Nivea Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Tatilde almayı planlıyordum ancak bir çok kötü yorum duydum. Diablo 3 ü beklemek daha mı iyi olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 alma sakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 güm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Bende almayı düşünüyordum, finaller geçsin bakarım dedim, şimdi hiç oynayasım yok, başlamıyacam çok büyük ihtimal. Betasında oynamıştım ayrıca, çokta kesin alayım, oynayayım, süper olmuş flnda dememiştim. Evet, senelerce WoW oynadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nivea Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 oy verenler neden alınır, neden alınmaz şunları bi yazarlarsa daha açıklayıcı olur. mesela zamanında age of conan almıştım bir süre sonra quest kalmamıştı çok sıkmıştı vb. gibi çok etki eden problemler mi bulunuyor, yoksa başka sebeplerimi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 alınır gayet güzel oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nivea Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 bende şu anda wow oynuyorum çokta eğleniyorum ama dragon soul ve bh yi bitirince geriye yapacak pek bir şey kalmıyor. bir single player oyuna başlamayı düşündüm ancak şubatın ortalarında diablo3 çıkacağı haberleri dolaşmaya başlayınca açıkçası kararsız kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 DİABLONUN NESİNİ SEVİYOSUNUZ 20 YILDIR ANLAMADIM LAN YETER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 ahahahah adam diablo'yla bozmuş kafayı güzel oyun hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Uğraşamıcam ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 diyanete başvurup diablo 3 ü yasaklatıcaz ülkede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 nive yağ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 şu videodaki gibi davranasım geliyor bu topicleri gördükçe, http://www.youtube.com/watch?v=exd9JeqHiuA&feature=BFp&list=PLD6124D2462F8EFBB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar