Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yol Tarifi / Ankara / Söğütözü'nden Norveç Büyükelçiliği


ShadowFax

Öne çıkan mesajlar

  • Genel Yönetici
Ulusoy'un önünden Kızılay otobüsüne bin, sonra da arkadaşın dediği Çankaya otobüsüne bin. Taksi de 20TL tutmaz, evet.

Bir heryer kar, buz; haberin olsun. Yarın kar yağmayacak ama hava da en sıcak saatinde günün -6 filan olacak sanırım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Türközü'nün orada oturuyorum ben, otogardan 20 TL filan tutuyor, 25 olmuyor. 20 TL'ye gider arkadaş, zaten haritada başlayacağı yere de yanlış, Ulusoy Çukurambar kavşağının orada. Çukurambar'dan geçip Mesnevi'den gidecek. 20 anca.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Bolu tüneli açıldığından beri hiç fark etmiyor. Otoyol toplam 5-5,5 saat sürüyor ama İstanbul'da otoyola girene kadar 2 saat zaman geçtiğini bilirim. 3 saat sürmüştü hatta otoyola girmek bir kere. Gece yolculuğu yapacağın için ama sorun olmaz sana. 9'da oraya garanti varmak istiyorsan 2'den geç binme.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bilmeyen adam, ulusoy'un önünden biniyor, büyükelçiliğe gidiyor. taksiciler garanti öperler.

ulusoy'un orası zaten armada'nın karşısı (hani belki biliyorsundur diye söylüyorum) indiğin yerden geçen neredeyse tüm otobüs dolmuşlar fix kızılaya gider. Bence minibüse bin zira bilet bulman sıkıntı olur, ya da paralı otobüs gelirse ona binersin. oradan da arkadaşların dediği gibi yamulmuyorsam 413 gitmesi lazım elçiliklere. O da güvenpark'ın önünden kalkıyor, ama içinden değil bak direkt cadde üzerinden...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sogutozunde haritada gosterdigin yerde inmiyorsun , ulusoy eskisehir yolu uzerinde bayindir hastanesinin yaninda birakicak, hemen indigin yerin 30metre onundeki durakdan herkesin bekledigi yerden kizilay a geciceksin. Ankaray i hic bulastirma yerler buz falan degil.

Sonra taksiye para vermek istemiyorsan kizilayda indigin yerde bakanliklardan hosdere cad desine cikan bir otobuse binip haritadan goruldugu gibi paralelinde inersen 500metre yuruyunce norvec buyuk elciligi. Ayni sekilde atakulede inip cinnah uzerinden biraz asagi inincede varmak istedigin yere sikintisiz variyorsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...