SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 malzemeler: tavuk göğsü tereyağ domates yeşil biber tuz karabiber kırmızı biber kekik hazırlanışı: tavukları fotograftaki gibi ince ince dogruyoruz tavukları tereyağını iyice erittikten sonra tavaya diziyoruz onlar hafif pişerken domatesi ve biberleri şekildeki gibi dogruyoruz tavukların tek tarafı beyazlaştıgı zaman biberleride ekliyoruz ki onlarda biyandan pişsin buarada tuzda ekliyoruz tavuklar ve biberler iyice kızardıgı zaman onlar tavanın yanına ittiriyoruz ve domatesleri eritmeye baslıyoruz domateslerde erirken kırmızı biber cok az kara biber ve kekik ekliyoruz daha sonra hepsini karıstıyoruz hazır basit ama cok lezzetli az önce yaptım burayada koyiyim dedim kekik en güzel baharat afiyet olsun dsfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 sosu nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 domates işte ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 tavuk sote yapsaymışın keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 yok tavuklar böyle ince uzun olunca daha güzel kızarıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Menüye sos yazmışsınız ancak sos yok. Sana puanım 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 niye kimse anlamıyo ya o baharatlarla domates karısınca sos oluyo işte sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Ahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 en fail tuto bu heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 ya yürü git yaa sos oluyormuş la bildiğin kızartmışın tavuğu gelmişin soslu demişin bide söylemeyim diyorum da bendeböyle özel sos var diye geldim bişey kaparız diye ama emek var terazine yinede abanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 domates iste hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 sera domatesini hiç sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Ben bundan istiyorum var mı tutosu? http://www.fanfang.com.tr/images/urun/tavuk/17_acili_mogolisitavuk.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Llama said: sosu nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 tavuk göğsü sadece tatlı olarak yenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 domatisin kabukları duruyor mu? durmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 forgiver said: tavuk göğsü sadece tatlı olarak yenir son derece katılıyorum. but var kanat var göğüs nedir. öykkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 but kanat fln hiç sevmem kemikli ete karşıyım et dedigin löp löp olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 su tenekede yapilan tavuklar varya süper oluyormus daha hic yiyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 aynen ya oda sehir efsanesi herkez anlatıyo abi tenekede yapılıyomus cok güzel oluyomus fln diye ama daha yiyen görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 SNA1L said: but kanat fln hiç sevmem kemikli ete karşıyım et dedigin löp löp olur +1 sırf bu yüzden küçük balıkları yemekten nefret ediyorum, tavuk kanadını sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Abi az önce yaptım yedim, mikemmel. Göğüs normalde kuru olur ama tereyağı yumuşatmış direk, pamık gibin olmuş. Birde biberlerin tereyağındaki kokusu yok mu hmffssffs. 10/10 veriyorum ve 2012'nin en iyi tutosu seçiyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 bende eve gidince bi deniyim ya schnitzel yapmayi orendim paso schnitzel yiorm sogucam yakinda schintzel den haa. isteyene anlatirim schnitzel zaten bende netten buldum ama oneririm denyin cok kolay yapmasi:) bu biberli domateslide guzel duruyor bide onu deniyhim de asil ben kirmizi et yani steak yapmak istiorm guzel bi recipe bilen varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar