Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 biber yok yapamıyorum abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Mr_Hand said: SNA1L said: but kanat fln hiç sevmem kemikli ete karşıyım et dedigin löp löp olur +1 sırf bu yüzden küçük balıkları yemekten nefret ediyorum, tavuk kanadını sevmiyorum. kanat sevilmezmi yaa çarpılırsınız. off bi de mangal olucak hhhhmfs o değil de para para pişmiş domates sosuna bayıldım evde deniycem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 böyle topicleri gördükçe kendimi hiltonun felan şefi sanıyorum, ne sefil tuto lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 sen de koy görelim lan o zaman hırto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 HotLine said: bende eve gidince bi deniyim ya schnitzel yapmayi orendim paso schnitzel yiorm sogucam yakinda schintzel den haa. isteyene anlatirim schnitzel zaten bende netten buldum ama oneririm denyin cok kolay yapmasi:) bu biberli domateslide guzel duruyor bide onu deniyhim de asil ben kirmizi et yani steak yapmak istiorm guzel bi recipe bilen varmi? http://www.yemek-tarifleri.tv/kekikli-antrikot/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 SeaGle said: Abi az önce yaptım yedim, mikemmel. Göğüs normalde kuru olur ama tereyağı yumuşatmış direk, pamık gibin olmuş. Birde biberlerin tereyağındaki kokusu yok mu hmffssffs. 10/10 veriyorum ve 2012'nin en iyi tutosu seçiyorum şu an. abi şimdi gördüm çok duygulandım o kadar kötü yorumun üstüne sfdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Seele said: su tenekede yapilan tavuklar varya süper oluyormus daha hic yiyemedim. Efsana bir sey cidden, hayatimda yedigim en lezzetli tavuk budur. Cingene tavugu mu ne diye geciyordu. Yapmasi falan da kolay da iste ates yakacak bir tavugu oturtacak kazik lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beygir Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Tenekeninde tepesinde kücük bir delik açmayı unutmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 o teneke olayının güzel olmasının nedeni tavukların çok yavaş pişmesi şu fırınlı sobalar vardı eskiden onlarda da çok leziz oluyo 4 saat falan pişiriyosun yavaş yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar