Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bugün bi fabrika gezdim...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şimdi üstüm başım bildiğin osuruk kokuyor lan. ne bulaştırdıysak üstümüze eve gidip banyoya girmek için yardım çığlıkları atmaya başlayacağım birazdan.

net osuruk kokusu ama, böyle götü çürümüş adamların osuruğu hem de. kusacam lan!
Mesaj tarihi:
Biz tüm İstanbul'un çöpünün toplandığı yere gitmiş idik, kızlar ağlamıştı 'ben niye bu bölümü seçtim' diye. Bi sefer de arıtma tesisinde gezerken 'oha bunlar bok' demişti salağın biri ahahahahhaha, pis işler neyşınıl ceografik kocaeli'de, umuttepe kampüsünde. her hafta, pazartesi salı ve çarşamba günleri, öğleden hemen önce. pis işler.
Mesaj tarihi:
bu konuları görünce iyi ki bilgisayar mühendisiyim anasını satayım diyorum. sonra başka bir insanevladı kucagında laptop, denize karşı çalışırken fotografını ekliyor.. "hay ben.." diye başlıyorum.
"cycle of QQ"
Mesaj tarihi:
yazılımcı olmakta insan işi değil.

-2. katta cam pencere bişi yok gündüz mü gece mi belli değil önünde ekran yardırıyorsun. Tek iletişimin snmp,ssh ile makinelerle oluyor.
Mesaj tarihi:
jaffa said:

bok kokusu ağız kokusundan iyidir :(

ahahh bi an aklima sogan sarimsakli biseyler yiyip ustune sigara icen birinin disini gostermeye geldigini dusundumde. zor is miletin agiz kokusunu cekmek.
  • Yeni Oluştur...