neol Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 beyler bu sürümü napcaz ya ? sıkı bi opera kullanıcısı olarak soruyorum sorun bende mi anladım garip takılmalar yerli yersiz donmalar siteye ulaşamamalar hayır bi önceki sürümde böyle bi sorunla karşılaşmadım. varmı sürümden benim gibi şikayetçi olan yada eklenti ile falan bu sorunu ortadan kaldırabilen arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Şu son bir kaç sürümde sürekli opera geriye gidiyor aslında ileri gitmek için birşeyler yapıyorlar ama her pcde farklı sorunlar çıkarmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neol Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 acayip sinir oldum ya. umarım ara sürüm çıkarırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=myOE2OipBV4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 cidden hasarlı bu son opera sürümü. milliyetin birden fazla tabını açıyorum donuyo opera. ne alaka çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 son günlerde yeni bir bug çıktı facebook'ta comment yazamıyorsun çook yavaş. http://my.opera.com/community/forums/topic.dml?id=1064892&abc=&page=3&skip=100&show=&perscreen=50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 evet abi ya. facebooka ben yazımı tamamlıyorum sonra harflerin tek tek yazılışını izliyorum. başka tablarda geziniyorum tekrar facebook tabına bakıyorum hala yazmaya devam ediyo filan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 JS performansı baya berbatmış bu sürümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?5,6084332 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 11.61 çıkmış yumulun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Ya Opera kurdum , arada lazım olur diye bulunduruyorum genelde. İki gmail açmak gerekirken falan burdan açıyorum birini :) Neyse , ext hdd takılıyken operayı başlattıysam ve hdd yi kaldırdıysam bi ara,tekrar operayı çalıştırınca , error verip duruyor diski bulamıyorum diye. Ulan zaten niye arıyorsun , sanane. İlk açışta hdd olmazsa düzgün açılıyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 bana hiç yapmadı onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 HDD ile ilgisi yok , devamlı yapıyormuş .İlk açılışta açılıyor , kapayıp tekrar açınca gidiyor opera . Alla alla uninstall bile edemiyorum bravo Opera. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Windows sorunu öyleyse. Portable versiyonunu dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar