jaffa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Dartanian said: Yok irem zaten öyle bişey yapmam.Tek başıma gider dayak yer yine yapmam. İşte şimdilik yarın adliyeye alıncak tip gözü korkutulcak büyük ihtimal de çözüm olur zaten. temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 siz saniyo musunuz ki dartanian bu ise dahil oldugunda mesele cozulecek? adama uzak dur lan dediginde he pasam diyecek mi zannediyosunuz. bi kiza laf atildigini dusunun durakta, okuzun biri hayvanlasti ayni simdiki olayda oldugu gibi. erkegin biri atlarsa olaya ne olur? hayvan direk sanane lan yavsak der, dalar, dover ya da dayak yer. ama kiz agzinin payini verirse hic bisey yapamaz. bu durumda da kizin sevgilisi sifatiyla adamin karsisina cikilmaz. gercek hayatta yasayin lutfen. hayal ve sacma demeniz bunu degistirmeyecek. ben kaloriferli bi evden ve klimali bi isyerinden gelmiyorum. sokakta buyudum. balkon cocugu olmadim ne yazik ki. anlamak isteyen anlar biraz da olsa. tartismak degil niyetim, munakasa etmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 incesu bebesiyiz la biz.varoşlarda büyüdük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 tolga zaten bence de karışmasın ama kız da karışmasın. babası gitsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 babanın bacağı bıçaklasınlar diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 ahahaha yok artık. baba zaten mahalleden savcı adam ona bişey olmaz. utanırlar hem bir daha sokaktan bile geçemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 savcı degil hakim karısma ise babası halleder sorunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 behzat c.'yi azaltin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Dartanian said: Ya şimdi ben gidersem olay iyice tatsızlaşır diye düşünüyorum.Hani gitsek dövsek sonunda tekrar bulur gibi.İş iyice büyür boş adamlar belli nasıl tipler oldukları. Kızın da mahallesi zaten Evet tavsiyelerinizi bekliyorum? tıssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 adini adresini ver gelip bulalim, plakana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Babası ekip yollıcakmış işte, çok sayko değilse konu kapanır gider eleman fırçalandığıyla korktuğuyla kalır. Ama ya benimsin ya kara toprağın, senin yüzünden ezildim ulan polislere, falan yapacak olursa (ki bu sıkar biraz) bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 planlayarak ve canice hislerle adam dövmek/dövdürmek alın bu arkadaşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Dartanian said: Ayrıca bu tip işe yaramaz adamların boş adam olduğunu kaybetcek bişeyleri olmadığını biliyosunuz.Çekip saplasa bıçağı bok yoluna gitmiş olmam mı?Bu kadar gelecek hayalim varken. benim Sith Assassin diyor ki bu durumda I'm sensing fear. haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 adam bir kere mi laf atmıs yoksa sürekli tekrar eden bir hadise mi anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Başlık çok iyi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 ee plakadan şerefsizi buldun da fıss çıktın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 fede said: bunla uğraşılır mı lan 6 sayfa geçmiş şunu arıyodum, ilk sayfada buldum allahtan. sağol fede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Dartanian said: Gideyim döveyim o zaman ben yusuf yusuf olmamak için gerizekalı mısın? Sen harbi eşsizsin ya. Başık açıp ağladın burda 2 gün yok ağız burun dağıtıcam, babası zaten halledecek de, ben de bi dövim havaları felan. Şimdi tribe girmişsin git döv diyenlere. Tey allahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Valla şakasınız ya topicin başında da bulmak istediğimi söyledim dövücem kelimeside başta ağzımdan hiç çıkmadı.Bunun da nedeni bulup artık iş polisle vsyle çözülemicek noktaya gelirse kendi yöntemlerime başvurmak. Tanımadığım etmediğim kız arkadaşımın mahallesinde tek başıma herifin sucu dükkanını basmak size mantıklı geliyosa gerizekalısınız. Kavgaya ben sizin kadar meraklı değilim.Ha bu kadar meraklıysanız buyrun abi beraber gidip dövelim.Sonuçta tek gidilmez destek lazım. Son duruma gelicek olursak polisle işi çözmek işe yaradı gibi şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 evet, konuda bir saka var ama biz degiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Şükrü küfürlü bi rage yollucaktım vazgeçtim neyse abi yazmıyorum bişey topic zaten sinirle açılan bi topicti çözüldü bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 sinirle aptallik yaptigini kabul et abi iste, neyin atarini yapiyosun anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Hayır abi adamı dövmek mantıklı gelmiyor bana zaten.Sinirle dövme şeklinde düşünmek haliyle normal ve aptalca bişey kabul ediyorum bunu. Ancak dövmediğim için de beni suçlamak aynı derecede aptalca bişey. O kadar büyük rage'e de girmedim başta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Dartanian said: Valla şakasınız ya topicin başında da bulmak istediğimi söyledim dövücem kelimeside başta ağzımdan hiç çıkmadı.Bunun da nedeni bulup artık iş polisle vsyle çözülemicek noktaya gelirse kendi yöntemlerime başvurmak. Tanımadığım etmediğim kız arkadaşımın mahallesinde tek başıma herifin sucu dükkanını basmak size mantıklı geliyosa gerizekalısınız. Kavgaya ben sizin kadar meraklı değilim.Ha bu kadar meraklıysanız buyrun abi beraber gidip dövelim.Sonuçta tek gidilmez destek lazım. Son duruma gelicek olursak polisle işi çözmek işe yaradı gibi şimdilik. ikizler burcu musun panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 nalaka lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar