Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chihayafuru

Sam

Öne çıkan mesajlar

babacum sen dinle bizi, üzmeyiz seni. :p

24

turnuva mükemmel geçti ve tamamlandı, şinobu-çan dezavantajla oynamış çihaya gibi kesin heh. ama arata da suo ile bir maç atar artık gelecek sezona, yakışır.

mangaka dantel gibi işlemiş hikayeyi, helal olsun. (tu)

Sosyal ağlarda paylaş

24

Şu sahne çok iyiydi lol.
http://i.imgur.com/smXEaZK.png

Şuna da bayağı güldüm.
http://i.imgur.com/ysce2hh.png

Mangaya yetiştiyse kötü ama, bayağı uzunca bir süre yeni sezon gelmez herhalde. Manga ne sıklıkta çıkıyor/bir sezon yaklaşık kaç chapter a den geliyor/3. sezon için yeterli materyalin birikmesi ne kadar sürer/devamı ile ilgili haber var mı?

Ayrıca son bölüm yine televizyon karşısında master maçını izlemeleriyle mi geçicek yani :/

Sosyal ağlarda paylaş

ingilizce çeviri için o dediğiniz ama japonca kaynak materyalin çok gerisinde ingilizce çeviri. 21 volume çıkmış, çeviriler ancak sekizincide. yani 50 bölüm daha çıkar, endişe etmeyin. :)

space brothers da benzer durumda mesela. çeviriler anime adaptasyonunu takip ediyor günü gününe neredeyse ama çevrilmemiş tonla volume var. :p
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

ingilizce çeviri için o dediğiniz ama japonca kaynak materyalin çok gerisinde ingilizce çeviri. 21 volume çıkmış, çeviriler ancak sekizincide. yani 50 bölüm daha çıkar, endişe etmeyin. :)

space brothers da benzer durumda mesela. çeviriler anime adaptasyonunu takip ediyor günü gününe neredeyse ama çevrilmemiş tonla volume var. :p

ya sam o eksik kisimlar,chapter 45-90 arasiymis.volume 21,chapter 114 suan.

onceki ceviren grp birakmis,yerine alan grpda eksik kisimlara dokunmadan, orjinal hiziyla gidiyor iste.
Sosyal ağlarda paylaş

mangakayı kırbaçlayalım bence.. bir de mangakanın karuta referanslarını nereden alıyorsa çok sağlam hani o kadar ayrıntılı ki durup "e ama bu çok saçma" dediğim yer gelmedi

hatta örnek olarak üst süte 5 maç yapma yorgunluğunu M:TG nationals da yaşamıştım böyle beynim ambale olmuştu da kazanmak üzere olduğum oyunu bildiğin oyun içi hata yaptığımdan direk kaybetmiştim.. ha kaybbettiğim adam oyun mühendisinden şahin yalabıktı da arkadaşım diye koymamıştı eheh ama gönül "keşke bi ilk 16 göreydin be" demiyor da değil hani :/

bir önceki oyunu unutma sıkıntısı da doğru, yhani aynı turnuvada 3 kere aynı desteye denk gelince "graveyarda hangi kartlar gitmişti lan?" diye beynimi kemirirken bulmuştum kendimi

offff tekrar magic oynamak istiyorum ya :/ turnuva ortamlarını özledim
Sosyal ağlarda paylaş

25 - final

"NANDAROO KORE" diye doktorların bakması lol, yazık ya kızcağız siborg olmak zorunda kaldı. onun iyileşmesi de zaman alır. :/ hemşireler ayrı güldürdü lol

oe de ayrı güldürdü lol, yalnız aşk üçgeni çok pis kuruldu, çihaya da kendine geldi gibi nihayet. ya da daha doğrusu kendindeydi de hep bastırılmış tutuyordu.

fujisaki kampında güzel bir arc oluyordur herhalde şimdi, artık adaptasyonu olursa da kaç yıl sonra olur meh. :(

geçen sezonun çihayafuru şarkısıyla bitirmeleri çok güzel olmuş, o şarkıyı daha çok beğenmiştim ve yakıştırmıştım.

muhteşem bir seri yaptılar, arigatou gozaimasü maddohausso! (tu)

herhalde mangaya devam ederim artık bundan sonra, bekle bekle nereye kadar. nodame 1, bu 2 josei'de.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...