek yok bence para sıçmıyosan :P not: ben pek fps falan oynamam gerçi. oynadığım en grafikli oyun skyrm işte onuda oynamıyorum aslında kurulu duruyo hehe. o yüzden bana laptop yetiyor europa universalis, settlers falan oynayan bir adam olarak :P yani diyorumki battlefield 3 falan gibi extreme grafikli oyunlar seviyosan evet masaüstü şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 İkinizin ekran kartı arasında 3 kuşak filan var. Oblivion'ı high-medium anca çalıştırır arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 aynen gt serisi çok daha iyi sanırım performans olarak. Ozaman bana bir masaüstü toplamak farz oldu burdan başka topiğe kayıyım bir kaç arkadaş önermişti masaüstü gaming için sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 eheah ekran kartlarından nefret ediyorum bi sürü modeli var en güzeli ram valla. rakam ne kadar büyükse o kadar iyi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar