Sam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 of süper gidiyor, kaç bölümdür tansiyon hiç düşmedi. tam bir UNREAL TOURNAMENT çok güzel işleniyor rakipler de, yan karakterler de süper oldu komano, oe felan. 15 şinobu şinigami styla şunpo ile arkalarına ışınlandı, e kû adamlar "NE ZAMAN GEÇTİ ARKAMA" diye bakınca tam bleach tadı aldım lol yalnız şinobu da en sonunda merak etti arata o kadar heyecan yapınca. iyi oldu bir bakıma arata'nın seyretmemesi ama, kesin dikkatleri dağılırdı bizimkilerin. çihaya'nın zaten dikkati dağılır birkaç kart kaybeder şinobu'yu ilk görünce. çok zor gibi bizimkilerin alması finali ama dur bakalım. 2-3 bölüm gider herhalde en az. of çok heyecanlı. oe de canım yazık parmağına, bizim lowbie ithal çok pis ezilecek gibi. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Shinobu adının hakkını veriyor resmen ^^ Karakter zaten çok iyi, ama şu bölümlerde pasif tutarak harcıyorlar resmen. O yüzden kendisine katılıyorum, takım maçları bitse de queen i oynarken görsek. Muhtemelen tekrar Chihaya yla karşılaşırlar herhalde. Bu maçı kısa kessinler, DBZ gibi her kapışmanın 2 ay sürmesine gerek yok:p Takım maçına bile 2-3 bölüm ayırırlarsa şimdiki halleriyle Chihaya-Queen karşılaşmasına bir sezon ayırmaları gerekir artık:p Lowbie konusunda bence tam tersine, günü kurtartıcaklar. Gerçi o kartı bir önceki turda Komano ya kullandılar, tekrar yapmamaları da mümkün ama en başından beri bana o birşeyler becerebilecekmiş gibi geliyor. 2-2 kalırlar lowbie gaza gelip maçı kurtarır filan gibisinden birşeyler olur diyorum ben. Oe de çok tatlı. Kilitlenip konuşamadığı sahnelerde daha tatlı. Muhtemelen sezon yine 25 bölüm olur toplamda. Daha 10 bölüm var yani(daha uzatırlar mı bilmiyorum ama pek sanmam). 3 takım final/4 single tırt kapışmalar/3 single final şeklinde bölebilirler(ama Shinobu ya az gelir tabii, daha fazla Queen istiyorum ben.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 queen finali filan herhalde yetişmez bu sezona, gelecek sezonu da çekerler umarım. bu hikayeyi bakuman gibi sonuna kadar adapte edebilirlerse değmeyin keyfime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 dua edinde final macini bitirebilsinler bu sezon lol.pacing rekor seviyede,kart oynamadi daha... rion cok feci tokatlicak chihayayi :( neyse onu cok kafama takmiyorumda simdilik,asil merak ettigim,taichi zavallim her gecen episode ustunde baski daha da artiyor,takim kaptanina karsi oynuyor,tip zaten direk arata lol bilemiyorum,sezon finali inanilmaz seyler bekliyorum.bu sezon sagolsunlar citayi oyle bir yukselttilerki,kotu bir final aklimin ucundan bile gecmiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 RECAP!? WTFFFFFFFFFFFFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 sezon o kadar heyecanlı ki, bir solukta izledim recap'i bile lol bir de arada yeni komik sahneler vardı bayağı ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Biz burada bölüm yetiştirebilecekler mi diye ter döküyoruz beyefendiler gitmiş recap episode koymuş ya(sonuna kadar izledim o ayrı. Pizusawa Issho! yu tekrar duymak için bile değer^_^) Sezonu 25 bölümden fazla uzatıcaklar mı yoksa olayları sonraki sezona mı atıcaklar? Final maçı var(min. 3-4 bölüm) Tek turnuvanın tırt yarışmacıları elemeleri filan var(Burada da 1-2 tane önemli bossfight olur ama) Arata reunion var(...dır herhalde) SHINOBU VAR! (bu kesin zaten) Diğer Queen adaylarına da bayağı değinirler(muhtemelen) İmkanı yok 9 bölüme sığmaz. Çok feci bir cliffhanger bizleri bekliyor gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 17 tam bir heyecan fırtınası ya, CAKTEN geliyor mu acaba? kazanamayacak bizimkiler ama 2 galibiyet çıkabilir yine de. rion'a bariz avantaj vermişler ama onu da bozdu gibi çihaya. bizimkiler de GUTS yaptı ehu. işe yarayacak mı göreceğiz. GUTS yapınca bile sırıtmayan, belli bir mantıkta yapan bir seri ya, alkışlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 abii su sahnede olduk biz gulmekten rofl.gecen haftaki recap faciasindan sonra ilac gibi geldi bolum. son olarak art cok iyidi bu bolum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 ilk bölümü izledim, bakalım nasıl gitçek şu an pek bişey yok ama sıkmıyorda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 izlemeye devam et,inan pisman olmazsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 18 titanların savaşı dönüyor burada da resmen, nefes almadan izliyorum bölümleri resmen. o kadar çok karakteri 20 dakikada bu kadar işleyebilmek, bunu yaparken bir yandan da tempoyu düşürmeden heyecanı köklemek cidden muazzam bir başarı. bizimkiler çeviremeyecek herhalde ama 1 galibiyet alacaklar gibi en azından, bu arada şinobu da tdm'e başlayacak gibi ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 BASTA RECAP GİRDİ TAM FUUUUUUUUUUUU DERKEN; 18 isler cok kizisti,kalan oyunlarin hepsini almalari gerekiyor,bu stresle cok zor.buyuk ihtimal kaybedicekler. chihaya teklilerde oynayamicak sanirim,sakatligi yuzunden.belki soyle de yapabilirler,cok zorlar chihaya kazanirlar,teklilere katilmaz sakatligini asiri zorladigindan,ya da kaybeder teklilere katilir filan neyse gorucez.. shinobu'ya daha cok screen time vermeleri sevindirdi. one piece gonderme iyidi sddgfgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 19 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 19FUCK YEAH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 19 Ya bi anime bir yandan kalbi pamuk şeker kıvamına getirirken diğer yandan adamı gaza getirip Super Saiyan boostu açtırtır mı ya. Bu getiriyo işte... Yerimde duramadım bütün bölüm boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 20 ÇİHAYA-ÇAN DAİ PİİNÇİ!!! dex var aslında, ambidexterity spec gitseydi keşke. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 O kadar anime izliyosun abi öğrenemedinmi? Animelerde bonus ability ler combat sırasında gelir protagonist ağzına ağzına yumruk yerken. Chihaya da tam böyle yamulucakken kafasının üzerinde çıkar "Level UP! New ability gained: Ambidexterity" filan diye, üzerine bir de guts mode açar döver alayını ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 21 cidden lvl up geldi ve ambidexterity açtı, gene süper bölümdü. niküman-kün'ün umutsuz kapışması filan. son sahnede "SHIT JUST GOT REAL" durumu yaşandı yalnız lol arata ile maçı sonraki turnuvaya kalır, kısmetsizlik ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Ambidexterity yi çözdüğü sahneye çok güldüm ama ahahahahah. Arata izleyip ciddi ciddi yorum yaparken Chihaya nın durumu o şekilde farketmesi çok iyiydi. Kartları karşıdan görünce kafasının üzerinde LEVEL UP! yazısını gördüm resmen ^^ Guts mode maç sırasında değil en sonda geldi ama. Tabi 25 bölüm olucaksa imkanı yok yetişmez artık. Queen i yense de turnuva sığmaz, yenilicek herhalde. Gerçi guts mode gelince pek belli olmaz, yenerse abartı olur ama belki sonunu güzel bağlamak için kazandırırlar. Ama yense de yenilse de 4 bölüm kaldı. Queen maçı min. 2 bölüm(3 e uzar, 2.5 bölüm filan işte). Hem Queen hem Arata maçını sığdıramayacaklarına göre birşeyler olur herhalde. Ya da 13x3 lük filan yaparlar sezonu öyle devam ederler(Gerçi bunu sanmıyorum, yine 25 te bitirirler herhalde, geri kalanı 3. sezona kalır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=uvqJ1mTkEuY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 22 mommy bear tanktop! (tu) son iki sezonun en iyi serisi (tu) thank you based madhouse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 22 Oha bi bölümde bitirdiler Queen maçını. Biraz daha Shinobu görseydik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 offf buna da başlayayım bari kimikli anime kalmadı pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 abi ne kadar iyiymiş bu ya duygular,i etkileişm çok yoğun çok canlı yaşadığımı hissettiriyor bir solukta bitti ilk 3 bölüm akşama kadar gidrim bubla daha ütü yapmam lazım ama ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar