kaleidoscopic Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 battal gaziden hayat felsefesi niteliğinde laf: "kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim" kerhane şifresi:)) dünyayı kurtaran adamda da vardı bir tane *!Arka ses olayı anlatır*: "bu bilmemne savaaşından sonra dünya gene mi yok olacaktı"[signature][hline]"I don't enslave myself to time, human. There is day and there is night." beleş 3.5 ed.e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spreewell Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 kurtlar vadisinden; avukat:cesedi ne yaptınız ? katil: ceset ölünce bagaja koyduk...![signature][hline]http://www.ivefan.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: amendment, 22 Eylül 2004 02:38 tarihinde demiş ki: -kulaklarimla gormeyi ogrendim -bagirmayacaktin artik agzinin yerini biliyorum ROFL cok pis koptum[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 sakın 30 yıl hukugun olmayan birina SAKIN deme!!![signature][hline]Yanlız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-banShee- Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 emrah - benim annem 1 oros**ydu (herkes dumur tabi) - ne var hiç mi oros** çocuu görmediniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: Borbag, 25 Eylül 2004 20:55 tarihinde demiş ki: battal gaziden hayat felsefesi niteliğinde laf: "kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim" kerhane şifresi:)) dünyayı kurtaran adamda da vardı bir tane *!Arka ses olayı anlatır*: "bu bilmemne savaaşından sonra dünya gene mi yok olacaktı" rofl süper bu sağolsun emaleth filmlerden unutulmaz anlara yazmış ben c/p ediyom. bundan ötesi yok : ramazan: şaban bu ne? şaban: elma r: s koy ş: (yavşar) selmaaaa r: kıçına kooooyyy! ş: höst olur mu öyle şey? r: ulan elmanın kıçına s koy. ş: elmas. aa elmas, hırkız! yakaladım seni[signature][hline]Saeros, 17 Eylül 2004 18:59 tarihinde demiş ki: izmir'deki otobüslerin yarısında bulunan en teknolojik olay vites. Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 turist ömer uzayda: -kompüter bu haftaki altılı sonuçları ne?[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: -banShee-, 26 Eylül 2004 20:58 tarihinde demiş ki: emrah - benim annem 1 oros**ydu (herkes dumur tabi) - ne var hiç mi oros** çocuu görmediniz ? Buna benzer bir tane duydum bende. Ama Ferdi Tayfur yada onun gibi bir şarkıcının filmindeydi. İki adam kerane önünde oturur. Birinci Adam:Offf Şu karıya bi gideceksin İkinci Adam:Öyle deme benimde annem oros** O sırada yoldan geçen adam dik dik bakar İ.A: Ne bakıyosun? Hiç mi Oros** çocuuu görmedin?[signature][hline]Kafam basmadığı için arada yanlış mesajalr yazabilirim. Lütfen mesaj sahibine bu hataları normal bir dille belirtin. Eleştiriyi yararlı bulurum ama sınırlarını aşarsa pek sevimli olmazlar ve karşı tarafı aksini yapmaya iterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Solufain o filmdeki adam Emrahın ta kendisi ehe Emrahtan daha iyi o.c olamaz abi bi filmde hele öle replikleri kullanacak insan lol insan geleceğini emrah isimli gençleri hiç mi düşünmez ya[signature][hline]Saeros, 17 Eylül 2004 18:59 tarihinde demiş ki: izmir'deki otobüslerin yarısında bulunan en teknolojik olay vites. Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 -Emrah koş ananı askerler *kio -Vatan saolsun abi Bi de izdivaçlarımızda mani var süperdir .[signature][hline] Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA nomad Allah belanı verecek ilk kez duyuyom bunu PAUAHAHAHAHHAHAHAHAHAH ölüyom gece gecee nefess...... mı. yom.asdsa[signature][hline]Demon_of_Hell, 26 Eylül 2004 23:25 tarihinde demiş ki: fantezilerimden biride taş gibi bir ayşe teyzenin gelip üstümdeki elbiseleri caaarrrtt diye yırtmasıdır... Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spreewell Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 modası geçmeyen emrah klasikleri ; emrah ewe doğru gitmektedir.... Esnaftan kasap onu görür yolunu keser.. -borcunu ne zmn ödicen? -ay sonu abi -paran yoksa anan ödesin -uleyyynnnnnnnnnnn![signature][hline]http://www.ivefan.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maral Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 filiz akın:'papatya falı bakıyorum sevgilim..seviyor..sevmiyor..' cüneyt abi:'na papatyalar dünyanın en yalannncı çiçekleriir yavvrumm.' şaban: :) ayşe: şabaaaann şaban: neeeeee ayşe: şabaaaannnn şaban:e neeeeeeeeeeeeee ayşe....... bu böle gider[signature][hline]budur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 o hep öle gitti zaten :D:D[signature][hline]Yalnız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Güzel olduğunuz kadar küstahsınızda kuzum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
einsof_totor23 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 "sen ne şeker şeysin gel bakiim sen benle biraz" T.Coşkun[signature][hline]rüzgara karşı işeyen adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 anne ben p.ç miyim[signature][hline]-Teker teker gelin -Yok ya biz o kadar enayimiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Ben Kadir..Delikadir Huleyn ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 tecavüz edildikten sonra her filmde sigara yakılır...ve kız sorar Peki bundan sonra ne olacak!!! :lol:[signature][hline]Güvendiğim Dağlardaki Kardan Farklı D E Ğ İ L S İ N ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 said: insight_13, 02 Ekim 2004 21:48 tarihinde demiş ki: tecavüz edildikten sonra her filmde sigara yakılır...ve kız sorar Peki bundan sonra ne olacak!!! :lol: öle olmaz böyle olur:D said: DoGMeaT, 22 Eylül 2004 20:48 tarihinde demiş ki:pişmanmısın?NIHAHAHAHA [signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 - seni burda kimse duyamaz! - nıırrak o kızı! - gaddar gamil![signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spreewell Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 malları burdan kaldır şükrü....![signature][hline]http://www.ivefan.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 "vurmayııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn!!!!" "kardeşim evleninceye kadar topuklu ayakkabı giymesin"[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
einsof_totor23 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 bu anam için bu babam için bu da öldürdüğün köpeğim için... :-D:-D[signature][hline]rüzgara karşı işeyen adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 -Hocam bu kungfucular kiremit kırayolarmış nasıl oluyo o ? ş.ş : IIı basit önemli olan gücü elin tek noktasında toplama.. - hocam siz kırabilirmisiniz.. ş.ş : IııI.. bilmemki ( yukarıda ortamı izleyen genc edebiyat ögretmenine bakar ) getirin kırarım.. - getirdik hocam.. ş.ş : 2...4..6..8 8 tanemi - ne o hocam yoksa kıramazmısınız ş.ş : ( yukarıyı keserek ) kırarım sessizlik... ş.ş : HiiiiiAAAAAAaaaaaAAHHHhhhhh - ahahahahahah hocam kiremetler kırılmadı ş.ş : evet ama galiba elim kırıldı.. - ahahaahha[signature][hline]St. James Park where the love begins..[Bu mesaj Eternal tarafından 06 Ekim 2004 22:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar