bitshifter Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 sonunda biz de oynayabileceğiz! http://www.merlininkazani.com/Mac_kullanicilarina_Old_Republic_mujdesi-haber-47485p1.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 sdfsd tmam yahu şaka yaptık topikle ilgiili yorum: çok da bi müjdeli haber değil yani, oyun cok kötü bence. mac aşağılanmış resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 uğraştıklarına değer miki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 almayın şu kötü oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 şu üstümdeki mesajdan sonra post atmaktan ben utandım ya, ya onu silin ya benim mesajımı sdf ne adamsın escape Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bitshifter Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 tabii bioware bir blizzard değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 wow dışındaki mmo lara saldırıma olayı amma komikleşti lol. iyi olmuş bu haber, 3-5 mac kullanıcısı arkadaş ağlıyordu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Blizzard bok satsa alır oynarım :P wow forumlarında bu kadar savunmuyor kimse :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Bootcamp ile de duzgun oynaniodu ama iyi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 oyunun başarısızlığını saklamak için şimdi de Mac kullanıcılarına saldırmaya başladılar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar