fizban Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 escape said: biz ağlamayız olm, biz futbol oynarız sadece. hakem odaları basmakla metrislerden gözdağı vermekle, 2 yüzde yüzlük golü atmayan 2 manisalı oyuncuyla ve soru işaretleri bırakarak yapmayız biz bu işi. siz kimsizniz ki ağlıcam size karşı, avrupaya rezil ettiğiniz yetmedi bizi şimdi de türkiye ligini mahvettiniz. turkcell super lig anlaşmasını niye uzatmadı sanıyosunuz? fenerbahçenin bu pisliklerinin ortaya cıkacagını ve kendilerinin ve markası için bıraktı sponsorlugu..OSROYOL FONORO YORDOM ODOYOR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 escape'e bi kamyon selpak yollayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 escape'in gözyaşları sel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 son cümlede sinirden saçmalamışım düzelttim onu. hayır gülmeyin abi adam gibi futbol konuşcaksak konuşalım. bu fenerbahçelilerin galagulugalagulu silahı zaten... lan adam kaarşı karşıya resmen soluna verse pası gol olucak adam atamıyo yavaşca vuruyo bi de utanmadan duraksatıyo topu ofof oy daglar. sergenin bi pozisyonu vardı zamanında videosu da vardı hatta ona benzedi. bidk kouycam şimd, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=ehwg3CEICzg o pozisyon resmen bunun gibib iişi değilse adam değilm bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lingam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Escape dun kaabuklulerin kacirdiklari %100 hatta%1000 lik pozisyonar icinde o übbbeer objektif yorumlarini alalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 lan maç 5-1 bitti neyin peşindesin sen siizn gibi kıcımızın zoruyla, terbiyesiz hakemlerle almadık o maçı. 5-1 5-1 5 5 5 hadi atsınlar 5-4 olsun ohoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 adam degilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lingam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Ya ne alaka hahaha adamlarin kirilma anlarinda kacirdiklariki biri daha 30.sn goller yuzde binlik pozisyonlar ama ben senin gibi komple teorisi kurmuyorum uber fatihiniz dedigi gibi dat is di futbol itis di futbol diorum. Komple teorileri kurmayi birak. Hazmetmeyi ogren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 ghahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 ABİ ORTAM COK KALITELI AAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Şikeci Sergen videosu ne ya. O pozisyon 4'e 4 lol dikkat edersen, en sağdaki dışında boşta adam yok. Alakasız şeyleri birbirine getirme. Manisaspor'lular kazmalıktan kaçırdı onları ki çoğu anadolu takımı kazma oyuncularla dolu. Adamların eli ayağı dolanıyor ceza sahası içinde. Anadolu takımları mallığına yansın, uzatma da doğruydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 argümanlar süper abi %100'lük gol kaçırmış pas vermemiş falan filan tam akp savcısı.her maçta olan şeyler bunlar kan mı gitmiyor beyninize ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 abi forveti isaac olan takıma bilerek gol atmadı falan dememek lazım ztn adam top kontrol edemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 escape e çok yükleniyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 5-1'se sike olmaz cunku fark var 1-2'se sike olur, adamlar bilerek kacirmis -escape Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Sotto said: Şikeci Sergen videosu ne ya. O pozisyon 4'e 4 lol dikkat edersen, en sağdaki dışında boşta adam yok. Alakasız şeyleri birbirine getirme. Manisaspor'lular kazmalıktan kaçırdı onları ki çoğu anadolu takımı kazma oyuncularla dolu. Adamların eli ayağı dolanıyor ceza sahası içinde. Anadolu takımları mallığına yansın, uzatma da doğruydu. kardeş arkadaşım burda biz bunu konuşuyoruz ama o adam hergün idman yapıyor faklan filan bize göre o profesyonel bi futbolcu evet. ama karşı karşıya kalınan o poziyonda 2 adam bekliyo solda, ben bile burdan sola atıcak diye bekliyorum ama o "profesyonel" oyuncu plase veriyo ya PLASE PLASEEEEEEEEEEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Phyx said: 5-1'se sike olmaz cunku fark var 1-2'se sike olur, adamlar bilerek kacirmis -escape 5 gol olmuş abi 5 5 5 zorla değil anlayabiliyo musun ? 5 gol boru değil bu beşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 fenerbahçe'nin puan farkını 4'e indirmesi bile rakiplerin korkudan kontrolü yitirmesine sebep oluyor. yahu zaten 2 gün sonra düşecez, bu sene şampiyon olursunuz escape, rahat ol. çocuk da haklı, liseli falandı bu, gs şampiyonluğu hatırlamıyordur pek. bizim kupadaki halimiz gibi görmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 ya maçı falan izlemedim de bişi sorucam bi arkadaşımın feysbuktaki bi, yorumu üzerine; maç +3 uzamış, fb 96 da gol atmış doğru mu? bir şey ima etmiyorum, merak ettim cidden, livescore göstermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lingam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Vuralim o adami escobar misali zira hatali secim yapti. Baskada bisi kalmadi artik zira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 önceki sayfada açıkladım archangel, oku onu da plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 resmen forumdaki en iyi konu şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 heh "liseli" lafı da geldi tamam artık ekarte oldum ben. cok iyisniz aferin bu mantıkla takımınızı savunmaya devam edin. ve uefa şampiyonlugu ve son 10 şampiyonlugu hatırlıyorum fizban. şu başarısız fenerbahçeliliğiniz ile siz "liseli fanatiklik" yapıyopsuınuz burda. aferin futbol dahileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 escape ayakta tutuyor konuyu ama liseli olduğunu bilsem bu kadar eğlenmezdim keşke söylemeseydiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar