Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Plakadan Şerefsiz Bulma

Dartanian

Öne çıkan mesajlar

siz saniyo musunuz ki dartanian bu ise dahil oldugunda mesele cozulecek?

adama uzak dur lan dediginde he pasam diyecek mi zannediyosunuz.

bi kiza laf atildigini dusunun durakta, okuzun biri hayvanlasti ayni simdiki olayda oldugu gibi. erkegin biri atlarsa olaya ne olur? hayvan direk sanane lan yavsak der, dalar, dover ya da dayak yer.

ama kiz agzinin payini verirse hic bisey yapamaz.

bu durumda da kizin sevgilisi sifatiyla adamin karsisina cikilmaz.

gercek hayatta yasayin lutfen. hayal ve sacma demeniz bunu degistirmeyecek.

ben kaloriferli bi evden ve klimali bi isyerinden gelmiyorum. sokakta buyudum. balkon cocugu olmadim ne yazik ki. anlamak isteyen anlar biraz da olsa.

tartismak degil niyetim, munakasa etmek istemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

Ya şimdi ben gidersem olay iyice tatsızlaşır diye düşünüyorum.Hani gitsek dövsek sonunda tekrar bulur gibi.İş iyice büyür boş adamlar belli nasıl tipler oldukları.

Kızın da mahallesi zaten

Evet tavsiyelerinizi bekliyorum?

tıssss
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

Gideyim döveyim o zaman ben yusuf yusuf olmamak için gerizekalı mısın?

Sen harbi eşsizsin ya. Başık açıp ağladın burda 2 gün yok ağız burun dağıtıcam, babası zaten halledecek de, ben de bi dövim havaları felan.

Şimdi tribe girmişsin git döv diyenlere.
Tey allahım.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla şakasınız ya topicin başında da bulmak istediğimi söyledim dövücem kelimeside başta ağzımdan hiç çıkmadı.Bunun da nedeni bulup artık iş polisle vsyle çözülemicek noktaya gelirse kendi yöntemlerime başvurmak.

Tanımadığım etmediğim kız arkadaşımın mahallesinde tek başıma herifin sucu dükkanını basmak size mantıklı geliyosa gerizekalısınız.

Kavgaya ben sizin kadar meraklı değilim.Ha bu kadar meraklıysanız buyrun abi beraber gidip dövelim.Sonuçta tek gidilmez destek lazım.

Son duruma gelicek olursak polisle işi çözmek işe yaradı gibi şimdilik.
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

Valla şakasınız ya topicin başında da bulmak istediğimi söyledim dövücem kelimeside başta ağzımdan hiç çıkmadı.Bunun da nedeni bulup artık iş polisle vsyle çözülemicek noktaya gelirse kendi yöntemlerime başvurmak.

Tanımadığım etmediğim kız arkadaşımın mahallesinde tek başıma herifin sucu dükkanını basmak size mantıklı geliyosa gerizekalısınız.

Kavgaya ben sizin kadar meraklı değilim.Ha bu kadar meraklıysanız buyrun abi beraber gidip dövelim.Sonuçta tek gidilmez destek lazım.

Son duruma gelicek olursak polisle işi çözmek işe yaradı gibi şimdilik.

ikizler burcu musun panpa
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...