benjani Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 adres ver, gelip dövelim lavuğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Abi bu stalker özelliğimi daha öncelerinde de göstermiştim biliyosunuz :D Adamın arabasının markası kaç model olduğu belliydi.Sahibinden de satılığa çıkarmış gerizekalı plakasını da kapatmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 helal panpa haha. zannedersem tek eksiğin meşe odunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 link or didnt happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 adamsın ahahahhaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Abi ahahaha ismini araştırdım sucu dükkanını falan buldum gjkasnmsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 sucuysa sakat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 tam pisliktir ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 hortumla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Kötü tarafı kızın evinin bi sokak yanındaki sucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 böyle durumlarda adama ya tam darbe vuracaksın bir daha cesaret edemeyecek ya da üstüne gitmeyeceksin. başarısız bir girişim hepten bela eder başınıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 araba marka model ne ona göre döv ya da dövme diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 sen hiç karışma bence.kızın babası ilgilensin olayla.sonuçta onların mahallesi.sen gidersen inat edebilirler.ama baba gidere kökten halleder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Ya şimdi ben gidersem olay iyice tatsızlaşır diye düşünüyorum.Hani gitsek dövsek sonunda tekrar bulur gibi.İş iyice büyür boş adamlar belli nasıl tipler oldukları. Kızın da mahallesi zaten Evet tavsiyelerinizi bekliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 elini kana bulama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 tekrar rahatsız ederse bir not bırak derim dükkana. ama şimdilik bişi yapma boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 not bırakma ne olm selamlar,kız arakdaşımdan uzak durun LAN. diye not gelse ne güler adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 sicilyalı stayla at kafası kes bırak not olarak o anlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Ya babası bişey yapsa ne bileyim çekse mahallenizin bacısına böyle yapmaya utanmıyo musunuz falan tarzı? Ben hakimim tadımız kaçmasın siz de buranın esnafısınız falan diyip düzgünce konuşsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 ergenekonun su ayağı olarak alsın içeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 en mantıklısı o. hatta elemanın kesin babası filan duruyodur dükkanda. onla konuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 mantıklı . adam bildiğin sapıkmış. gözdağı vermek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 en azından parayla adam tutup herifi korkutursun falan sandım babası gitsin konuşsun ne. madem kalkıp kızın babasını sokcan araya niye polise gitmeyip de kim lan bu şerefsiz bulun lan bana onu moduna giriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 pati team toparlansın beyler mevzu var cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 parayla adam tutup herifi korkutmak mı ? daha aptalca bir çözüm olamazdı herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar