Snake Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 ps3te de usb ile charını senin evine getiren adam local coop'ta achi falan alamıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 pc ps3 beraber oyanyabilio mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 oynanmıyor ve hiçbir zamanda oynanmıycak, pc ile konsol versiyonu baya farklı zaten şuanda. pc de loot2 falan da yok daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 ps3 lootları uçuk olmuş. zırt pırt legendary düşmesi bi tarafa, 1700 dpslik 1h legendarykılıçlar falan düşebiliyo. infernoya başlayalı daha 1 saat falan oldu. ayrıca düşük level legendaryler yüksek levelda o levela uyarlanmış statlarla düşebiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 inferno bitmek üzere ben pcdeyken akt2 farmlayamıyodum infernoda ki üstümde 1-2k euroluk item vardı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 2k euroluk item ile act2 yapamaman senin kabiliyetin tamamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 üstüme başıma giydiğim eşyaların toplamı 2k euro etmez lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Aluriel said: 2k euroluk item ile act2 yapamaman senin kabiliyetin tamamen yine başlıyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 hayır oyunu oynamış olmasam inanıcam da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 reampage said: üstüme başıma giydiğim eşyaların toplamı 2k euro etmez lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Alurielcim, sırf seni goy etmek için 2 tane diablo acc'i açarım, bi tanesinden +10 sikko yüzüge 2000 euro koyar digerinden alırım. Ama bunun bana ne faydası olacak onu bilmiyorum, sen ne biçim kızsın hem ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar