Rrrh3 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 2009 Yılında Bir Şarkı Ararken Aradıgım Şarkının İsminin Ararken Çoğu Müzik İsimlerini Kopyalayıp Youtubeden Müzigi Dinliyordum Ve Bir Tanesi Çok Çok Hoşuma Gitti İndirdim Ve İndirdikten Sonra Baya Bi Dinledim 2010 Yılı Tarihinde Bilgisayarıma Format Atmak Zorunda Kaldım Ve Bu Muzik Yabancı Bir Müzik Melodisi Çilli Bom Bom A Çok Çok Benziyor Ama Çilli Bom Bom Un Diğer Versiyonlarından Değil Sadece Melodisi Çilli Bom Bom A Benziyor Bilen Varsa Benimle Paylaşabilirmi..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 éééé pas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 ,. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Bu ise ozel konu yok muydu sanki Bi de cevabi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 içeri girersem çok kötü şeyler olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 youtubeden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Dediğin şarkının bunlar olduğunu sanmıyorum ama genede yazayım. 3:45 'den sonrası. http://www.youtube.com/watch?v=DYaz5yz5mho Bununda melodisinde hafif bir esinti var. http://www.youtube.com/watch?v=Vk3NcO9gVi0&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Direk orjinalini versek çilli bom'un? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 hiç mi şarkı sözlerini hatırlamıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Deathblade said: Dediğin şarkının bunlar olduğunu sanmıyorum ama genede yazayım. 3:45 'den sonrası. http://www.youtube.com/watch?v=DYaz5yz5mho asdfsdfgadgasdfgsdfgasdfasdfasdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 tanrı her kelimenin baş harfini büyük yazanlardan korusun amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rrrh3 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Müzik R&B Tarzı Ne Yalan Sölüyüm Sözlerini Hatırlamıyorum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 nasıl bir mantıktır anlamak zor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 ad3m said: Direk orjinalini versek çilli bom'un? Ben çilliyim, olmaz mı? Bulamıcaz çünkü böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Benim elimden daha birşey gelmez sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar