bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Uefa futbolda devrim niteliğinde değişiklikler yapıyor. Buna göre artık Klupler kadrolarından 7-8 tane altyapıdan yetişmiş futbolcu bulundurmak zorundalar. Bu sayede Futbolda zengin kluplerin gücünü biraz daha azaltmayı hedefliyorlar.Ve Zengin kluplerin altyapılarına daha çok önemsemeleri bekleniyor.Ayrıca az bütçeli fakat zengin altyapıya sahip klupler daha çok şans bulucak.... Kadrodaki oyuncu sayısı ise 25 e çıkıyor.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 çok zevkli olucak bence futbol artık...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 bi arada Taç'ı kaldıralım diyolardı sanırım. ama nası yapıcaklardı anlamamıştım.halada anlıyabilmiş değilim[signature][hline]return 0; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 öhe nasıl olacak taç olayı ??? SA,alon futbolu gibi mi olacak?[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 besim tibuk'u uefa yönetim kuruluna alsınlar ofsaytı kaldırsın :P[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 dur bakalım işallah kader bizede güler..[signature][hline]Entelde Para Olmaz Para Olsa EnteL oLmaZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 taç ı ayakla kullanıyorlardı :) sonra penaltılarda böle sabit değilde kaleciyle tek e tek kapışarak gol atmaya çalışıyorsun .. walla bu dediklerim inter milan la galatasaray maçında olmuştu bi kere denemeydi galiba o :) güzeldi ama.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 8 genç oyuncu hmm o zaman Man Utd gibi altyapı manyağı takımlar çoşar[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 15-8=17 yani ilk 18e sadece 1 paftan gelen oyuncu alabilirler. bu boş boş adam dolduracağına bari pafların as takımla çalışsın da tecrübe kazansınlar güven kazansınlar vs gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 yukardaki işlemi anlayan ? 25 - 8 mi demek istedi acaba[signature][hline]return 0; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Orta sahadan çıkıp kaleciyle pvp yapılan penaltı biçimi çok zevkli yav. İnşallah onu yaparlar.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 said: Ra_d, 07 Ekim 2004 23:58 tarihinde demiş ki: yukardaki işlemi anlayan ? 25 - 8 mi demek istedi acaba yani:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 sahanın etrafını komple camdan yapıcaklar taç korner olmucak duvar pası yaparak gidecen karşı tarafa vurdun aut diye bişi yok geri dönücek bi taraf gol atana kadar devam atınca santra fln seyirci bagırdıgını kendi duyacak sahaya yabancı madde atılamıcak zaten kafes seklinde camdan olcak loca ları cam kafesin üstüne tepeye koyucaklar adamlar aşa bakarak izlicek maçı ehe daa var fikrim uefa irtibata geçsin benle anlatayım[signature][hline]Grandmaster Hamburger DynamicK ne yapar? cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 geleceği görebiliyorum... Dynamick Halısaha İşletmeleri Ücret : 300$[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 pepeleksel maçlara %11.5 indirim uygulanır uniyi bitireyim ben böle bişi yapacam süperde tutar[signature][hline]Grandmaster Hamburger DynamicK ne yapar? cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Bir ara serbest vuruşlarda baraj olmasın önerisi olmuştu hatırladğım kadarıyla, o olmasa bayağı gollü olurdu maçlar hehe[signature][hline]Let's sing the Bards song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 fan foydonk atamasdı hiç çok gol olsun diyorlar ise 3 deil 8 hatta 10 oyuncu değiştirme hakkı olucak herkes feci koşucak yorulcak kesilen cıkıcak baskası girecek baskette nba takımları nası nerdeyse 2 atakta bi adam değiştiriyorlar bütün takım full koşuyor ıkınıyor sonra 2 orta hakem olması şart basketteki gibi... kale direkleri dogrusal olmucak oval olucak hafiften böylece kalecilerin orantı yapması zorlaşıcak futbolcuda ona göre kavis vericek daha zor ayarlamak ama daha cok gol olur güsel yerlere vuranın kalitesi ön plana daha cok cıkar ehe ya ben size ne anlatıyom fikirlerimi uefaya gidiyom be akşam akşam süferim gene[signature][hline]Grandmaster Hamburger DynamicK ne yapar? cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 oha direklerin oval olması =) Kalenin Oval olduğunu düşünürsek buna göre artık goller köşeden değil daha aşağıdan atılcak yani 90 kavramı kalkıcak bunun yerine artık herkes "offf nası taktı 64,5'ten" gibi kavramlar kullanıcak.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 2orta hakem ve pvp penaltı süper olur ama tacın kalkması falan çok iğrenç olur[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 benim duyduklarim : ofsayt cok abartili bir sekilde degisecek, hic yokmus gibi bisi olacakmis onun uzerinde calisiorlarmis. basket gibi felan futboldan da beraberligi kaldirmak istiorlarmis, bunun uzerinde de calisiliormus, simdilik uzerinde durulan konu 18 kisilik kadro degil 25 kisilik kadro ve en az 5 degisiklik. ofsaytin kalkmasini istemelerinin nedeni de bu cok gol olsun beraberlik sansi azalsin ve takimlar gol yememek icin ofsayti suistimal etmesin..[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ohoo birsürü gol olursa ne anlamı var ki. gollerde çok sevinmemizin çoşmamızın nedeni nadir olması. ben hiç bir baskete bir gol kadar sevinenini görmedim. anca son saniye basketi filansa. gol atma olayını arttırsınlar da ofsaytı kaldırıp baskete dönüştürmesinler olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 gol güzelde maç 10-9 biterse ne zevk alırsınki ... =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 10-9 biterse çok zevk alırsın. ama her maç 10-9 biterse zevk almazsın. 40 yılda 1 10-9 bitecek ki bir maç nadir olan birşeye tanık olasın zevten 4 köşe olasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 bence sahada iki tane top olsun eğlencenin doruklarına çıkalım.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Yuh millet nasıl gaza gelmiş gol manyaa yaptınız kaleleri bune lan basket mi bu? Ben kaleciyim ve kesinlikle karşıyım böyle yeniliklere + olarak teke tek pvp olayı acaip kasış bi olay (kaleci açısından) penaltıyı tercih ederim :)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar