SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 malzemeler: tavuk göğsü tereyağ domates yeşil biber tuz karabiber kırmızı biber kekik hazırlanışı: tavukları fotograftaki gibi ince ince dogruyoruz tavukları tereyağını iyice erittikten sonra tavaya diziyoruz onlar hafif pişerken domatesi ve biberleri şekildeki gibi dogruyoruz tavukların tek tarafı beyazlaştıgı zaman biberleride ekliyoruz ki onlarda biyandan pişsin buarada tuzda ekliyoruz tavuklar ve biberler iyice kızardıgı zaman onlar tavanın yanına ittiriyoruz ve domatesleri eritmeye baslıyoruz domateslerde erirken kırmızı biber cok az kara biber ve kekik ekliyoruz daha sonra hepsini karıstıyoruz hazır basit ama cok lezzetli az önce yaptım burayada koyiyim dedim kekik en güzel baharat afiyet olsun dsfsf
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 yok tavuklar böyle ince uzun olunca daha güzel kızarıyo :D
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Menüye sos yazmışsınız ancak sos yok. Sana puanım 3.
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 niye kimse anlamıyo ya o baharatlarla domates karısınca sos oluyo işte sdfsd
Llama Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 ya yürü git yaa sos oluyormuş la bildiğin kızartmışın tavuğu gelmişin soslu demişin bide söylemeyim diyorum da bendeböyle özel sos var diye geldim bişey kaparız diye ama emek var terazine yinede abanıyorum
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Ben bundan istiyorum var mı tutosu? http://www.fanfang.com.tr/images/urun/tavuk/17_acili_mogolisitavuk.JPG
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 tavuk göğsü sadece tatlı olarak yenir
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 domatisin kabukları duruyor mu? durmasın.
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 forgiver said: tavuk göğsü sadece tatlı olarak yenir son derece katılıyorum. but var kanat var göğüs nedir. öykkk
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 but kanat fln hiç sevmem kemikli ete karşıyım et dedigin löp löp olur
Seele Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 su tenekede yapilan tavuklar varya süper oluyormus daha hic yiyemedim.
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 aynen ya oda sehir efsanesi herkez anlatıyo abi tenekede yapılıyomus cok güzel oluyomus fln diye ama daha yiyen görmedim
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 SNA1L said: but kanat fln hiç sevmem kemikli ete karşıyım et dedigin löp löp olur +1 sırf bu yüzden küçük balıkları yemekten nefret ediyorum, tavuk kanadını sevmiyorum.
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Abi az önce yaptım yedim, mikemmel. Göğüs normalde kuru olur ama tereyağı yumuşatmış direk, pamık gibin olmuş. Birde biberlerin tereyağındaki kokusu yok mu hmffssffs. 10/10 veriyorum ve 2012'nin en iyi tutosu seçiyorum şu an.
HotLine Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 bende eve gidince bi deniyim ya schnitzel yapmayi orendim paso schnitzel yiorm sogucam yakinda schintzel den haa. isteyene anlatirim schnitzel zaten bende netten buldum ama oneririm denyin cok kolay yapmasi:) bu biberli domateslide guzel duruyor bide onu deniyhim de asil ben kirmizi et yani steak yapmak istiorm guzel bi recipe bilen varmi?
Öne çıkan mesajlar