LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Çok az kişi giriyor artık, girende abidik gubidik sunuculara giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 O yüzden tekrar eski hype olsun diye event yapıyoruz bir tane squad çıkaran yok, sen dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 ben dun yaptim, baska kimse gelmedigi icin otomatik sampiyon oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 huun yazmış squadı işte alan yetkilisi arkadaşımız toparlasın yazsın random herifler mi ilgilenicek böyle bir organizasyonla! yönetim göreve ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 O kadar hızlı atarım ki platoon'dan eline silah falan alamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 you talkin' to me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Başka yeto mu var kaşınan? Ben de varım yazmayın bosuna, ben varım, adam alıyorum squad kurucam öm atın diyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 alan yetkilisinin görevlerinden biri değil midir bu tarz oyun bölümlerindeki turnuvaları organize etmek? takım yazılmış oraya bi tane ama ilgilenilmemiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Huun kafasına göre bizim squad'tan adam ninjalamış, tam bir düdük. Hala bizim squad'tan başka şu şekildeyiz diyen yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 kim lan o sizden olduğunu iddia ettiğin arkadaş? bence kendisine soralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Kaede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 adamlarin kendisi bisey demedi ki, sen gelip bunlar benim dedin, herkesten noter onayli imzali kontrat getir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 önemkli birisi olsa uğraşırdım noter falan ama gerek yok. zaten üzerine taktikler geliştirebileceğim kalitede birisi değilmiş. mulgear diyecek diye korktumdu ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 tamam la size pohleecelik yapacam o kadar inanmışsınız madem. şimdi takımı çıkaranlar buraya kaptanı belirterek 4 oyuncuyu yazsın. daha sonra modu, tarihi, grup usulümü olsun yoksa single/double elimination mı falan filan bunları kaptanlara sorup oylatacam. kurayı da ben yaparım isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Öyle yapalım. Bizim takımı yazdım zaten, ayrı platoon'umuzdan ben, ving, kaede, revangelis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 paticik bdsm turnuvasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 tamam, başka squad hazırlayınca yazın buraya veya pm atın bana ilk mesaja ekleyeyim. 8 tane çıkarsak güzel bir turnuva olur sanırım, sadece bi tane ufak server lazım, gerçi squad rush serverları boş oluyor genelde ama votemap falan yok tabii default galiba, o kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Server var benim kuzenin, duruyorsa onu kullanırız, o kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Server merver, squad mquad geyik yapıyorsunuz burda, demin oyundaydık saatlerdir, huun ve Chemical haricinde gelen olmadı, hepiniz tırıvırı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 oha lan 1'e kadar oynadınız mı? güzel oyun dönüyordu da net bok gibiydi benim. bu gece gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 LathspeLL said: Server merver, squad mquad geyik yapıyorsunuz burda, demin oyundaydık saatlerdir, huun ve Chemical haricinde gelen olmadı, hepiniz tırıvırı. O kadar az oynuyorsunuz ki artık ne zaman 2 saat el atsınız forum postu oluyor galiba. /pat Turnuva yapacaksak time table lazım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Dün gece bariz çok eğlendik ya, deli heli kullandım yine. Gece akarız yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 gece skypedan yada burdan ses etsenize bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Akalım hadi bu gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 huun said: önemkli birisi olsa uğraşırdım noter falan ama gerek yok. zaten üzerine taktikler geliştirebileceğim kalitede birisi değilmiş. mulgear diyecek diye korktumdu ben. Ağlıyacaksın Hüngür hüngür ağlıyacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar