Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 silahımla adam vururum bıçağımla bıçaklarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 bene vingleyim, siz hepiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 4. slotumuz belli değil şu an da, Foxhound olarak gireriz büyük ihtimalle. Ben Vingthor Kaede kesin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Revangelis kuzum sesin solugun çıkmıyor, sen gel bir bakayım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 çalışıyorum kafayı yemek üzereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Ya apply attım ama Platoonda yer kalmamış, oyuna aylardır girmeyen ve leveli de düşük elemanları çıkarsanıza abi, gerçek savaşçılara yer açılsın:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Revangelis said: çalışıyorum kafayı yemek üzereyim 5 dakikada random forum topiginde kendini buluyorsun ama. Çakal. Bizlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 "Tatar Ramazan" said: Ya apply attım ama Platoonda yer kalmamış, oyuna aylardır girmeyen ve leveli de düşük elemanları çıkarsanıza abi, gerçek savaşçılara yer açılsın:D Bakarım bu akşam. Birkaç defa yaptım öyle temizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Of ne paslanmisimdir ben 1 ayda Geliyim de L96 yargilari baslasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 horoz savasciligin onumuzdeki genel kurul toplantisinda bu konuyu dile getiricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 xunn said: Revangelis said: çalışıyorum kafayı yemek üzereyim 5 dakikada random forum topiginde kendini buluyorsun ama. Çakal. Bizlesin. napayım abi render sırasında patideyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Turnuva sırasında da squad'tasın. Tarihi bile belli değil daha, get your shit straight son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 nasıldı o... be advised -- count me in... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Squad olayı için ilgilenenler bana ÖM atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 ben de varım da noob moddayım. daha bugun basladım oynamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 mulgear6 said: Ben de random olursa varim takimina alicak adam yok daha played time 25 saat olmus ama acimam medicle doverim hepinizi botlara ölür mulgear almayın takıma. mw2'de de jagger'lara ölüyordu sürekli. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Red said: bireysel olarak tam bir savaşçı olsamda.squadım yok ama harir ben siz hepiniz olabilir.harirle dream tim dürüm tim olabiliriz fix'd sdghjkmj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 bize bir party starter lazım, malzeme patlamaya hazır görünüyor. 50 kişi varız anasını satayım lafa gelince. organizasyon işine kim el atacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 alıntılayıp ekleme yöntemiyle gitsek herkes ismini yazar grup oluşturulur fazla adam olursa eleme yapılır vs vs 4x4 takımlık sdm mi olucak? çok karambol olur o zaman ya ne biliyim herkes kendi takımını seçip mi giricek yoksa random mu dağıtılıcak vs vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Tek kişinin işi değil o. Biri çıkıp random squad mı yapacak 50 kişiden tek tek birbirine vurup? Senin takımın yok mesela, seç buradan adam götür, durdugun kabahat. Bizim takım Ben Kaede Ving Revangelis işte. Daesu da Knox ve Odeon'u alır, 4. seçer buralardan. Lathspell Gravespawn ve Brightmist +1 alır takım olurlar. Gerisini herkes birbirini dürtüp battlelog ve bu öm'den liste versin ki organize edelim, kura çekelim maçlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 ödülü direk lath grave brighta verin işte ugraşmayalım sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 huun kaede lathspell bi de mulgear olsun. yetersiz olduğunu biliyorum ama en azından eğlencesi yerinde bir takım oluruz. takımın adının mega rapers olmasını öneriyorum, kabul edenler? etmeyenler? kabul edilmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Yok be araç abuser onlar Gercek efsaneler ayakların üstünde yazılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 hadi antreman dfg 32mbit internetim varken yapalım da 10ms le oynıyım hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar