bu haftaki bolum manga'dan 3 chapter isledi mesela 96-97-98 olmasi lazim(rakamlari yanlis hatirliyor olabilirim)suan manga 112. chapter'da falan.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Chihayafuru
manga ayin 1 ve 15.'de cikiyor diye hatirliyorum.
bu haftaki bolum manga'dan 3 chapter isledi mesela 96-97-98 olmasi lazim(rakamlari yanlis hatirliyor olabilirim)suan manga 112. chapter'da falan.
ingilizce çeviri için o dediğiniz ama japonca kaynak materyalin çok gerisinde ingilizce çeviri. 21 volume çıkmış, çeviriler ancak sekizincide. yani 50 bölüm daha çıkar, endişe etmeyin. :)
space brothers da benzer durumda mesela. çeviriler anime adaptasyonunu takip ediyor günü gününe neredeyse ama çevrilmemiş tonla volume var. :p
space brothers da benzer durumda mesela. çeviriler anime adaptasyonunu takip ediyor günü gününe neredeyse ama çevrilmemiş tonla volume var. :p
tamam ya simdi anlasildi.random bir siteden okuyordum zaten bastan sona okumadim.anime'de ki pace tukkettiginden son bir kac haftadir bakiyordum.baya eksik varmis ciddi.
ingilizce çeviri için o dediğiniz ama japonca kaynak materyalin çok gerisinde ingilizce çeviri. 21 volume çıkmış, çeviriler ancak sekizincide. yani 50 bölüm daha çıkar, endişe etmeyin. :)
ya sam o eksik kisimlar,chapter 45-90 arasiymis.volume 21,chapter 114 suan.
onceki ceviren grp birakmis,yerine alan grpda eksik kisimlara dokunmadan, orjinal hiziyla gidiyor iste.
http://destructions.org/wp-content/uploads/mutsuzluk-22-150x150.jpg
mangakayı kırbaçlayalım bence.. bir de mangakanın karuta referanslarını nereden alıyorsa çok sağlam hani o kadar ayrıntılı ki durup "e ama bu çok saçma" dediğim yer gelmedi
hatta örnek olarak üst süte 5 maç yapma yorgunluğunu M:TG nationals da yaşamıştım böyle beynim ambale olmuştu da kazanmak üzere olduğum oyunu bildiğin oyun içi hata yaptığımdan direk kaybetmiştim.. ha kaybbettiğim adam oyun mühendisinden şahin yalabıktı da arkadaşım diye koymamıştı eheh ama gönül "keşke bi ilk 16 göreydin be" demiyor da değil hani :/
bir önceki oyunu unutma sıkıntısı da doğru, yhani aynı turnuvada 3 kere aynı desteye denk gelince "graveyarda hangi kartlar gitmişti lan?" diye beynimi kemirirken bulmuştum kendimi
offff tekrar magic oynamak istiyorum ya :/ turnuva ortamlarını özledim
hatta örnek olarak üst süte 5 maç yapma yorgunluğunu M:TG nationals da yaşamıştım böyle beynim ambale olmuştu da kazanmak üzere olduğum oyunu bildiğin oyun içi hata yaptığımdan direk kaybetmiştim.. ha kaybbettiğim adam oyun mühendisinden şahin yalabıktı da arkadaşım diye koymamıştı eheh ama gönül "keşke bi ilk 16 göreydin be" demiyor da değil hani :/
bir önceki oyunu unutma sıkıntısı da doğru, yhani aynı turnuvada 3 kere aynı desteye denk gelince "graveyarda hangi kartlar gitmişti lan?" diye beynimi kemirirken bulmuştum kendimi
offff tekrar magic oynamak istiyorum ya :/ turnuva ortamlarını özledim
manga filan dinlemem, 3. sezonun produksiyonu yarin baslasin. iletin yetkililere "doggy selamini soyledi" diyin
25 - final
"NANDAROO KORE" diye doktorların bakması lol, yazık ya kızcağız siborg olmak zorunda kaldı. onun iyileşmesi de zaman alır. :/ hemşireler ayrı güldürdü lol
oe de ayrı güldürdü lol, yalnız aşk üçgeni çok pis kuruldu, çihaya da kendine geldi gibi nihayet. ya da daha doğrusu kendindeydi de hep bastırılmış tutuyordu.
fujisaki kampında güzel bir arc oluyordur herhalde şimdi, artık adaptasyonu olursa da kaç yıl sonra olur meh. :(
geçen sezonun çihayafuru şarkısıyla bitirmeleri çok güzel olmuş, o şarkıyı daha çok beğenmiştim ve yakıştırmıştım.
muhteşem bir seri yaptılar, arigatou gozaimasü maddohausso! (tu)
herhalde mangaya devam ederim artık bundan sonra, bekle bekle nereye kadar. nodame 1, bu 2 josei'de.
Ben animeyi bekliycem de çok bekliycez gibi geliyo ya. 2-3 seneyi bulur herhalde :/
Önümüzdeki kış gelir, yoksa ben japonyaya gidiyorum
TEHLİKENİN FARKINDA MISIN JAPONYA?
TEHLİKENİN FARKINDA MISIN JAPONYA?
2-3 yıl çok iyimser, yeni akagi gelmedi 6-7 yıldır. (:P)
- 3 hafta sonra ...
abi chihaya aşık oldum.kim seslendiriyorsa seslendirme yaptığı tüm animeleri izliycem
op de ayrı güzel.böyle saçma bir oyundan böyle bir anime nasıl çıkmış lan asjfasf
asami seto yalniz hatun 96'li falandi bastan diyim ama cok tatlidir sesi evet sdfse
Öne çıkan mesajlar