Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Tank, top, uçak olacak mı yoksa sadece piyade mi? RPG-GL on infantry serbest olacak mı? Ona göre idman yapalım asdsaasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 patide bi fifa 12 oynayamadık.mount and blade oynayamadık benim inancım yok böyle bir turnuvaya ahaha en düzenli oynadıgmız oyun haxball herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Red said: ödülü direk lath grave brighta verin işte ugraşmayalım sdfds Lol bagırsaklarıyla zafer dansı yapar bizim squad. Kaede'nin dediği gibi, botlarımızla tarih yazıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 "Tatar Ramazan" said: Tank, top, uçak olacak mı yoksa sadece piyade mi? RPG-GL on infantry serbest olacak mı? Ona göre idman yapalım asdsaasdasd sdm diyoruz abi olmaz tank top uçak bi de annemiz belli rpg gl filan olmaz ayıp spawn pointe claymore döşemek de olmasın ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 ben 1 saate belki 1,5 saate good to go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Spawn pointler sürekli degisiyor, isterseniz deneyin de sonra kendi claymore'unuza oturunca aglamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 hartkor oynıyıcaz diyosun ERKEK GİBİ ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 yahu daha Paticik Platoondaki pasifleri atmadılar, kış günü kapıda kuyrukta bekliyoz yer açılsın platoonda diye meh büyükşehir çalışmıyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Kaede said: Yok be araç abuser onlar Gercek efsaneler ayakların üstünde yazılıyor orada çok hatalı bir ümle kurmuşum. yetersiz olan mulgear olacaktı, yoksa 3 ümüz zaten dümdüz ederiz onları. zun salağı da hala bot falan diyor. o bot senin kim bilir nerende olacak enayi, ne yazıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Dur bakayım slackerlara, yer açamazsam aglamak yok beyler, geçen attım attım aglama duvarına döndü topic lvl 15 adamlar yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 abi 15-20lvlde oyunu bırakmış 1 aydır uğramayan pasiflerin bence ağlamaya hakkı yok yani, gerçek savaşçılara yer açılmalı!!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 AHAHAHAHAH 1 kişiyi attım daha anında apply geldi Mulgear'dan, cabuk olan giriyor beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 10 sn daha gelmeseydi kabul chatten taciz edicektim iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Fizban'ı attım en son 2 ay önce girmiş düdük, yerini alan kalbimin tahtına oturur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 çıkıp tekrar girsem? ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Jeax'ı bizimkinden başka bir sürü aptal türk platoon'una üye oldugu için attım. Turkleader'ı da nicki yüzünden tekrar attım. Başvurun bakayım alırım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 ben girecem fizban'ın yerine hemen attım request, zaten futbol banımı da kaldırmıyor 1.5 aydır:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Tamam abi hadi hızlıca squadlarınızı belirleyin yazın buraya şimdi. Yoksa yatacak yani, buradan sonrası size kalmış, 3 squad aramızda atıcaz yoksa 50 kişi izlerken. Streamleriz maçları zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 yine yalan etti allahsızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Ben ve taylan da variz. 2 kisilik squad yeter sizlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Taylan hesabı Borastus'a satmadı mı? Nereye var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 hadi ben hazirim, nerdesiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 ya bende platoondayım ama daha bir patiye denk gelemedim,çok iyi olur böyle birşey yaparsak kaynaşma adına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 biri bana accsini verirse oynarim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 yedeğim ol gel :D yada rusçudan al 12-14€ arası bişeye geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar