BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 ingiltere adına yarışacak diye bir şeyler var evet. şakası bile korkunç :) yarışma zaman kaybı direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 besleyemezler onu orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 1 puan alır ingiltere artık. :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 yarışma zaman kaybı değil. yayınların kalitesini ölçüyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 hep bu adele muhabbeti geçtiğinde aksan yapmaya çalışan bir arkadaş gelir aklıma; eydıla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 baldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 aramil said: hep bu adele muhabbeti geçtiğinde aksan yapmaya çalışan bir arkadaş gelir aklıma; eydıla! oha ben bunu paylaşırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 telif isterim nan! öhö adele iyidir evet, ama eurovisionda iş yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 o karı görsellikten yoksun. örovizyonda başarı elde edemez. en çok ve en hızlı soyunan kazanıyor örovizyonu artık. devir böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 nefret ediyorum lan bu hatundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 o da senden nefret ediyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Adele şarkılarıyla juri karşısına çıkan yerli-yabancı yetenek yarışmacılarından cidden gına geldi. İyi ki kız bir şarkı yaptı 6 ayda 855 farklı kişiden duydum Rolling in the deep ve Someone like you, vallahi şarkılardan soğudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 halbuki set fire to the rain daha güzel sdfddsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 fixmen said: Adele şarkılarıyla juri karşısına çıkan yerli-yabancı yetenek yarışmacılarından cidden gına geldi. İyi ki kız bir şarkı yaptı 6 ayda 855 farklı kişiden duydum Rolling in the deep ve Someone like you, vallahi şarkılardan soğudum. OF abi youtube a bi yaz zaten teyzesiyle söyleyeni mi dersin akustik gitar baba-kız söyleyeni mi dersin. hepside o there is a ffiiiiiireeee kısmında ağzını yamultuyor böyle monitörün başında saçlarımı yoluyorum nasıl irrite ediyor anlatamam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 nasi okunuyo lan bu kizin adi simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 reyou said: nasi okunuyo lan bu kizin adi simdi?kas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 eadel gibi birşeydi yamulmuyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 ædel diye okunur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 silgi vardı ya adel marka. öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 adel kalem markasi. faber casstell turkiye saticisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 buyrun bunlar da silgileri. http://www.tekinozalit.com/stok_resim/big/30F109.A12.00.003633.jpg =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 adelin her seyi gibi silgisi de ucuz ve kalitelidir kesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 fede said: yarışma zaman kaybı değil. yayınların kalitesini ölçüyolar ben o anlamda demedim zaten. adele varken yarışma yapılması zaman kaybı demek istedim. Türk değil misiniz direk düz okuyun işte. ingilizler de öyle yapıyor dsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar