wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 na 2 ankaralı pati gelmek ister mi? Bu sefer eksik kaldık. Bahçeliye gidicez sayı yetmezse bara mara gideceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 kimseler sallamaycak gibi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 ben sallıyım http://www.youtube.com/watch?v=Y-ASo2MHIUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 İstanbulda da şöyle yakınlarımda bi akşam yemegi yiyiip dagılabilecek kadar burdaydım gördüm geldim bir tayfa olsa. Adamlar ankara degil sanki aynı semtteymiş gibiler dişçileri bile burdan hazır biri işte sabahlar öbürü yemege çagırır bara geçerler. Yeditepe üniversitesinin buralarda böyle bir pati oluşumu oluşturmamız lazım kıskanıyorum ankara tayfasını. Evimden 15 dakika yürüme mesafesinde olmalı. Taksim dedin mi akın eder insanlar tabii önemli olan buralarda olması :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 bara o zaman ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 izmirde king döndürelim ya da elit şehir olduğumuz için briç de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 ben gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 >Ankara >NOPE.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Sürekli çılgın atıyoruz DAS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 nope daki bılet mantıgını cozemedım hala o yuzden puhu.tnl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 king severim ama çok bilmem noobum. bara daha çok varım ama havaya bağlı biraz. gelebilitem var yeani değişiklik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 OKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 eşli king bilen var mı ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar